יש היום תחליף ראוי ל XBMC ?
היי.
אשמח לסבלנות זה טיפה ארוך -
התוכנה העיקרית שבה אני עובד יותר משנתיים במחשב הסלוני שלי היא XBMC. לרוב הייתי מרוצה ממנה , מדי פעם הייתי
"מגבה" אותה בתוכנות חיצוניות להופעות בעיקר כמו TMT5 ( עושה לי המון בעיות לאחרונה ) ופאוור די.וי.די.
XBMC לאחרונה מאכזבת אותי ואתן דוגמא -
א. אני בגרסת EDEN 11 עם סקין של MQ3 והתוכנה פשוט כבדה. יש לי במחשב מעבד AMD QUAD עם כרטיס מסך
רדיאון 5750 שזה בהחלט OVER למחשב סלוני ועדיין התוכנה יחסית איטית. ( המחשב נקי ללא תוכנות מיותרות ).
ב. המון באגים כמו קפאון שאני רוצה לצאת ממנה לוקח כמה דקות. סקראפרים עובדים פעם כן פעם לא. בעיקר מפריע
לי שישנה איטיות מחרידה במשיכה מידע עבור סרטים / קבצים חדשים. לפעמים לוקח 10-15 דקות עד שהוא מוסיף לי
מידע מלא על כמה סרטים בודדים. בעבר הייתי בזמן כזה יכול להעלות מידע של עשרות סרטים...
בגדול הייתי מוכן לעבור היום לתוכנה אחרת אבל אני לא רואה תחליף ראוי. WMC או MEDIA PORTAL לא הלהיבו
אותי בעבר שניסיתי. BOXEE נחמדה אבל זה לא זה...
אשמח לרעיונות אולי לשיפור הבאגים והביצועים ב XBMC או להבדיל תוכנה אחרת שעולה לכם בראש.
הייתי עובר אפילו ללינוקס בכיף ומתקין אותה בגרסה יציבה , אך הבנתי שאין תמיכה בפורמטים חדשים זה קריטי עבורי.
תודה על העזרה.
התוכנה העיקרית שבה אני עובד יותר משנתיים במחשב הסלוני שלי היא XBMC. לרוב הייתי מרוצה ממנה , מדי פעם הייתי
"מגבה" אותה בתוכנות חיצוניות להופעות בעיקר כמו TMT5 ( עושה לי המון בעיות לאחרונה ) ופאוור די.וי.די.
א. אני בגרסת EDEN 11 עם סקין של MQ3 והתוכנה פשוט כבדה. יש לי במחשב מעבד AMD QUAD עם כרטיס מסך
רדיאון 5750 שזה בהחלט OVER למחשב סלוני ועדיין התוכנה יחסית איטית. ( המחשב נקי ללא תוכנות מיותרות ).
ב. המון באגים כמו קפאון שאני רוצה לצאת ממנה לוקח כמה דקות. סקראפרים עובדים פעם כן פעם לא. בעיקר מפריע
לי שישנה איטיות מחרידה במשיכה מידע עבור סרטים / קבצים חדשים. לפעמים לוקח 10-15 דקות עד שהוא מוסיף לי
מידע מלא על כמה סרטים בודדים. בעבר הייתי בזמן כזה יכול להעלות מידע של עשרות סרטים...
בגדול הייתי מוכן לעבור היום לתוכנה אחרת אבל אני לא רואה תחליף ראוי. WMC או MEDIA PORTAL לא הלהיבו
אשמח לרעיונות אולי לשיפור הבאגים והביצועים ב XBMC או להבדיל תוכנה אחרת שעולה לכם בראש.
הייתי עובר אפילו ללינוקס בכיף ומתקין אותה בגרסה יציבה , אך הבנתי שאין תמיכה בפורמטים חדשים זה קריטי עבורי.
תודה על העזרה.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני עם XBMC ואני לא מרגיש אף לא אחת מהתקלות שלך.
