ליאור צורף מציג את הטבלט של מיקרוסופט כבר! נראה ממש טוב Microsoft Tablet
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
NICE !!!!!!!!!!!!! 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

OUT OF THE BOX חלונות רץ מהר, אבל ללא תחזוקה שוטפת יש דיגראציה למערכת.
מעניין כזה אחרי חצי שנה עבודה של משתמש ביתי איך ירוץ....
מעניין כזה אחרי חצי שנה עבודה של משתמש ביתי איך ירוץ....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אכן נראה טוב..
מעניין מה יקרה עכשיו עם אפליקציית האופיס לאייפד שעליה דובר בעבר.. כי אם אכן מיקרוסופט תשחרר אפליקצית אופיס, היא תבטל את אחד היתרונות הבולטים של הטאבלט שלה.
מעניין מה יקרה עכשיו עם אפליקציית האופיס לאייפד שעליה דובר בעבר.. כי אם אכן מיקרוסופט תשחרר אפליקצית אופיס, היא תבטל את אחד היתרונות הבולטים של הטאבלט שלה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא אמרו שבגירסת האקספלורר של חלונות8 כבר לא תהיה תמיכה בפלאש וזו הסיבה שזה לא מנגן פרסומות?
כיום הרבה מאוד סרטונים ביוטיוב הם בכלל ב-html5, וזו הסיבה שהם גם עובדים על האייפאד.
גם אני אישית מפנטז על טאבלט חלונות במחיר טוב ועם זמן סוללה נכבד כך שלא אצטרך להסתובב גם עם אייפאד וגם עם מחשב נייד
כיום הרבה מאוד סרטונים ביוטיוב הם בכלל ב-html5, וזו הסיבה שהם גם עובדים על האייפאד.
גם אני אישית מפנטז על טאבלט חלונות במחיר טוב ועם זמן סוללה נכבד כך שלא אצטרך להסתובב גם עם אייפאד וגם עם מחשב נייד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לפי מה שאני מבין גרסאת IE10 תהיה נטולת פלאש, בדיוק כמו באייפד.
מי שרוצה פלאש יצטרך להריץ דפדפן אחר (קרי: דרך ה-Desktop).
מי שרוצה פלאש יצטרך להריץ דפדפן אחר (קרי: דרך ה-Desktop).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

גרסת IE10 מטרו בהחלט לא טוענת פלאש. גרסת DESKTOP כן, ניתן כמובן לראות את זה בחלונות 8 PR.
- oris74
- חבר במועדון HT

אני משתמש בזה אבל על אופיס אינטגרלי על מערכת ההפעלה נראה יותר שמיש (לפחות לפי הסרטון)MartinHSabag כתב:תתקין cloudon לאייפאד......
מעניין.
הנתון הכי מסקרן והכי חשוב פה יהיה המחיר.
לגבי אופיס או cloudon, אז מי שצריך צריך ומרטין תיאר אופן שימוש שמצריך, אבל שימו לב שמדובר בנישה קטנטנה של משתמשי הטאבלטים שיעשו בכך שימוש.
מה שיכול לגרום לטאבלט של MS להצליח, זה קודם כל כמובן המחיר, אך מעבר לכך, הממשק המוכר לאנשים.
הנתון הכי מסקרן והכי חשוב פה יהיה המחיר.
לגבי אופיס או cloudon, אז מי שצריך צריך ומרטין תיאר אופן שימוש שמצריך, אבל שימו לב שמדובר בנישה קטנטנה של משתמשי הטאבלטים שיעשו בכך שימוש.
מה שיכול לגרום לטאבלט של MS להצליח, זה קודם כל כמובן המחיר, אך מעבר לכך, הממשק המוכר לאנשים.
משה
Cloudon דורש חיבור אונליין. למי שצריך לעבוד על המסמך בטיסה זה לא יעזור. לגבי נישה קטנה, אני לא כל כך בטוח. לכמה אנשים יש גם טאבלט וגם מחשב נייד? ולכמה מאלו, אין אופיס על המחשב הנייד? ומה יקרה אם עכשיו יציעו להם מחשב נייד שהוא גם טאבלט, או טאבלט שהוא גם מחשב נייד, עם אופיס?
אני חושב שזה מה שיעשה את ההבדל. לא המחיר. מבחינתי, המחיר הרלוונטי הוא לא כמה עולה IPAD, אלא כמה עולה IPAD + מחשב נייד. וזה כבר משחק אחר לגמרי.
אני חושב שזה מה שיעשה את ההבדל. לא המחיר. מבחינתי, המחיר הרלוונטי הוא לא כמה עולה IPAD, אלא כמה עולה IPAD + מחשב נייד. וזה כבר משחק אחר לגמרי.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
נראה ממש טוב
נקווה שהמחיר יהיה זול מהמתחרים.
נקווה שהמחיר יהיה זול מהמתחרים.
- oris74
- חבר במועדון HT

דרך אגב: המכשיר שמודגם בסרט זה גירסת ה ARM או שזו החומרה עם המעבד של אינטל ו WIN8 מלא? כי אם זה ה ARM אז זה עוד יותר מרשים...
אני חושב שאתה שואל את השאלות הלא נכונות.drixie כתב:Cloudon דורש חיבור אונליין. למי שצריך לעבוד על המסמך בטיסה זה לא יעזור. לגבי נישה קטנה, אני לא כל כך בטוח. לכמה אנשים יש גם טאבלט וגם מחשב נייד? ולכמה מאלו, אין אופיס על המחשב הנייד? ומה יקרה אם עכשיו יציעו להם מחשב נייד שהוא גם טאבלט, או טאבלט שהוא גם מחשב נייד, עם אופיס?
אני חושב שזה מה שיעשה את ההבדל. לא המחיר. מבחינתי, המחיר הרלוונטי הוא לא כמה עולה IPAD, אלא כמה עולה IPAD + מחשב נייד. וזה כבר משחק אחר לגמרי....
ברור שאף אחד לא יסרב שיהיה לו גם אופיס על הטאבלט, אבל זה לא אומר שהטאבלט עושה את המחשב למיותר.
זה נכון רק למי שצריך להשתמש באופיס באופן קל ולא תדיר. למי שמשתמש הרבה באופיס, חוויית יצירת התוכן על טאבלטים נחותה באופן ברור יחסית לחוויה על מחשב עם מקלדת ועכבר (או תחליף עכבר).
טאבלטים לא נועדו, מעצם הגדרתם, ככלים ליצירת תוכן נוחה, אלא רק מזדמנת.
אגב, גם אם הטאבלט היה מהווה תחליף מלא למחשב, המשפט האחרון שלך לא תופס, לרוב האנשים שיקנו טאבלט יש כבר מחשב. המחיר של הטאבלט הזה, בהשוואה לאייפאד, זה בהחלט נתון קריטי. לא מכיר הרבה מוצרים שבהם המחיר הוא לא פרמטר קריטי.
משה