MacBook air 2012 USB 3.0 - יעבוד עם windows?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #1 

המקבוק אייר החדש כולל USB 3. מישהו ניסה את זה עם windows? זה עובד עם VMware/parallels?

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

לא נראה לי תהיה לך בעיה עם WINDOWS, כל הדרייברים נמצאים ב BOOT CAMP , אני מנחש שגם את ה USB3 שם.
עשיתי פה שידרוג שבוע שעבר למקבוק אייר מלפני כמה שנים, עובד יופי עם כל הדרייברים.
parallels גם נראה לי יעבוד בלי בעיה, היות והוא תומך בכל הדרייברים ובמילא זה לוח אם של אינטל לא של מק, אז יש דרייברים בשפע.
Vmware אם אני לא טועה, לא עושה אימולציה ל USB אלה מחבר אותו פיזית כל פעם למערכת אחרת, אז לפי ההיגיון נראה לי שגם יתמוך לך.
VMWARE TOOLS לא לשכוח.
המק בשנים האחרונות זה כבר "אינטל" עם קופסה של אפל, לפעמים קצת עושה בעיות אבל עובד יופי בסוף. (Y)
ויש את כל הדרייברים!

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

מה ההגיון לקנות מחשב של אפל במחיר מופקע ולהתקין עליו ווינדוס?
אין בהם שום דבר מיוחד מבחינת החומרה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

בלי להעליב אותך או משהו , אבל לא נמאס לכם ה"Windows Fanboy" או ה"AntiAPPLE" לבוא עם ההצהרות הבומבסתיות שלכם עם הטענה הקבועה של "Mac is Overpriced" .. פשוט לא נמאס לכם ? זה מרגיש כאילו סתם בא לך להתחיל פה ריב רק כי משעמם לך ..

נראה שאנשים עדיין לא מבינים שכשמשווים מחירים של מוצרים צריך ששני המוצרים בהשוואה יהיו מאותה הקטגוריה ..

אתה לא תשווה VT50 לE490 ותגיד שהVT50 היא Overpriced , אתה כן תשווה VT50 לסמך אחר בקטגוריה כמו הE8000 עד כמה שאני זוכר .
אתה לא תשווה Galaxy SIII לHTC One V ותגיד שהS3 מגיע עם מחיר מופקע , אתה כן תשווה את הS3 לOne X לדוג' ..
אתה לא תשווה Envy לאיזה נייד Low End מפלסטיק עם המפרט הבסיסי ביותר שאפשר .. אתה כן תשווה אותו למחשבים אחרים בקטגוריה עם תג מחיר דומה .

בקיצור ,אל תשווה תפוחים לתפוזים ואז תתלונן על המחיר ,תשווה את הMBA לUltraBookים אחרים עם מפרט דומה (וכמובן לא את אלו עם הSSD המסכן והאיטי שמתפקד כcache לצד הדיסק קשיח הסטנדרטי ) תראה שהמחירים דיי קרובים ושכל אחד צריך לעשות לעצמו את הבחירה לגבי מה מתאים לו ,במקום להתחיל מריבות כמו ילדים קטנים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #5 

זה עבור פיתוח אם אני לא טועה.