http://shop.emotiva.com/collections/amp ... ducts/xpr5
מי מזמין?

אני יודע שיש סדרות.Almogc כתב:מסכים לגבי נושא השנאים, מסקרן איך זה נשמע...
לגבי רפרנס, זה מחולק אצלהם לדרגות של סדרות, לדוגמא סדרת המגברים:
UPA - סדרת כניסה
XPA - סדרת ביניים
XPR - סדרת רפרנס (R - רפרנס)
זה נכון גם לגבי הפרוססר:
UMC - דגם כניסה
XMC - דגם "Hi End"
לגבי הנגן שלהם: Emotiva reference CD- למעשה בסדרת הנגנים הם טוענים שיש רק סדרת רפרנס, מוזר...
ERC-1
ERC-2
בכול אופן באתר שלהם יש בתפריט מצד שמאל למטה את הסדרות...
בזמנו שהמוניטור RX8 היו משודכים אצלי לסט קומפלט של אמוטיבה זה היה נשמע מעולה, גם ביחס לאינטגרייטד של MF A5.5
לדעתי המגבר הנ"ל קצת Over לא? מה שכן, זה אחלה פתרון במחיר הזה....
ממה שזה נראה הגדילו שנאי וקבלים הוסיפו את האות R והעלו מחיר....

שיהיה ברור אין לי כלום נגדם , נהפוך הוא , רק כשחברה מגדירה מוצר כרפרנס אני מצפה לקבל משהו חריג מהמקובל באותה החברה. על פניו לא נראה שזה המצב פה אבל אולי אני טועה.Almogc כתב:יואב,
ממה שזה נראה הגדילו שנאי וקבלים הוסיפו את האות R והעלו מחיר....![]()
על פי מה שהם כותבים, כל המגבר שונה לגמרי גם בטופולוגיה שלו " CLASS H", אם יש לך סבלנות\זמן, תחפור עליו קצת, מדובר על מפלצת לא קטנה, אבל כל זה לא מעניין, השאלה איך זה נשמע...
אגב, הם דיברו בזמנו גם על הגברה של 7 ערוצים... נראה מה עוד ישחררו תחת הקטגוריה הזאת...
אני ברמה האישית פחות "מתלהב" מק"ב אבל בעתיד שאני שוב אחזור לשגעון הזה, אני חושב שהתמורה למחיר שלהם שווה... בסטריאו זה סיפור אחר....

ברור . 2 פאורים.עושים אחלה עבודה.Almogc כתב:אגב,
אתה עדיין עם ה - bryston ?...

אתה מתפלא שלא שמעת הבדל?Almogc כתב:אגב,
בזמנו, אני ופרנקי עשינו השוואה של הכבל חשמל שלהם:
http://shop.emotiva.com/collections/int ... ducts/xiec
מול כבל מחברה מאוד מוכרת ולא זולה בלשון המעטה - לא שמענו הבדל כלל......

AlmogcAlmogc כתב:
אני ברמה האישית פחות "מתלהב" מק"ב אבל בעתיד שאני שוב אחזור לשגעון הזה, אני חושב שהתמורה למחיר שלהם שווה... בסטריאו זה סיפור אחר....

Almogc כתב:9000es,
איציק לכלכת
בתור אחד שהיה לו סט קומפלט שלהם ומכרתי עקב חוסר התאמה מפחיד ל- Zingali Otto, אתה מודע על מה אני מדבר כי הייתה אצלי עם חיים, להגיד עליהם בינונים מינוס ברמת רכיבים ובנייה?
כמובן שכוח זה לא הכול ויש כאן עניין של מעבר, אל תשפוט עד שלא תשמע, אלה אם כן שמעת ואשמח שתשתף.
לגבי חלקים זולים ואיכות רכיבים ירודה, אתה טועה ידידי, ראית פעם את הנגן שלהם והתעסקת איתו? האזנת לו? שחיפשתי הגברה שונה לזינגלי מס׳ יבואנים היו אצלי ובהחלט הופתעו לטובה מהמוצרים שלהם מכל הבחינות, אלו יבואנים שראו דבר או שניים במהלך הקריירה שלהם בתור אודיופילים ועוסקים בתחום.
לגבי רעש עבודה, אתה מדבר על Gain גבוה? או על רעש רקע ״ססססס״ ?
אתה עם נגן של Oppo 93 נכון? אם תשווה אותו ל ERC2 אתה תופתע וגם מול נגנים שעולים כפול, מניסיון על המערכת שלי.
אגב,
מרבית הפאנבויס שלהם משדכים קליפשים למוצרים שלהם, אולי תנסה...

יש דיווחים רבים ברשת שיש להם יופי של התאמה עם רמקולים של קליפש.9000es כתב:Almogc כתב:9000es,
איציק לכלכת
בתור אחד שהיה לו סט קומפלט שלהם ומכרתי עקב חוסר התאמה מפחיד ל- Zingali Otto, אתה מודע על מה אני מדבר כי הייתה אצלי עם חיים, להגיד עליהם בינונים מינוס ברמת רכיבים ובנייה?
כמובן שכוח זה לא הכול ויש כאן עניין של מעבר, אל תשפוט עד שלא תשמע, אלה אם כן שמעת ואשמח שתשתף.
לגבי חלקים זולים ואיכות רכיבים ירודה, אתה טועה ידידי, ראית פעם את הנגן שלהם והתעסקת איתו? האזנת לו? שחיפשתי הגברה שונה לזינגלי מס׳ יבואנים היו אצלי ובהחלט הופתעו לטובה מהמוצרים שלהם מכל הבחינות, אלו יבואנים שראו דבר או שניים במהלך הקריירה שלהם בתור אודיופילים ועוסקים בתחום.
אתה עם נגן של Oppo 93 נכון? אם תשווה אותו ל ERC2 אתה תופתע וגם מול נגנים שעולים כפול, מניסיון על המערכת שלי.
אגב,
חוסר התאמה לזינגלי אולי . לדעתי חוסר התאמה עם כל רמקול איכותי ....

istarmini כתב:יש דיווחים רבים ברשת שיש להם יופי של התאמה עם רמקולים של קליפש.9000es כתב:Almogc כתב:9000es,
איציק לכלכת
אגב,
חוסר התאמה לזינגלי אולי . לדעתי חוסר התאמה עם כל רמקול איכותי ....
מבחינה לוגית מה המסקנה ?...