עזרה ברכישת טלוויזיה פיליפס 46pfl9705
שלום לכל חברי הפורום,
יש לי הזדמנות לרכוש את הטלוויזיה הנ"ל 46pfl9705 חדשה
במחיר של 10,000 ש"ח
אין לי אפשרות לראות את הטלוויזיה הזו בתצוגה מכיוון שזהו דגם ישן.
אני יודע שלפני שנתיים הדגם הזה עלה כמעט כפול ,וגם הביקורות היו חיוביות
האם שווה לרכוש? או לקחת את אחד הדגמים החדשים יותר של היום...
יש לי הזדמנות לרכוש את הטלוויזיה הנ"ל 46pfl9705 חדשה
במחיר של 10,000 ש"ח
אין לי אפשרות לראות את הטלוויזיה הזו בתצוגה מכיוון שזהו דגם ישן.
אני יודע שלפני שנתיים הדגם הזה עלה כמעט כפול ,וגם הביקורות היו חיוביות
האם שווה לרכוש? או לקחת את אחד הדגמים החדשים יותר של היום...
- AlonToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
מדובר בפנינה אמיתית. עבה יחסית לשנת הייצור שלה.
אבל האמבילייט המלא שלה, השחורים והתמונה המהממהת גם בשידורים סטנדרטים מפילים כל טלויזיה אחרת שתעמוד לידה גם כרגע עם הדגמים החדשים (לך לשקם אלקטריק איילון ותראה אותה ניצבת שם בגבורה מול כל המסכים הדנדשים של LG וסמסונג.
תתקרב למסך ותסתכל על הלוגו של הערוץ - הוא לא יתפקסל לא משנה כמה תתקרב, לעומת שאר המסכים).
מבחינת מחיר - הייתי מנסה לקצץ קצת. ידוע לי שזה המחיר הרגיל שלה בשוק כרגע.
אם אתה וידאופיל, אדם שמעריך איכות ויכול להסתכל לאחור ולא להצטער על קניה עם הצדקת האיכות לאחר מספר שנים, כזה שלא מתרגש בכל פעם שיוצא דגם חדש ורוצה סוס מנצח לשנים הקרובות - אל תחשוב פעמיים.
אבל האמבילייט המלא שלה, השחורים והתמונה המהממהת גם בשידורים סטנדרטים מפילים כל טלויזיה אחרת שתעמוד לידה גם כרגע עם הדגמים החדשים (לך לשקם אלקטריק איילון ותראה אותה ניצבת שם בגבורה מול כל המסכים הדנדשים של LG וסמסונג.
תתקרב למסך ותסתכל על הלוגו של הערוץ - הוא לא יתפקסל לא משנה כמה תתקרב, לעומת שאר המסכים).
מבחינת מחיר - הייתי מנסה לקצץ קצת. ידוע לי שזה המחיר הרגיל שלה בשוק כרגע.
אם אתה וידאופיל, אדם שמעריך איכות ויכול להסתכל לאחור ולא להצטער על קניה עם הצדקת האיכות לאחר מספר שנים, כזה שלא מתרגש בכל פעם שיוצא דגם חדש ורוצה סוס מנצח לשנים הקרובות - אל תחשוב פעמיים.
קודם כל תודה,
ניסיתי להתמקח על המחיר אבל אי אפשר להשיגה בפחות מ 10,000 ש"ח.
עכשיו מתברר שלטלוויזיה הנ"ל יש אופציית תלת מימד אבל ללא משדר וללא משקפיים ,לצערי לאלקטרה היבואן אין זאת במלאי גם אם אני ארצה לשלם על כך ...
מה שאני שואל זה האם יש בימים אילו אופציות טובות ממנה במחיר זה לגודל "46
ניסיתי להתמקח על המחיר אבל אי אפשר להשיגה בפחות מ 10,000 ש"ח.
עכשיו מתברר שלטלוויזיה הנ"ל יש אופציית תלת מימד אבל ללא משדר וללא משקפיים ,לצערי לאלקטרה היבואן אין זאת במלאי גם אם אני ארצה לשלם על כך ...
מה שאני שואל זה האם יש בימים אילו אופציות טובות ממנה במחיר זה לגודל "46
משדר ומשקפיים תוכל להשיג באיביי ובמחיר זול יותר ממה שהיית מקבל באלקטרה.
כפי שציינתי לא קיים כרגע מסך לד מלא עם לוקאל דימינג במחיר כזה שיתן לך רמה כזו של ביצועים !
המסכים האחרים ברמת המחיר אולי יהיו עם תלת מימד מובנה אבל לגמרי לא באותה רמה ב2D .
כפי שציינתי לא קיים כרגע מסך לד מלא עם לוקאל דימינג במחיר כזה שיתן לך רמה כזו של ביצועים !
המסכים האחרים ברמת המחיר אולי יהיו עם תלת מימד מובנה אבל לגמרי לא באותה רמה ב2D .