כמה שאלות כלליות לגבי המערכת שלי חייב עזרה :)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
TalNardia פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם, אני ממש חדש בתחום ורכשתי לא מזמן מערכת בסביבות החמשת אלפים שקלים. מדפיים של audio monitor bx 2 רסיבר של onkoyo 309 סאב של מורל שאני לא כל כך מרוצה ממנו ובעתיד אחליף SUB8. לראשונה חיברתי את המערכת עם כבל hdmi ושמעו נפלא לאחר מכן חיברתי אותה עם כבל PL או PF לא יודע תשם של הכבל, בכל מקרה הרגשתי הבדל בסאונד ושמעו פחות טוב האם זה רק נדמה לי? או שיציאת HDMI עדיפה על כך? בנוסף לכך לא רכשתי כרטיס קול ואני רוצה לקנות משהו איכותי מיד 2 בתקציב של 500-750 ש״ח. האם כדאי מיד 2 מבחינת מה שעבר על כרטיס הקול והאם הוא יפיק את המיטב או לקנות כרטיס קול חדש? בעתיד אני רוצה להחליף את הסאב ל-R360 Hd audio monitor לקנות מיד 2 האם זה כדאי? ומבחינת הסאב האם הוא ישתלב יפה במוזיקת היפ הופ למשל חשוב לי האיכות שלו ולא העוצמה. ואם אפשר שתמליצו לי על עוד סאבים וכן אני מעוניין לקנות מיד 2 ואפילו מעדיף תודה מראש לעוזרים!!!

TalNardia פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

הקפצה... בבקשה עזרה אנשים ;)

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

רשמת כל כך הרבה דברים...
תחלק את הכל לכמה שאלות ותרשום בצורה מובנת יותר...

לגבי המערכת, סביר להניח שכיול יפתור את בעייה איכות שמע ויכול להיות שיש בעיות אקוסטיקה בבית ומערכת זולה לא תשמע טוב לא משנה מה תעשה...

לגבי כרטיס קול, לא יודע אם זה למחשב נייד, נייח ואיזה תקציב יש לך אבל כרטיס קול בעל ביטרייט גבוהה ומגוון מחברים (אופטי וCOAX) יתן לך אפשרויות רבות בחיבור למערכת...

אם אין לך תקציב תרכוש מיד 2, אם יש לך תקציב מכובד, תתחיל מהתחלה, קודם תחליף את הרמקולים, אחרך כך כרטיס קול ובסוף את המגבר...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

TalNardia פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

סליחה על הבורות אבל אני ממש חדש מה זה כיול? ויש לי תקציב של 500-750 שקל לכרטיס קול ועוד 750 שקל ל-DAC אני גם לא כל כך יודע מה זה DAC...
והאם שווה לי לקנות כרטיס קול כשהמערכת תחובר ביצאת HDMI במחשב. והאם כדאי לקנות DAC. פרסמתי את למעלה את הרמקולים מגבר וסאב תודה לעוזרים!!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”