ניוד מספר מגולן טלקום
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אז ככה
רצתי רצתי ונפלתי.
העברתי את המספר שלי לגולן טלקום אבל אז הבנתי שיש לי בעיות קליטה (לייתר דיוק חוסר קליטה מוחלט) במקום עבודתי וזה לא ממש מקובל
ועל כן ניסיתי לעבוד לyouphone אבל נתקלתי בבעיה
לא ניתן לניד בשלב הזה מספרים מגולן טלקום........
מה עושים במקרה כזה?
רצתי רצתי ונפלתי.
העברתי את המספר שלי לגולן טלקום אבל אז הבנתי שיש לי בעיות קליטה (לייתר דיוק חוסר קליטה מוחלט) במקום עבודתי וזה לא ממש מקובל
ועל כן ניסיתי לעבוד לyouphone אבל נתקלתי בבעיה
לא ניתן לניד בשלב הזה מספרים מגולן טלקום........
מה עושים במקרה כזה?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מעניין אם גם בהוט מובייל זה מהצב ואי אפשר לנייד מהם לחברה אחרת ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ארליך, באיזו מפעילת סלולר היית מנוי לפני גולן טלקום? איתה הייתה לך קליטה טובה?
ייתכן שאתה עובד בבניין עם קירות מאוד עבים, ורק אותה מפעילה שהיית מנוי אליה פרסה מיקרו-תאים (Repeater-ים) ברחבי הבניין.
למשל, בבניין עם הקירות העבים שבו שאני עובד, סלקום ואורנג' פרסו מיקרו תאים ופלאפון לא. התוצאה - קליטה חלשה מאוד למנויי פלאפון והוט מובייל, אבל יש קליטה מצויינת למנויי גולן טלקום, המתארחת כידוע אצל סלקום.
ייתכן שאתה עובד בבניין עם קירות מאוד עבים, ורק אותה מפעילה שהיית מנוי אליה פרסה מיקרו-תאים (Repeater-ים) ברחבי הבניין.
למשל, בבניין עם הקירות העבים שבו שאני עובד, סלקום ואורנג' פרסו מיקרו תאים ופלאפון לא. התוצאה - קליטה חלשה מאוד למנויי פלאפון והוט מובייל, אבל יש קליטה מצויינת למנויי גולן טלקום, המתארחת כידוע אצל סלקום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

הייתי מנוי של אורנג' (יש פה מקרו אנטנות ברחבי הבניין - הנושא ידוע) ואני יודע שיש פה קליטה מחורבנת
הבעיה היא לא הקליטה אלא החוסר אפשרות שלי לנטוש את גולן
הבעיה היא לא הקליטה אלא החוסר אפשרות שלי לנטוש את גולן
נערך לאחרונה על ידי erlich01 ב 12/07/2012 9:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אולי שווה לאתר במקום העבודה שלך מנוי של סלקום, שיתקשר אליהם להתלונן על קליטה לא טובה ולדרוש שיפרסו מיקרו תאים כמו אורנג'.
עוד אפשרות - להתקשר אפילו לגולן טלקום עצמם. אם אני לא טועה, בקניון גנים בפ"ת הם פרסו מיקרו תאים משלהם!
עוד אפשרות - להתקשר אפילו לגולן טלקום עצמם. אם אני לא טועה, בקניון גנים בפ"ת הם פרסו מיקרו תאים משלהם!
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

