הזמנת ממיר HD מהוט
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
הממיר Hd Magic - יש לו הרבה בעיות אולי עדיף לך להישאר בינתיים עם ממיר שעובד כמו שצריך ולא אחד שנתקע מכל שטות.
גם העדכוני תוכנה לא עוזרים במיוחד.
גם העדכוני תוכנה לא עוזרים במיוחד.
הממיר HD מקליט של HOT הוא בדיחה מהלכת לא ניתן להחליף את HARD DISK ממיר לממיר מבלי
למחוק את כול ההקלטות למרות שבזמן שהזמנתי את הממיר החדש נאמר לי מפורשות שבמיר הישן והמעולה לא ניתן להעביר את ההקלטות אבל בממיר החדש ניתן מפני שמדובר בהעברת הכונן הקשיח ממיר לממיר אבל השבוע הסתבר לי שזה לא נכון והקלטות של 7 חודשים נמחקו ראו הוזהרתם כי גם הטכנאי שהיה לא ידע שהפעולה שהוא עושה מוחקת את כול ההקלטות
למחוק את כול ההקלטות למרות שבזמן שהזמנתי את הממיר החדש נאמר לי מפורשות שבמיר הישן והמעולה לא ניתן להעביר את ההקלטות אבל בממיר החדש ניתן מפני שמדובר בהעברת הכונן הקשיח ממיר לממיר אבל השבוע הסתבר לי שזה לא נכון והקלטות של 7 חודשים נמחקו ראו הוזהרתם כי גם הטכנאי שהיה לא ידע שהפעולה שהוא עושה מוחקת את כול ההקלטות
ra
ההמלצה באה מכיוון טכני, מכיוון שהדיסק שאיתו מגיע הממיר הוא הדיסק הכי איטי שיש בחבורה והכי נחות. אתה חושב הם ישקיעו עליך... ומבחינת הוט לא דרוש ביצועים בכלל.. למה שיעבוד נורמלי.
7200 לא יהיה כזה חם, ולא צריך להירתע מדיסקים נורמלים, אפילו SSD הייתי ממליץ.
ובתור יוזר שהפסיק להשתמש בממיר מרוב המהירות תגובה האיטית שלו, הייתי ממליץ בחום לשדרג ל 7200, בטוח יתן תגובה יותר טובה.
גם אם אתם בסרט שלא.
ולא דיברתי או חשבתי על המחיר, זאת לא הייתה השאלה.
איזה הארד דיסק יש לכם במחשב?? 5400
7200
SSD
אותה אנלוגיה.
זה אחד הדברים הכי חשובים לזמן תגובה! גם אם זה רק ממיר שלא זז...
ההמלצה באה מכיוון טכני, מכיוון שהדיסק שאיתו מגיע הממיר הוא הדיסק הכי איטי שיש בחבורה והכי נחות. אתה חושב הם ישקיעו עליך... ומבחינת הוט לא דרוש ביצועים בכלל.. למה שיעבוד נורמלי.
ובתור יוזר שהפסיק להשתמש בממיר מרוב המהירות תגובה האיטית שלו, הייתי ממליץ בחום לשדרג ל 7200, בטוח יתן תגובה יותר טובה.
גם אם אתם בסרט שלא.
7200
SSD
אותה אנלוגיה.
זה אחד הדברים הכי חשובים לזמן תגובה! גם אם זה רק ממיר שלא זז...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הדיסק הקשיח לא קשור לזה שהממיר איטי , התוכנה שלו עובדת מזיכרון FLASH פנימי של הממיר ולא מהדיסק הקשיח ,ואפילו זה היה מהדיסק קשיח גם קשיחים של 5400 בניידים עדיין מאפשרים עבודה עם המחשב ומערכת ההפעלה שם הרבה יותר מורכבת וכבדה..TheTurtle כתב:ra
גם אם אתם בסרט שלא.
7200
SSD
אותה אנלוגיה.
זה אחד הדברים הכי חשובים לזמן תגובה! גם אם זה רק ממיר שלא זז......
מה שגם שדיסקים קשיחים של 7200 במחשבים ניידים יקרים משמעותית מקשיחים רגילים ,ובהחלט מתחממים יותר .
החומרה של המכשיר (מעבד, זיכרון וגם הדיסק קשיח) טובה מאוד. האיטיות של הממיר באה מכיוון התוכנה.
לגבי הדיסק, זה מה שמחלקים בהוט:
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=160
אלו דיסקים מאוד חסכוניים בחשמל ומותאמים לעבוד בצורה של 24/7
לגבי הדיסק, זה מה שמחלקים בהוט:
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=160
אלו דיסקים מאוד חסכוניים בחשמל ומותאמים לעבוד בצורה של 24/7