שלום צריכה יעוץ בקניית מסך חדש בבקשה
ערב טוב!
אני מעוניינת לרכוש LCD "42 ואני צריכה את המלצותיכם בבקשה.
מרחק 2.8-3 מטר בערך
חשוב שתהיה כניסת USB,כניסות וחיבורים לממיר של HOT,חיבור לDVD וכל שאר החיבורים החשובים
חשוב שיתמוך בעברית ויקרא כתוביות, FULL HD
שתהיה אפשרות לחיבור המחשב וכך לשלב בין הטלוויזיה למחשב וכמו כן חיבור לאינטרנט.
תקציב 3000 ש"ח
מחפשת משהו טוב ואיכותי עם אחריות של מינימום שלוש שנים
אשמח לקבל המלצות לטלוויזיות טובות ומומלצות
תודה מראש לכל העוזרים המשך יום נפלא אירית
אני מעוניינת לרכוש LCD "42 ואני צריכה את המלצותיכם בבקשה.
מרחק 2.8-3 מטר בערך
חשוב שתהיה כניסת USB,כניסות וחיבורים לממיר של HOT,חיבור לDVD וכל שאר החיבורים החשובים
חשוב שיתמוך בעברית ויקרא כתוביות, FULL HD
שתהיה אפשרות לחיבור המחשב וכך לשלב בין הטלוויזיה למחשב וכמו כן חיבור לאינטרנט.
תקציב 3000 ש"ח
מחפשת משהו טוב ואיכותי עם אחריות של מינימום שלוש שנים
אשמח לקבל המלצות לטלוויזיות טובות ומומלצות
תודה מראש לכל העוזרים המשך יום נפלא אירית
הייתי בחיפוש דומה לפני מספר חודשים ולאחר שיטוטים וחפירות לא מעט הגעתי לסוני 40BX420.
מסך עם צבעים מאוזנים ואמינים, תמונה נעימה, עיבוד תמונה חלק ואיכות טובה גם ב-HD וגם ב-SD.
נמצא בטווח המחיר המבוקש ונותן תמורה טובה לעלות.
אני חושב שאת יכולה לראות את המסך בביג בוקס.
רק כמובן תדרשי לשנות את הכיוון ל-CUSTOM.
האחריות הבסיסית היא לשנה אך ניתן להאריכה בתוספת תשלום.
בהצלחה.
מסך עם צבעים מאוזנים ואמינים, תמונה נעימה, עיבוד תמונה חלק ואיכות טובה גם ב-HD וגם ב-SD.
בהצלחה.
ערב טובuv2u כתב:הייתי בחיפוש דומה לפני מספר חודשים ולאחר שיטוטים וחפירות לא מעט הגעתי לסוני 40BX420.
בהצלחה....
ראשית תודה רבה על תגובתך המהירה.
רק שאלה קטנה מה הכוונה לשנות את הכיוון ל CUSTOM ? במה זה כרוך
סלח לי על הבורות אך אינני מבינה כלל בטלוויזיות ולכן אני חוששת ללכת לחנות ללא ידע ושידפקו אותי
האם הטלוויזיה תומכת בעברית? קוראת כתוביות?
שוב תודה רבה על עזרתך ערב מקסים אירית
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תמיכה בכתוביות ישנה בסוני (למיטב זכרוני ויתקנו אותי המנוסים ממני) החל מלאחרונה, יש גם בLG ובסמסונג.
לכי לראות את הסוני בחנות, תביאי סרט על דיסק און קי, תביאי אפילו יותר אם את יכולה. תבקשי לראות את זה מתנגן בחנות - עובד או לא, תקבלי תשובה וודאית במקום. אם התמונה נראית לך - תתחדשי. אם לא, תעברי לבדוק דגמים של סמסונג, אני לא זוכר בע"פ כרגע לצערי.
לכי לראות את הסוני בחנות, תביאי סרט על דיסק און קי, תביאי אפילו יותר אם את יכולה. תבקשי לראות את זה מתנגן בחנות - עובד או לא, תקבלי תשובה וודאית במקום. אם התמונה נראית לך - תתחדשי. אם לא, תעברי לבדוק דגמים של סמסונג, אני לא זוכר בע"פ כרגע לצערי.
