אם אתם כמוני, הרעיון של התאמה אישית לאזניות in-ear בוודאי מרגש אתכם ביותר.
מכון קול-רם ברמת גן התחיל להציע שירות זה.

בקטלוג של ACS יש 3 אוזניות עיקריות. דגם עם דרייבר אחד, שני דרייברים ושלושה. המחירים, כולל התאמה אישית נעים באזור 1,000,2,000 ו-3,000 ש"ח בהתאמה.1.אני מבין שיש הרבה סוגים של אוזניות , האם יש אפשרות לתת איזשהוא טווח מחירים מעבר ל"לא זול" ?...
האוזניות מיוצרות ע"י חברת ACS ומעבדת קול-רם, במקרה הזה, קיבלה את ההסמכה והזיכיון להפצתם. יש להם גירסאות ללא התאמה אישית עם אטמי ספוג וסיליקון סטנדרטיים כמו שאתה מכיר מאוזניות IN EAR אחרות.2.הם מייצירים את האוזניות בעצמם ? יש להם איזשהוא מקום שבו ניתן להאזין / לבחון את האוזניות שלהם ? בסופו של דבר אם זה יקר אני מניח שיהיה חשוב לכל מי שעושה את זה שגם האוזניות עצמן יהיו ברמה גבוהה...
בשלב זה אין להם גירסה עם חוטים נתיקים, אם כי גם אנחנו נתנו להם את הפידבק הזה והם בוחנים את הנושא. למרות זאת, במידה ומשהו קורה לכבל, הם יכולים בקלות יחסית (ובעלות סבירה) פשוט לשלוף את האלמנטים מתוך היציקה, להלחים כבלים חדשים ובעזרת היציקות (אותם הם שומרים לעתיד) ליצור לך אוזניות חדשות.3.האם יש אפשרות לקבל מהם אוזניות נתיקות כך שאפשר יהיה להחליף את החוטים ?...

1. סד"ג של 250-350 ש"ח, תלוי בסוג החומר (רך - סיליקון או קשה - אקרילי). כן, קיימת אפשרות אבל אז זה רק מחליף את האטם/גומיה של האוזניה וזה לא יציקה סביב האלמנט עצמו.שלגון כתב:תודה על הכתבה (ותתחדשו).
כמה שאלות, ברשותכם:
1. כמה עולה התאמה אישית של אטמים במידה ומביאים את האוזניות מהבית? קיימת אפשרות כזאת בכלל?
2. בכמה dB אטמים מותאמים אישית מנחיתים את רעש הסביבה? מה התוצאה האופיינית שאפשר לצפות לה (או באיזה טווח של ערכים מדובר)?
3. האם מבנה תעלת השמע משתנה עם הגיל?...
MartinHSabag כתב:כמו כן, יהיה מבצע לחברי האתר על אוזניות בהתאמה אישית, בצורה שלא היתה בעבר בתחום הזה....

1. אני מקווה שבימים הקרובים.Jonny123 כתב:MartinHSabag כתב:כמו כן, יהיה מבצע לחברי האתר על אוזניות בהתאמה אישית, בצורה שלא היתה בעבר בתחום הזה....![]()
![]()
1. מתי יהיו פרטים נוספים אודות המבצע הזה?
2. ידוע מה סדר הגודל של אטמים רגילים בלבד? ללא פילטר?
3. סליחה שאני "הורס את החגיגה" אבל אני קצת חושש מסוג כזה של אוזניות....
קראתי שזה ממש לא בריא לאוזן שהדרייבר צמוד לעור התוף...
שווה לפגום בשמיעה לטובת סאונד איכותי?
תודה רבה!...

מקריאה באינטרנט הבנתי שACS העולמית משתמשת בחומר סילקוני בעל רכות גבוהה יחסית לשאר החברות (נמדד ב SHORE) כך שאוזניה שומרת על אטימות ונוחות גם בזמן תזוזת הראש והלוע.yossi126 כתב:זכור לי מהנסיון הלא נעים שלי עם customs שתהליך ה molding נעשה עם לסת חצי פתוחה ובלי לזוז מילימטר, עושה הרושם שלא כך נקלחו המולדים שלכם וקיים סיכוי גבוה לחוסר דיוק שיגרום לאי נוחות לאורך זמן....
נראה שכן, באתר הבריטי ניתן למצוא רשימה של של האוזניות הנתמכות:Guy30 כתב:ניתן לעשות התאמה לאוזניות אוניברסליות ?...
סתם ציטטי אותך אבל נראה לי אתה מבין , למה ליצור אטמים מוטעמים אישית ?(שאלו פה רק על אטמים ואמרו פה שזה 250-300 שקל ) אז אני שואל למה זה מה זה עוזר מה זה עושה ?RotemW כתב:מקריאה באינטרנט הבנתי שACS העולמית משתמשת בחומר סילקוני בעל רכות גבוהה יחסית לשאר החברות (נמדד ב SHORE) כך שאוזניה שומרת על אטימות ונוחות גם בזמן תזוזת הראש והלוע.yossi126 כתב:זכור לי מהנסיון הלא נעים שלי עם customs שתהליך ה molding נעשה עם לסת חצי פתוחה ובלי לזוז מילימטר, עושה הרושם שלא כך נקלחו המולדים שלכם וקיים סיכוי גבוה לחוסר דיוק שיגרום לאי נוחות לאורך זמן....
ניתן למצוא חומר נוסף בלינקים הבאים:
http://www.head-fi.org/t/467531/review- ... od-way/225
http://www.head-fi.org/t/223406/acs-t2- ... ugh-review
נראה שכן, באתר הבריטי ניתן למצוא רשימה של של האוזניות הנתמכות:Guy30 כתב:ניתן לעשות התאמה לאוזניות אוניברסליות ?...
http://www.acscustom.com/uk/index.php?o ... &Itemid=90
מקווה שעזרתי....
לצערי עדיין אין לי אטמים/אוזניות מותאמות אישית, אך להבנתי למוצרים אלו היתרונות/חסרונות הבאים:SPONER כתב:סתם ציטטי אותך אבל נראה לי אתה מבין , למה ליצור אטמים מוטעמים אישית ?(שאלו פה רק על אטמים ואמרו פה שזה 250-300 שקל ) אז אני שואל למה זה מה זה עוזר מה זה עושה ?
תודה רבה !...