רמקולים של מחשב או מגבר+רמקולים של מערכת
המערכת סטריאו שלי ששימשה אותי כרמקולים למחשב הפסיקה לעבוד, ואני מתלבט מה עדיף לעשות.
נשארו לי שתי סטים של רמקולים: 5.1 של די.וי.די, 4.0 של המערכת סטריאו.
האם עדיף לי לקנות רמקוליים יעודיים למחשב של מיקרולאב סולו 6סי או לקנות מגבר ולחבר לאחד הסטים שיש לי כבר?
אני אוהב לשמוע מוזיקה בווליום גבוה וסגנונות שונים מאוד.
הסכום שאני יכול להשקיע כרגע זה כ800 שקל פחות או יותר.
מודה מראש על העזרה.
נשארו לי שתי סטים של רמקולים: 5.1 של די.וי.די, 4.0 של המערכת סטריאו.
האם עדיף לי לקנות רמקוליים יעודיים למחשב של מיקרולאב סולו 6סי או לקנות מגבר ולחבר לאחד הסטים שיש לי כבר?
אני אוהב לשמוע מוזיקה בווליום גבוה וסגנונות שונים מאוד.
הסכום שאני יכול להשקיע כרגע זה כ800 שקל פחות או יותר.
מודה מראש על העזרה.
אז פשוט תחפש בלוחות מגברים של nad rotel cambridge-audio וכו'...kostiaw88 כתב:לא מחפש לקנות מערכת, לדעתי ביזבוז כסף.direct כתב:![]()
בתקציב של 1000 ש"ח אתה יכול לרכוש אחת חדשה......
זה אחד מהאפשרויות שרשמתי, או הרמקולים סולו 6 או מגבר ולחבר לרמקולים שכבר יש לי ובעתיד אולי לקנות רמקולים טובים יותר...
וכשיתפנה לך תקציב לרמקולים תשדרג.
direct כתב:מכיוון שאני לא יכול לרשום את כל היצרנים רשמתי וכו'...kostiaw88 כתב:לא עדיף לחפש מגבר של ימאאה, הארמו קורדון,אונקיו,מרנץ? יד שניה כמובן...
בסופו של דבר זה גם עניין של תקציב, טעם והגדרת מטרה (מוסיקה או ק"ב)...
הכי חשוב לי מוזיקה וקצת לסרטים
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
במקרה שלך שהמחשב הוא המקור והרמקולים לא "משהו" עדיף לך ללכת על הסולו, הם ללא ספק יתנו לך איכות גבוהה יותר. חבל להשקיע במגבר לרמקולים שלא שווים הרבה אלא אם כן יש לך כוונות להחליף אותם בעתיד הקרוב (גם תחסוך מקום ככה)
אני נוטה יותר לכיוון המגבר כי אני צריך כניסת אוזניות ושליטה יותר טובה על הכול עם אפשרות להתקדםefi1965 כתב:במקרה שלך שהמחשב הוא המקור והרמקולים לא "משהו" עדיף לך ללכת על הסולו, הם ללא ספק יתנו לך איכות גבוהה יותר. חבל להשקיע במגבר לרמקולים שלא שווים הרבה אלא אם כן יש לך כוונות להחליף אותם בעתיד הקרוב (גם תחסוך מקום ככה)...
כמה יכולים לעלות לי רמקולים באיכות של סולו?