Vocare Ad Regnum
לכל מסך מספר אפשרויות כיוון קבועות המוגדרות על ידי היצרן (PRE-SET) וכמובן אפשרות לכיוון ידני של מצב הצפייה (קונטרסט, מצב תאורה, רווית צבע, בהירות, חדות וכו').
בד"כ המצב בו מוצגים מסכים בחנויות ("מצב חנות") הינו זה המציג תמונה "צועקת" במקסימום רוויה/חדות/קונטרסט וזאת על מנת למשוך את עין הקונה ולהתבלט על פני מסכים אחרים.
מצב זה מוגדר במסכים רבים כ-DYNAMIC ובסוני VIVID.
כמובן שאין מדובר בתצוגה טבעית ונעימה לעין לאורך זמן (אם כי יש אנשים האוהבים סוג זה של תמונה).
לכן, כאשר את ניגשת להתרשמות ממסך חשוב "לשחק" עם הגדרות התמונה של המסך, להוציא אותו מהכיוון הנוראי של החנות ולנסות להגיע לתמונה טובה וזאת בד"כ על די מעבר למצב CINEMA או CUSTOM ואח"כ כיוון עדין של שאר הפרמטרים בהתאם למאפיינים של כל מסך ושל נתוני הצפיה.
האינדיקציה הטובה ביותר לאמינות צבע של מסך הינה בגווני הפנים של אנשים . למסכי LCD יש נטייה לעתים לרוויית יתר בגוונים האדומים והדבר ניכר בראשית בגווני הפנים.
כן חשוב מאד לצפות בכל סוגי המקורות - SD, HD ובלו ריי (מרבית המסכים יציגו תמונה טובה עד מצוינת בתכני HD אך רק חלקם יצליחו להתמודד עם תכני SD ובפרט עם ערוצים 10,22 ו-1 באופן מוצלח).
אל תתפתי בשום מקרה לרכוש מסך לפני שבחנת אותו לעומק, והתרשמת ממנו אל מול מסכים אחרים.
ככלל את הייעוץ המקצועי והסבלני ביותר תוכלי לקבל בחנות מתמחה להבדיל מהרשתות הגדולות בה המוכרנים אינם נהנים ממקצועיות רבה בד"כ.
בד"כ המצב בו מוצגים מסכים בחנויות ("מצב חנות") הינו זה המציג תמונה "צועקת" במקסימום רוויה/חדות/קונטרסט וזאת על מנת למשוך את עין הקונה ולהתבלט על פני מסכים אחרים.
מצב זה מוגדר במסכים רבים כ-DYNAMIC ובסוני VIVID.
כמובן שאין מדובר בתצוגה טבעית ונעימה לעין לאורך זמן (אם כי יש אנשים האוהבים סוג זה של תמונה).
לכן, כאשר את ניגשת להתרשמות ממסך חשוב "לשחק" עם הגדרות התמונה של המסך, להוציא אותו מהכיוון הנוראי של החנות ולנסות להגיע לתמונה טובה וזאת בד"כ על די מעבר למצב CINEMA או CUSTOM ואח"כ כיוון עדין של שאר הפרמטרים בהתאם למאפיינים של כל מסך ושל נתוני הצפיה.
האינדיקציה הטובה ביותר לאמינות צבע של מסך הינה בגווני הפנים של אנשים . למסכי LCD יש נטייה לעתים לרוויית יתר בגוונים האדומים והדבר ניכר בראשית בגווני הפנים.
כן חשוב מאד לצפות בכל סוגי המקורות - SD, HD ובלו ריי (מרבית המסכים יציגו תמונה טובה עד מצוינת בתכני HD אך רק חלקם יצליחו להתמודד עם תכני SD ובפרט עם ערוצים 10,22 ו-1 באופן מוצלח).
אל תתפתי בשום מקרה לרכוש מסך לפני שבחנת אותו לעומק, והתרשמת ממנו אל מול מסכים אחרים.
ככלל את הייעוץ המקצועי והסבלני ביותר תוכלי לקבל בחנות מתמחה להבדיל מהרשתות הגדולות בה המוכרנים אינם נהנים ממקצועיות רבה בד"כ.