האם ישנה דרך להגביר את עוצמת קול הדיבור בלבד?
לצערי, אני נאלץ לצפות בחלק ניכר מהסרטים שלי, כשלפחות חצי מהבית ישן כבר.
בעיקרון, אין בעיה מיוחדת, וברגע שהווליום סביר, זה לא מפריע לאף אחד. הבעיה היא שברוב הסרטים (כולם עם DTS לצורך העניין), אם עוצמת הדיאלוג היא ברמה סבירה שניתן לשמוע ולהבין כהלכה, כשקורה משהו מיוחד, הווליום מאוד מאוד גבוה.
אם מכוונים את הווליום לפי אותם אירועים "מיוחדים", אז כמעט בלתי אפשרי לשמוע את הדיאלוג.
ניסיתי להגביר את הסנטר שיהיה הרבה יותר חזק משאר הרמקולים, וזה לא ממש עזר. חלק גדול מאותם "אירועים" מושמעים גם דרך הסנטר, ואז הווליום שוב חזק בהם.
יש דרך להעלות רק את ערוץ הדיבור של השחקנים?
בעיקרון, אין בעיה מיוחדת, וברגע שהווליום סביר, זה לא מפריע לאף אחד. הבעיה היא שברוב הסרטים (כולם עם DTS לצורך העניין), אם עוצמת הדיאלוג היא ברמה סבירה שניתן לשמוע ולהבין כהלכה, כשקורה משהו מיוחד, הווליום מאוד מאוד גבוה.
אם מכוונים את הווליום לפי אותם אירועים "מיוחדים", אז כמעט בלתי אפשרי לשמוע את הדיאלוג.
ניסיתי להגביר את הסנטר שיהיה הרבה יותר חזק משאר הרמקולים, וזה לא ממש עזר. חלק גדול מאותם "אירועים" מושמעים גם דרך הסנטר, ואז הווליום שוב חזק בהם.
יש דרך להעלות רק את ערוץ הדיבור של השחקנים?
בשביל זה קיים DRC במפרט הרסיוור (דרך המסך)
הפעל אותו כדי לדחוס את הצלילים הגבוהים ולהגביה דיאלוגים וצלילים שקטים
ולהנמיך פיצוצים
כל זה מיועד לשמיעה בלילה...
הפעל אותו כדי לדחוס את הצלילים הגבוהים ולהגביה דיאלוגים וצלילים שקטים
ולהנמיך פיצוצים
כל זה מיועד לשמיעה בלילה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש ל Dolby מנגנון עיבוד שנקרא Dolby Volume, ששומר על עוצמה קבועה (בדיוק מה שאתה מחפש). זה מונע "ספייקים" בגלל פיצוצים / יריות וכו', שינויי ווליום בגלל מעבר ערוץ / פרסומות וכולי.
אני חושב שיש מנגנון עיבוד דומה גם ל DTS, אבל אם תגיד איזה רסיבר יש לך אולי יוכלו להפנות אותך לתכונה המתאימה.
אני חושב שיש מנגנון עיבוד דומה גם ל DTS, אבל אם תגיד איזה רסיבר יש לך אולי יוכלו להפנות אותך לתכונה המתאימה.
סליחה על ההתפרצות לשרשור, סובל מבעיה דומה.uriler כתב:יש ל Dolby מנגנון עיבוד שנקרא Dolby Volume, ששומר על עוצמה קבועה (בדיוק מה שאתה מחפש). זה מונע "ספייקים" בגלל פיצוצים / יריות וכו', שינויי ווליום בגלל מעבר ערוץ / פרסומות וכולי.
אני חושב שיש מנגנון עיבוד דומה גם ל DTS, אבל אם תגיד איזה רסיבר יש לך אולי יוכלו להפנות אותך לתכונה המתאימה....
הרסיבר אונקיו 608 - האם מדובר על Dynamic Volume ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קרמריקה,
Jackel קלע לנקודה - אתה צריך להפעיל את ה Audyssey Dynamic Volume ברסיבר שלך, זה מנגנון מקביל (למעשה, בדומה לכיול של Audyssey, כשהוא מופעל הוא חל על כל הסיגנלים שהרסיבר מוציא, בלי תלות בקידוד שלהם. הוא מנסה לשמר אפקטים של DTS / DD וכו' אבל בהגבלות). מכיוון שלא עבדתי עימו אני ממליץ שתסתכל במדריך לגבי אופן ההגדרה.
Jackel קלע לנקודה - אתה צריך להפעיל את ה Audyssey Dynamic Volume ברסיבר שלך, זה מנגנון מקביל (למעשה, בדומה לכיול של Audyssey, כשהוא מופעל הוא חל על כל הסיגנלים שהרסיבר מוציא, בלי תלות בקידוד שלהם. הוא מנסה לשמר אפקטים של DTS / DD וכו' אבל בהגבלות). מכיוון שלא עבדתי עימו אני ממליץ שתסתכל במדריך לגבי אופן ההגדרה.
- Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי אונקיו 507.. אבל אני מאמין שזה תהליך דומה.
תלחץ על כפתור הAUDIO בשלט, זה באמצע מתחת לג'ויסטיק..
אחרי זה תלחץ על החץ למטה עד שתגיע לDyn Vol
שם תגדיר את זה על HIGH וזהו, הבנתי שזה משנה קצת את הסאונד כדי ליצור אותו בווליום אחיד ..
בשימוש רגיל ממליץ לך להחזיר ל OFF או LOW
אם זה לא מופיע לך בתפריט הזה יכול להיות שאתה צריך לבצע כיול עם המקרופון המיוחד..
אם אתה צריך עזרה גם עם זה תכתוב פה אני ארשום לך, זה ממש פשוט.
בהצלחה
תלחץ על כפתור הAUDIO בשלט, זה באמצע מתחת לג'ויסטיק..
אחרי זה תלחץ על החץ למטה עד שתגיע לDyn Vol
שם תגדיר את זה על HIGH וזהו, הבנתי שזה משנה קצת את הסאונד כדי ליצור אותו בווליום אחיד ..
בשימוש רגיל ממליץ לך להחזיר ל OFF או LOW
אם זה לא מופיע לך בתפריט הזה יכול להיות שאתה צריך לבצע כיול עם המקרופון המיוחד..
אם אתה צריך עזרה גם עם זה תכתוב פה אני ארשום לך, זה ממש פשוט.
בהצלחה