התחדשתי ב 46es8000, שאלה על אחידות התמונה
הי, אתמול הותקנה אצלי הSamsung 46ES8000, שהחליפה את הPanasonic 37PWD7 הישנה שלי. אחרי כל המשחקים הראשוניים שמתי לב לשתי בעיות באחידות של התמונה, הראשונה אחידות כללית שפחות מפריעה לי ולא מורגשת בצפייה רגילה, והשנייה בקצות המסך - יש פס בהיר בקצה ומיד אחר כך התמונה מתכהה - דבר שמורגש בצפייה רגילה. אשמח לדעת המומחים האם 'ככה זה' ב EDGE LED או שזה נראה כמו בעיה נקודתית אצלי.
-
- לפני
-
- אחרי
-
- אחידות תצוגה בתנאי קיצון - מסך אפור כהה מאוד בחדר חשוך
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ראשית תתחדש ותהנה רכשת מסך איכותי
נדיר לרכוש מסכי ליד ללא בעיית העננות . חוסר אחידות במסך . וזליגות אור .
השאלה היא עד כמה זה נראה לעיין . ממה שאני ראיתי מסך הליד של סמסונג דגם ES8000 סובל מבעיית העננות וחוסר האחידות במסך בצורה די בולטת . השאלה היא איך זה נראה אצלך במסך .
נסה להוריד את רמת התאורה האחורית של המסך ל 13 וראה אם יש שיפור .
במידה והתופעה די מפריעה לך דרוש שיחליפו לך מסך .
נדיר לרכוש מסכי ליד ללא בעיית העננות . חוסר אחידות במסך . וזליגות אור .
השאלה היא עד כמה זה נראה לעיין . ממה שאני ראיתי מסך הליד של סמסונג דגם ES8000 סובל מבעיית העננות וחוסר האחידות במסך בצורה די בולטת . השאלה היא איך זה נראה אצלך במסך .
נסה להוריד את רמת התאורה האחורית של המסך ל 13 וראה אם יש שיפור .
במידה והתופעה די מפריעה לך דרוש שיחליפו לך מסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
זה כיום כמעט סטנדרט. מסכי LED מגיעים היום בקושי ל-70% אחידות תמונה וזה מורגש.
מדובר בפשרה לרוב בשל שתי סיבות:
1. מספר הלדים קטן והעוצמה שלהם עולה
2. אין מקום לשכבת דיפיוזר עבה מספיק.
בקיצור, אם תחליף מסך לאותו מודל זה פחות או יותר יהיה אותו דבר.
זה לא ספציפי לסמסונג, אגב, אני רואה את זה בכל מסכי ה-LED ברמות שונות. עד כמה שאני זוכר, כל סקירת מסך שאני עושה ל-LED כוללת צילום כמעט זהה לשלך + מדידה של עוצמת התופעה (היא נמדדת באחוזים).
מדובר בפשרה לרוב בשל שתי סיבות:
1. מספר הלדים קטן והעוצמה שלהם עולה
2. אין מקום לשכבת דיפיוזר עבה מספיק.
בקיצור, אם תחליף מסך לאותו מודל זה פחות או יותר יהיה אותו דבר.
זה לא ספציפי לסמסונג, אגב, אני רואה את זה בכל מסכי ה-LED ברמות שונות. עד כמה שאני זוכר, כל סקירת מסך שאני עושה ל-LED כוללת צילום כמעט זהה לשלך + מדידה של עוצמת התופעה (היא נמדדת באחוזים).
gery,
אין לי הוט ויס, רק מחשב ועידן+ מהטלויזיה עצמה. האמת שאני לא מתלהב מכל הפונקציות החכמות האלו בינתיים, צעקות ונפנופי ידיים לא מרגישים לי כדרך מוצלחת לשלוט בטלויזיה. אולי בגלישה באינטרנט דרך הטלויזיה זה יהיה שימושי, עוד לא ניסיתי.
אין לי הוט ויס, רק מחשב ועידן+ מהטלויזיה עצמה. האמת שאני לא מתלהב מכל הפונקציות החכמות האלו בינתיים, צעקות ונפנופי ידיים לא מרגישים לי כדרך מוצלחת לשלוט בטלויזיה. אולי בגלישה באינטרנט דרך הטלויזיה זה יהיה שימושי, עוד לא ניסיתי.