סריקה מהירה מאוד, ותמיד עובדת.
התוכנה ממש לא כבדה, לטעמי היא הקלה ביותר מבין האלטרנטיבות
אולי זה באמת הסקין.
סריקה מהירה מאוד, ותמיד עובדת.
התוכנה ממש לא כבדה, לטעמי היא הקלה ביותר מבין האלטרנטיבות
אולי זה באמת הסקין.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
LiorShap כתב:היי.
תודה על העזרה....
בוקר אור
בגדול אני חושב כמוך..
אפילו חשבתי לקנות סטרימר לסגור את פינה, אני מריץ DTS-HD וכמה "קשה" לתוכנה הזאת חבל"ז היא לא יציבה כלל..
הבנתי שצריך לצאת סקין חדש MQ4 הוא נורא אבל נורא יפה השאלה האם זה ישפר משהו
נסה סקין BACKROW, אני איתו כבר כמה שנים ומרוצה! (עם מפרט הרבה יותר גרוע משלך ועובד מעולה).
דרך אגב, ובלי קשר לנושא, יצאה גם גרסה מלאה (!) של התוכנה לאנדרואיד
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 81#1708281
דרך אגב, ובלי קשר לנושא, יצאה גם גרסה מלאה (!) של התוכנה לאנדרואיד
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 81#1708281
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הדברים האלו תלויים גם בגודל ספרית הסרטים
וכמות הקבצים שקיימים, כמה MEDIA ITEMS יש בספריה (COVERS, IMAGES ETC...)
אתה על SSD?
וכמות הקבצים שקיימים, כמה MEDIA ITEMS יש בספריה (COVERS, IMAGES ETC...)
אתה על SSD?
מנסיוני, מדיה פורטל 1.2.3 עובדת מעולה עם saf 5.02.
כל הסרטים מנוגנים חלק, ללא דיליי או קפיצות.
כל קבצי ה- dts-hd/master-audio מנוגנים חלק באמצעות ממשק המדיה פורטל הפנימי.
לדעתי, TMT3 טובה הרבה יותר מ- 5. היא פחות כבדה, ומצאתי אותה מציגה באופן חלק ריפים מלאים של בלוריי. כ"כ, ניתן לשלוט עליה באופן מלא באמצעות שלט MCE.
לשם קנה מידה, יש לי מחשב E7500, 4GB, כ מסך ATI מסדרה 6000, אליו מחוברים ישירות 5 דיסקים קשיחים, כ"א 2 טרה ועוד דיסקים ברשת.
מדיה פורטל שולטת בכולם ביד רמה.
המחשב כמעט לא מאותחל.
מכיוון שהתוכנה מחוברת גם לכרטיס DTT פנימי, לעיתים רחוקות יש לאתחל את המחשב בשל איבוד סיגנל TV.
מקווה שעזרתי.
כל הסרטים מנוגנים חלק, ללא דיליי או קפיצות.
כל קבצי ה- dts-hd/master-audio מנוגנים חלק באמצעות ממשק המדיה פורטל הפנימי.
לדעתי, TMT3 טובה הרבה יותר מ- 5. היא פחות כבדה, ומצאתי אותה מציגה באופן חלק ריפים מלאים של בלוריי. כ"כ, ניתן לשלוט עליה באופן מלא באמצעות שלט MCE.
לשם קנה מידה, יש לי מחשב E7500, 4GB, כ מסך ATI מסדרה 6000, אליו מחוברים ישירות 5 דיסקים קשיחים, כ"א 2 טרה ועוד דיסקים ברשת.
מדיה פורטל שולטת בכולם ביד רמה.
המחשב כמעט לא מאותחל.
מכיוון שהתוכנה מחוברת גם לכרטיס DTT פנימי, לעיתים רחוקות יש לאתחל את המחשב בשל איבוד סיגנל TV.
מקווה שעזרתי.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY