שלום , אני בעד כחודש מתחיל שיפוץ לדירה שלי ואני בונה גבס לרמקולים שקועים על מנת ליצור סרוונד 5.1 .
רסיבר של פיוניר כבר יש לי.
השאלה העיקרית היא לגבי הרמקולים :
אני הולך להזמין הכל מחו"ל ומדובר ברמקולים שקועים בלבד.
התקציב שלי מאד נמוך וכמה שיותר זול יהיה יותר טוב , מצד שני אני יודע שהמחיר הוא האיכות כי אני בעצמי מתעסק עם סוונד ויש לי אולפן בייתי עם ציוד יקר מאוד , אבל דווקא בסלון אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף כי אני גם לא מבלה בו המון.
פעם בשבוע לראות סרט ולהרגיש את הסרווונד מספיק לי .
לכן ההתלבטות היא כרגע בחברה של הרמקולים בדגמים הזולים.
את הדגמים היקרים אני מכיר , אל תציעו לי על TANNOY או DYNAUDIO כי אני מכיר ואני מבין שהם איכותיים מאד.
אני מחפש סט 2 קדמיים סנטר סאב ו 2 אחוריים.
ראיתי את הרמקולים של פיור אקוסטיקס . ויש חברה בחו" שנקראת : PYLE אשר הם מתמחים יותר ברמקולים לרכבים , אבל ראיתי שיש להם גם רמקולים שקועים לקולנוע בייתי.
האם מישהו פה מכיר את החברה ? ויכול להגיד בוודעות שהיא יותר טובה מפיור אקוסטיקס או לא ?
השאלה העיקרית אם ללכת על פיור אקוסטיקס בוודעות? או יש חברות שעדיף אחרות במחירים הזולים האלו.?
תודה לעוזרים
יעוץ למערכת קולנוע חדשה 5.1
רמקולים שקועים בלבד? תקציב נמוך? (נשמע כמו פרסומת של מחסני חשמל...
)
ערך גבוה לכסף:
http://shop.emotiva.com/collections/ult ... ucts/uaw82
ערך גבוה לכסף:
http://shop.emotiva.com/collections/ult ... ucts/uaw82
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ARTEXARTEX כתב:שלום , אני בעד כחודש מתחיל שיפוץ לדירה שלי ואני בונה גבס לרמקולים שקועים על מנת ליצור סרוונד 5.1 .
רסיבר של פיוניר כבר יש לי.
השאלה העיקרית היא לגבי הרמקולים :
אני הולך להזמין הכל מחו"ל ומדובר ברמקולים שקועים בלבד.
התקציב שלי מאד נמוך וכמה שיותר זול יהיה יותר טוב , מצד שני אני יודע שהמחיר הוא האיכות כי אני בעצמי מתעסק עם סוונד ויש לי אולפן בייתי עם ציוד יקר מאוד , אבל דווקא בסלון אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף כי אני גם לא מבלה בו המון.
פעם בשבוע לראות סרט ולהרגיש את הסרווונד מספיק לי ....
ברוך הבא לאתר
איזה יופי שנכנס איש מקצוע עם אולפן . ככה נוכל ללמוד ממך .
הייתי ממליץ לך לרכוש את הרמקולים השקועים של ספיקרקרפט מותג מצויין במחיר פנטסטי
בתור אחד שיש ברשותו אולפן לא הייתי ממליץ לך לרכוש סחורה ליגה ד'
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"