פרטי אלבמים ושירים בXBMC
ניסיתי להשתמש בהרחבה שמורידה פרטים על אלבומים מאתר israel-music והיא לא פועלת לי. היא לא מזהה את האלבומים לבד וגם כשמנסים להכניס אותם ידנית היא לא שומרת את המידע.
בעיה נוספת היא שבתוכנה לכל השירים יש את אותה תמונה ממוזערת שנקראת "תמונה ממוזערת מקומית" איך אפשר לשנות את זה ולהסיר לגמרי את התמונה הממוזערת המקומית?
למישהו פועל ההורדה של מידע על שירים/אלבומים/אומנים בעברית?
בעיה נוספת היא שבתוכנה לכל השירים יש את אותה תמונה ממוזערת שנקראת "תמונה ממוזערת מקומית" איך אפשר לשנות את זה ולהסיר לגמרי את התמונה הממוזערת המקומית?
למישהו פועל ההורדה של מידע על שירים/אלבומים/אומנים בעברית?
- HallucinogeNz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני לא יודע אם הscraper עודכן לאחרונה. אבל אני לפחות נמנעתי מלהשתמש בו כיוון שהוא לא באמת מוצא album review אלא פרטים של המסד נתונים הפרטי של האתר (ג'אנר, תגית, ברקוד... או משהו כזה).
בקשר לתמונה אני מניח שאתה מתכוון לחותמת האתר על עטיפות האלבום? אם כן, זו הסיבה השנייה להמנע.
בקשר לתמונה אני מניח שאתה מתכוון לחותמת האתר על עטיפות האלבום? אם כן, זו הסיבה השנייה להמנע.
תודה על התשובה אבל בקשר לתמונה התכוונתי לזה שגם כשאני לא משתמש בתוסף וגם כשכן לכל השירים שלא מזוהים יש אותה תמונה של אותו אלבום במקום שלא תהיה להם בכללHallucinogeNz כתב:אני לא יודע אם הscraper עודכן לאחרונה. אבל אני לפחות נמנעתי מלהשתמש בו כיוון שהוא לא באמת מוצא album review אלא פרטים של המסד נתונים הפרטי של האתר (ג'אנר, תגית, ברקוד... או משהו כזה).
בקשר לתמונה אני מניח שאתה מתכוון לחותמת האתר על עטיפות האלבום? אם כן, זו הסיבה השנייה להמנע....