סרטים חדשים ב- USENET
זה רק נדמה לי או שבזמן האחרון האחרון אין יותר מדי חידושים וסרטים חדשים (HD) שעולים ל-USENET ???
ובכלל איך אתם מוצאים מה החדשים שהגיעו ? עוברים על כל הרשימה ומחפשים ?
אני אשמח לעיצות
נגמר לי מה להוריד שם ...... (תכני HD)
ובכלל איך אתם מוצאים מה החדשים שהגיעו ? עוברים על כל הרשימה ומחפשים ?
אני אשמח לעיצות
נגמר לי מה להוריד שם ...... (תכני HD)
תרשם לאתר
www.abhdtv.net
הם פותחים דיונים בכל פעם שהם מעלים משהו, גם סרטים חדשים וגם סרטים שכבר העלו פעם.
www.abhdtv.net
הם פותחים דיונים בכל פעם שהם מעלים משהו, גם סרטים חדשים וגם סרטים שכבר העלו פעם.
נראה לי השיטה הכי טובה זה להירשם כמו שאני - לחודש לא מוגבל ב- 15 דולר
ואז לבטל לחודש הפסקה ואז שוב להרשם
זה הקצב המתאים לעליית הסרטים לשם
כל שניה שהמחשב שלי לא מוריד סרטים אני מרגיש מופסד שלא ניצלתי את ה- Unlimited שרכשתי
בסבבה דיסי יש כבר יותר סרטים חדשים משם ..... (שששששששששששש אנחנו לא תומכים בהורדות פירטיות .......)

כל שניה שהמחשב שלי לא מוריד סרטים אני מרגיש מופסד שלא ניצלתי את ה- Unlimited שרכשתי
בסבבה דיסי יש כבר יותר סרטים חדשים משם ..... (שששששששששששש אנחנו לא תומכים בהורדות פירטיות .......)
HD אין בסבבה כמובן (כל החיפושים שלי העלו רק את סרטוני ההדגמות השונים) - שזה טוב רק בשביל להלהיב את האורחים שבאים אלי ולא מבינים למה השקעתיח הרבה כסף בכל ענייני ה- HTPC
ח
אבל בסבבה יש את כל הסרטים האחרונים שיוצאים
וב- USENET הכל מסובך מעט יותר מהסבבה
לא משנה
סתם התגלגלנו לפינה הזו ....
בכל מקרה תודה
אני אבדוק את המנועי חיפוש שהומלצו כאן
אולי יקלו עלי את החיים .....

אבל בסבבה יש את כל הסרטים האחרונים שיוצאים
וב- USENET הכל מסובך מעט יותר מהסבבה
לא משנה
סתם התגלגלנו לפינה הזו ....
בכל מקרה תודה
אני אבדוק את המנועי חיפוש שהומלצו כאן
אולי יקלו עלי את החיים .....
כמה שאני מכיר את ההרגשה הזאתguypick כתב:נראה לי השיטה הכי טובה זה להירשם כמו שאני - לחודש לא מוגבל ב- 15 דולר
...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
guypick
לך ל newsbin דוט קום, תלחץ על movies, ותאמין לי שכל מה שיש בכדור הארץ, מופיע שם.
בתוכנת newsleecher יש אחלה מנוע חיפוש, לא צריך להטעין את כל הקבוצה של ה DVD כי זה שגעון.
לדעתי ה NG זה בעיקר לחולי HD. רזולוציות נמוכות, קומפרסיה חזקה וסטריאו אפשר למצוא באתרי שיתוף העממיים כגון DC++ למינהם.
אבל אתה צודק בבעיה העקרית, סרטי ה HD וגם ה DVD הם תמיד ישנים. זה לא קשור ל NG אלא לזה שהאולפנים מגינים על הרווחים בקולנועים.
לך ל newsbin דוט קום, תלחץ על movies, ותאמין לי שכל מה שיש בכדור הארץ, מופיע שם.
בתוכנת newsleecher יש אחלה מנוע חיפוש, לא צריך להטעין את כל הקבוצה של ה DVD כי זה שגעון.
לדעתי ה NG זה בעיקר לחולי HD. רזולוציות נמוכות, קומפרסיה חזקה וסטריאו אפשר למצוא באתרי שיתוף העממיים כגון DC++ למינהם.
אבל אתה צודק בבעיה העקרית, סרטי ה HD וגם ה DVD הם תמיד ישנים. זה לא קשור ל NG אלא לזה שהאולפנים מגינים על הרווחים בקולנועים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
guypick,guypick כתב:נ
בסבבה דיסי יש כבר יותר סרטים חדשים משם .....
...
לא הבנתי איזה תוכן יש לך שם שאין ב-NEWS...
הדבר היחיד שעולה בדעתי זה MP3 בעברית (שאני לא מוריד בכלל...) ותמונות של ציפורה, המחנכת של כיתה ח2 בטיול השנתי האחרון וכמובן של מיטל המאממת!!! בבגד ים...