אני רוצה לשאול לגבי סנכרון טאבלט עם סמארטפון.
קודם כל הקדמה.
אין לי טאבלט. הסמארטפון הראשון שלי יהיה גלקסי s3 אותו אאסף היום או מחר.
אחרי שסוף סוף אני משתלב בעולם הטכנולוגי יש במחשבותיי רעיון שאני לא יודע האם קיים או לא.
סנכרון מלא בין הסמארטפון לטאבלט.
אני מבין שאני יכול לסנכרן מיידית מסמכים וקבצים באמצעות dropbox. אני צודק?
האם אפשר לסנכרן סנכרון מלא של אנשי קשר SMS, שיחות ודוא"ל?
הכוונה בסנכרון מלא: לשלוח ולקבל SMS בטלפון. ואחרי שעה להמשיך את ההתכתבות בטאבלט ולראות את המסרים שנשלחו והתקבלו במכשיר האחר (הכוונה לטאבלט עם קישוריות סלולרית).
לשלוח מייל בטאבלט. ולראו אותו במיילים היוצאים בטלפון.
לדבר בנייד ולראות את רשימת השיחות גם בטאבלט. כך גם לגבי שיחות שלא התקבלו.
יומנים מסונכרנים לחלוטין. (אפרופו יומנים. אפשר לעבוד עם יומן של גוגל בלי חיבור לאינטרנט ואחרי זה שיתעדכן?)
אם אני מבין נכון שימוש ב gmail יכול לעזור (בטח לאנשי קשר ויומן). האם זה הכרחי? אני עובד כיום עם אאוטלוק ומסנכרן (לא מיידית) עם הבלקברי.
נוח לי (בינתיים) עם האאוטלוק ואני מעדיף להמשיך איתו. אני מעדיף לא להעלות את המידע לגוגל. זה הופך אותו ליותר נגיש מאשר באאוטלוק. אני לא פוסל את זה לחלוטין אבל בינתיים קצת מסוייג
מה אפשרי?
שאלה נוספת על הדרך. האם אפשר לפתוח חשבון gmail עם כתובת מסוג [email protected] ? לא אכפת לי לשלם על כך.
אגב רכשתי מ KSP כי אצלם הכחול באותו מחיר וגם הם פורסים ל 12 תשלומים בלי ריבית. מי שרוצה לשלם 12 תשלומים שיבדוק את המחיר אחרי הפריסה כי יש ייקור משמעותי ברוב החנויות.
סנכרון מלא טלפון - טאבלט. מציאות או חלום?
אפשר להשיג סנכרון כמעט מלא ע"י שימוש באותו חשבון GMAIL על הטבלט וגם על הנייד. ככה יהיו לך אותם אפליקציות וכן המייל ואנשי הקשר.
מסמכים אפשר או גוגל דרייב או דרופבוקס לי אישית יותר נוח דרופבוקס.
לגבי שיחות רוב הטבלטים שאני נקלתי בהם עד היום לא היה להם אופציה לכרטיס סים ולכן גם נושא שיחות ו SMS לא רלוונטי.
אני לא בטוח כי אני לא משתמש אבל אולי בווטסאפ אם משתמשים באותו חשבון אפשר לסנכרן את ה SMS.
תוסף מצוין לאוטלוק הוא http://gmailblog.blogspot.co.il/2011/04 ... k.html?m=1
מסנכרן בצורה מלאה את היומן של האוטלוק מול היומן של GMAIL.
תיכנס לאתר של GOOGLE ותבחר את האופציה של חברות. אחת האופציות היא לקנות משתמש עם סיומת לפי השם שאתה בוחר
מסמכים אפשר או גוגל דרייב או דרופבוקס לי אישית יותר נוח דרופבוקס.
לגבי שיחות רוב הטבלטים שאני נקלתי בהם עד היום לא היה להם אופציה לכרטיס סים ולכן גם נושא שיחות ו SMS לא רלוונטי.
אני לא בטוח כי אני לא משתמש אבל אולי בווטסאפ אם משתמשים באותו חשבון אפשר לסנכרן את ה SMS.
תוסף מצוין לאוטלוק הוא http://gmailblog.blogspot.co.il/2011/04 ... k.html?m=1
מסנכרן בצורה מלאה את היומן של האוטלוק מול היומן של GMAIL.
תיכנס לאתר של GOOGLE ותבחר את האופציה של חברות. אחת האופציות היא לקנות משתמש עם סיומת לפי השם שאתה בוחר