אני מתכנן לרכוש מצלמת וידאו חדשה.
השימוש העיקרי יהיה לצילום טיולי משפחה, הן בחוץ והן במקומות סגורים (דיסניוורלד וכו').
* אני מעוניין במצלמת HD.
* מכיוון שהצילום יהיה באחיזה ביד, יכולת ייצוב התמונה היא די חשובה.
* קיימת העדפה למצלמות עם יכולת לצלם במקומות שאינם מוארים (לא חושך מוחלט).
* תמיכה ב3D אינה נחוצה.
* אני מעדיף לרכוש כרטיס זכרון כאמצעי אחסון, במקום להשתמש בדיסק / זכרון פנימי.
* מחיר בסביבות ה$500 +- (בארה"ב).
תוך כדי חיפוש, נתקלתי ב2 הדגמים הבאים:
* Panasonic HC-V700
* Sony HDR-PJ260V
לא הצלחתי למצוא כתבת ביקורת אשר משווה בין שניהם.
איזה מהדגמים יתאים יותר לצרכים שלי?
האם יש דגם אחר שיתאים יותר?
תודה מראש על כל עזרה / טיפים!
Panasonic HC-V700 או Sony HDR-PJ260V ?
בהתייחס לדגם סוני שציינת שים לב שהוא כולל מקרן מובנה שמאפשר להקרין קטעי וידאו על גבי כל משטח שזה יתרון גדול.
מקרן מובנה זו תכונה מדליקה אך אם תחליט שהיא אינה חשובה לך תוכל לבחור דגמים אחרים טובים לא פחות וזולים יותר.
הדגמים המומלצים בישפאר למצלמות סוני ללא מקרן הם :
HDR-CX190 מסופק עם כרטיס זיכרון 4 גיגה - יכולת צילום סטילס ברמה של 5.3 מגה פיקסל
HDR-CX200 מסופק עם כרטיס 4 גיגה ותיק מתנה - יכולת צילום סטילס ברמה של 5.3 מגה פיקסל
HDR-CX250 מסופק עם כרטיס 8 גיגה ותיק מתנה - יכולת צילום סטילס ברמה של 8.9 מגה פיקסל
אם תחליט בכל זאת לבחור מצלמת סוני עם מקרן מובנה, אז הדגמים המומלצים הם :
HDR-PJ200 מסופק עם כרטיס זיכרון 4 גיגה - יכולת צילום סטילס ברמה של 5.3 מגה פיקסל
HDR-PJ580 עם זכרון מובנה 32 גיגה - יכולת צילום סטילס ברמה של 20 מגה פיקסל + רמקול סאב וופר המתחבר לרגלית החכמה של המצלמה המשפר את איכול הקול בזמן הקרנה.
ישפאר מעניקה 3 שנות אחריות מלאה וקורס צילום לכל מצלמה.
בהצלחה
מקרן מובנה זו תכונה מדליקה אך אם תחליט שהיא אינה חשובה לך תוכל לבחור דגמים אחרים טובים לא פחות וזולים יותר.
הדגמים המומלצים בישפאר למצלמות סוני ללא מקרן הם :
HDR-CX190 מסופק עם כרטיס זיכרון 4 גיגה - יכולת צילום סטילס ברמה של 5.3 מגה פיקסל
HDR-CX200 מסופק עם כרטיס 4 גיגה ותיק מתנה - יכולת צילום סטילס ברמה של 5.3 מגה פיקסל
HDR-CX250 מסופק עם כרטיס 8 גיגה ותיק מתנה - יכולת צילום סטילס ברמה של 8.9 מגה פיקסל
אם תחליט בכל זאת לבחור מצלמת סוני עם מקרן מובנה, אז הדגמים המומלצים הם :
HDR-PJ200 מסופק עם כרטיס זיכרון 4 גיגה - יכולת צילום סטילס ברמה של 5.3 מגה פיקסל
HDR-PJ580 עם זכרון מובנה 32 גיגה - יכולת צילום סטילס ברמה של 20 מגה פיקסל + רמקול סאב וופר המתחבר לרגלית החכמה של המצלמה המשפר את איכול הקול בזמן הקרנה.
ישפאר מעניקה 3 שנות אחריות מלאה וקורס צילום לכל מצלמה.
בהצלחה
Trek Remedy 8.0
משה - תודה על התגובה.
לגבי יכולות הקרנה - אין לי צורך בהן, אך ספציפית לגבי הדגם שציינתי, ההבדל במחיר בין דגם הPJ לדגם הCX היה זניח.
בכל מקרה, האם מעבר למה שכתבת על כל מצלמה, תוכל לתת את המלצתך איזו מצלמה תהיה הכי שימושית לצרכים שלי?
באיזו מהן יצוב התמונה טוב יותר?
איזו מהן מצלמת טוב יותר במקומות חשוכים?
האם תוכל לתת את חוות דעתך לגבי השוואה בין הדגם של סוני שהכי מתאים עבורי, לדעתך, לבין הדגם של פנסוניק שציינתי?
תודה מראש!
לגבי יכולות הקרנה - אין לי צורך בהן, אך ספציפית לגבי הדגם שציינתי, ההבדל במחיר בין דגם הPJ לדגם הCX היה זניח.
בכל מקרה, האם מעבר למה שכתבת על כל מצלמה, תוכל לתת את המלצתך איזו מצלמה תהיה הכי שימושית לצרכים שלי?
באיזו מהן יצוב התמונה טוב יותר?
איזו מהן מצלמת טוב יותר במקומות חשוכים?
האם תוכל לתת את חוות דעתך לגבי השוואה בין הדגם של סוני שהכי מתאים עבורי, לדעתך, לבין הדגם של פנסוניק שציינתי?
תודה מראש!
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה