להמתין להכרזת ה- 660gtx או לרכש עכשיו את ה- 570 או 560TI448
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי,
הילדים בחופשת הקיץ וזה הזמן לשדרג את המחשב.
יש לי מפרט עם ה- 570gtx או 560gtx448 שניהם בסביבות 1500 ש"ח.
האם שווה להמתין להכרזת ה- 660gtx (כנראה החודש) ולרכש אותו או לרכש את הקודמים במחירים זולים יותר (במידה והמחירים יירדו) או שההמתנה מיותרת?
מה דעתכם?
תודה,
הילדים בחופשת הקיץ וזה הזמן לשדרג את המחשב.
יש לי מפרט עם ה- 570gtx או 560gtx448 שניהם בסביבות 1500 ש"ח.
האם שווה להמתין להכרזת ה- 660gtx (כנראה החודש) ולרכש אותו או לרכש את הקודמים במחירים זולים יותר (במידה והמחירים יירדו) או שההמתנה מיותרת?
מה דעתכם?
תודה,
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תמיד שווה לחכות, מצד שני אם כל הזמן תחכה לא תקנה.
ובאמת למה מיועד המחשב ? נשמע טיפה OVERHEAD, הם משחקים COD ושאר המשחקים הכבדים ?
ובאמת למה מיועד המחשב ? נשמע טיפה OVERHEAD, הם משחקים COD ושאר המשחקים הכבדים ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אני מניח שאתם מתכוונים להריץ הכל ב-1080p, הייתי במצב הזה מעדיף לשים עוד כמה שקלים ולקחת 670 אשר מרשים מאוד בביצועיו.
במידה וזו לא אופציה אתה יכול לחכות לבואו של ה-660Ti (לפי השמועות הוא ישוחרר באוגוסט-דצמבר!) אבל אכן הקיץ זמן יקר
.
ההחלטה תלויה בשאר המערכת שלך, אם שאר המערכת חלשה ודורשת שידרוג גם, או שהייתי מחכה ומשדרג יחד הכל, או שהייתי מתפשר על כרטיס קצת חלש יותר.. כגון ה-570. אין טעם בלשים GTX 690 (לדוגמה כן.. חחח) על מערכת שתוגבל ע"י המעבד.
אני אישית "סוחב" עם ה-580 שלי עד שיחרור ה-7xx. מקסימום לא מריצים כל משחק חדש שיוצא על Ultra, לא קרה כלום
במידה וזו לא אופציה אתה יכול לחכות לבואו של ה-660Ti (לפי השמועות הוא ישוחרר באוגוסט-דצמבר!) אבל אכן הקיץ זמן יקר
ההחלטה תלויה בשאר המערכת שלך, אם שאר המערכת חלשה ודורשת שידרוג גם, או שהייתי מחכה ומשדרג יחד הכל, או שהייתי מתפשר על כרטיס קצת חלש יותר.. כגון ה-570. אין טעם בלשים GTX 690 (לדוגמה כן.. חחח) על מערכת שתוגבל ע"י המעבד.
אני אישית "סוחב" עם ה-580 שלי עד שיחרור ה-7xx. מקסימום לא מריצים כל משחק חדש שיוצא על Ultra, לא קרה כלום