לחברה שלי היה הסכם עם חברת אורנג והם סללו אצלנו לפני כמה שנים אנטנות בכל המבנה.
כאשר התחלתי לעבוד שם הייתי מנוי של סלקום וביום שיכולתי לנייד את המספר לאורנג ניידתי אותו.
מאז קיבלתי טלפון חברה (ללא חבילת גלישה בכלל ולא ניתן להוסיף) והטלפון הפרטי שלי הועבר למסלול זול.
לאחרונה (לאור חסימת עוד ועוד אתרים - אפילו ht נחסם) רציתי לקנות לעצמי טלפון שאוכל להשאר מחובר לעולם.
מבדיקות שביצעתי לפני שהתניידתי ראיתי שיש קליטה סבירה של סלקום במשרד שלי (אבל לצערי לא בדקתי אם זה דור 2 או 3)
הניוד היה חלק (היה לי חשש לאור מה שאני קורא בתקשורת).
הטלפון הנוכחי שלי zte blade יכול לעבוד רק כאשר הוא מחובר לחשמל (משהו פנימי נדפק) אבל בשביל הצרכים שלי בשלב הזה אני מסופק.
אבל אחרי הניוד הטלפון כמעט לט מצליח להתחבר לרשת דור 3 ומתחבר לרשת דור 2.......
בינתיים הטלפון נוייד לחבילה הזולה של גולן. ההסכם של החברה שלי עם אורנג נגמר ואני מחכה לראות מה תהיה ההצעה הבאה......
כאשר התחלתי לעבוד שם הייתי מנוי של סלקום וביום שיכולתי לנייד את המספר לאורנג ניידתי אותו.
מאז קיבלתי טלפון חברה (ללא חבילת גלישה בכלל ולא ניתן להוסיף) והטלפון הפרטי שלי הועבר למסלול זול.
לאחרונה (לאור חסימת עוד ועוד אתרים - אפילו ht נחסם) רציתי לקנות לעצמי טלפון שאוכל להשאר מחובר לעולם.
מבדיקות שביצעתי לפני שהתניידתי ראיתי שיש קליטה סבירה של סלקום במשרד שלי (אבל לצערי לא בדקתי אם זה דור 2 או 3)
הניוד היה חלק (היה לי חשש לאור מה שאני קורא בתקשורת).
הטלפון הנוכחי שלי zte blade יכול לעבוד רק כאשר הוא מחובר לחשמל (משהו פנימי נדפק) אבל בשביל הצרכים שלי בשלב הזה אני מסופק.
אבל אחרי הניוד הטלפון כמעט לט מצליח להתחבר לרשת דור 3 ומתחבר לרשת דור 2.......
בינתיים הטלפון נוייד לחבילה הזולה של גולן. ההסכם של החברה שלי עם אורנג נגמר ואני מחכה לראות מה תהיה ההצעה הבאה......
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה אולי בכל זאת להתקשר לגולן טלקום (הם עונים יחסית די מהר היום בטלפון, תוך כמה דקות) ולשאול אותם מה אפשר לעשות כדי לשפר קליטה בדור שלישי איפה שאתה עובד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לכל חברת סלולר יש נקודות חלשות מבחינת קליטה. אצלך מדובר על בניין ספציפי בעייתי.
דווקא לגולן טלקום אין כמעט בעיות קליטה, ומי שבעייתיות יותר בבניינים עם קירות עבים הן דווקא הוט מובייל ופלאפון.
אבל העיקר שהסתדר לך והצלחת לנייד.
דווקא לגולן טלקום אין כמעט בעיות קליטה, ומי שבעייתיות יותר בבניינים עם קירות עבים הן דווקא הוט מובייל ופלאפון.
אבל העיקר שהסתדר לך והצלחת לנייד.
האם התלוננת בפני גולן טלקום על בעיות הקליטה?erlich01 כתב:רציתי לספר שבין לבין נכנסתי לאחד האתרים של החברות החדשות ופשוט ניידתי את עצמי החוצה מגולן.
לא נתקלתי בשום בעייה.
גולן אולי חברה טובה אבל אם אין קליטה אז מה זה שווה?...
אם לא, איך הם אמורים לנחש שבמקום הספציפי שבו אתה עובד אין קליטה טובה?
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

לחברה שאני עובד בה יש הסכם עם אחת החברות הוותיקות (הכתומה). הם סללו פה תשתית בתוך המבנה. מה שאני עשיתי כעת הוא פשוט להתנייד לאחת החברות החדשות שמנצלת את התשתית של החברה הכתומה. אגב לרוב העובדים פה יש טלפונים (אם פרטיים ואם של החברה) אשר מחוברים לרשת הסלולר הכתומה
הזמנו פניתי לחברה הסגולה שהייתי בה מנוי והם הסבירו לי שאם זה היה מבנה ציבורי לא הייתה להם בעייה לסלול תשתית אבל כיוון שמדובר במנה פרטי אזי ללא הסכמת הבעליים לא ניתן לבצע זאת. כיוון שבאותו זמן חידשו את ההסכם עם החברה הכתומה וסללו פה רשת 3G , מן הסתם לא ניתן אישור לחברות האחרות לסלול פה תשתית בתוך המבנה.
הזמנו פניתי לחברה הסגולה שהייתי בה מנוי והם הסבירו לי שאם זה היה מבנה ציבורי לא הייתה להם בעייה לסלול תשתית אבל כיוון שמדובר במנה פרטי אזי ללא הסכמת הבעליים לא ניתן לבצע זאת. כיוון שבאותו זמן חידשו את ההסכם עם החברה הכתומה וסללו פה רשת 3G , מן הסתם לא ניתן אישור לחברות האחרות לסלול פה תשתית בתוך המבנה.