beeZee – האפליקציה החדשה שתשאיר אתכם עסוקים, או בעצם לא

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #21 

שיהיה בהצלחה

לא מבין מה זה שונה מ AUTO REPLY שבה אני משתמש כבר כמה חודשים

https://play.google.com/store/apps/deta ... 1JlcGx5Il0.

beeZee פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

שלומי, קיבלתי. האמת שה 15 שניות האחרונות הן כלום אז אני אוריד אותן. וגם חשבתי להוציא גרסא מקוצרת אז אני מניח שאני באמת אעשה את זה..

ובינתיים זה לא ממש שונה מ autoresponder - יש כמה שינויים עכשיויים שלדעתי עושים את ההבדל הגדול ובזכותם אני מאמין שהאפליקציה תצליח (הלוואי)
אבל בעתיד התכנית היא להוסיף עוד כל מיני פיצ'רים שממש יתנו יתרון וייחודיות לאפליקציה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #23 

משהו שלא ברור לי לגבי האפליקציה הזו (כי זה לא עבד לי).
אם מישהו מתקשר במצב שאנע עסוק אז זה שולח חזרה SMS או עונה עם הודעה קולית?
אם מדובר רק בSMS אז זה בעייתי כי הרבה פעמים מתקשרים מטלפון קווי פשוט (והSMS של בזק עם הTTS זה לא רציני).
משה

beeZee פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #24 

אחלה שאלה משה!
אני יודע שגם באפליקציות אחרות יש את הבעיה הזאת..
הבעיה שלא בכל מדינה אפשר לזהות אם זה סלולארי או קווי.
מה שכן עשינו זה שבברירת מחדל, ביזי תחזיר הודעות רק לאנשי הקשר שלך - ומכיוון שרוב המספרים ששמורים אצלנו הם פלאפונים זה מעין פתרון ביניים זמני.

כמובן שאני אשמח לשמוע הצעות :)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #25 

האם יש מצב סינון של מספרים מסויימים?? נניח אני בהצגה אבל רוצה לקבל שיחות מהביביסיטר.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #26 

beeZee כתב:אחלה שאלה משה!
אני יודע שגם באפליקציות אחרות יש את הבעיה הזאת..
הבעיה שלא בכל מדינה אפשר לזהות אם זה סלולארי או קווי.
מה שכן עשינו זה שבברירת מחדל, ביזי תחזיר הודעות רק לאנשי הקשר שלך - ומכיוון שרוב המספרים ששמורים אצלנו הם פלאפונים זה מעין פתרון ביניים זמני.

כמובן שאני אשמח לשמוע הצעות :)
...
בשביל מה בכלל לזהות אם זה סלולרי או קווי?
הייתי מצפה שהתגובה תהיה קולית או SMS, בלי קשר לסוג המכשיר/קו שממנו זה הגיע אלא בהתאם לסוג ההתקשרות.
שלחת SMS, קבל חזרה SMS. אתה מתקשר קולית, קבל מענה קולי. זה נראה לי ברור מאליו שזה הממשק הסביר.
לצלצל ואח"כ לקבל SMS (שיכול להיות מושהה לפעמים בגלל הרשת) זה פתח לפספוס ההודעה.
תחשוב במיוחד על מישהו שמתקשר בנהיגה, ולא יכול לקרוא את הSMS.

רוב ההתקשרויות שאני מקבל קוליות. מעבר לכך, רוב ההתקשרויות שסביר שארצה לנפנף זמנית הן מעסקים (כלומר לא שיחות מאנשים פרטיים) ואלה לרוב מגיעות מבזק.
משה

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #27 

1. אני משתמש ב-WILDFIRE שנמצא בימיו האחרונים (שדרוג ל-S3 יגיע בקרוב), בדקתי עכשיו וזה עובד לי במכשיר (אשתי קיבלה SMS).
2. אני חייב לציין לטובה שניתן להעביר את האפליקציה ל-SD. היום המון אפליקציות לא מסוגלות לעבור, וזה מאוד קריטי לטלפונים חלשים כמו שלי, למרות שהאפליקציה קטנה.
3. לגבי הסרטון, אני חשבתי שהוא חמוד מאוד, הדבר היחידי ששיעמם אותי זה הסלוגן בסוף - WHEN U CANT TALK. מבין שהוא פשוט ומסביר בגדול מה האפליקציה עושה, אבל משהו שם לא זורם לי. כאילו סתם משפט ולא סלוגן, אבל אולי אני טועה פה, ולשיקולך.
4. לגבי השפות, מסכים עם אנשים פה. בישראל אנשים מדברים 4 שפות עיקריות: עברית, אנגלית, ערבית ורוסית. בלוקסמבורג מדברים גרמנית וצרפתית (רוב האנשים שם לא מבינים מילה באנגלית). כדאי לתת אופציות למשתמש.
5. אופציה לשדרוג בגרסאות הבאות: הגדרת סטטוס למספרים מסויימים. לדוגמא אם אשתי מנסה להשיג אותי ואני במקלחת, שזה ישלח לה את הסטטוס, כדי שהיא לא תנסה להתקשר שוב ושוב. אחרים לא צריכים לדעת שאני במקלחת. שיקבלו סטטוס "אני בפגישה חשובה".
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

beeZee פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #28 

israelihero כתב:1. אני משתמש ב-WILDFIRE שנמצא בימיו האחרונים (שדרוג ל-S3 יגיע בקרוב), בדקתי עכשיו וזה עובד לי במכשיר (אשתי קיבלה SMS).
2. אני חייב לציין לטובה שניתן להעביר את האפליקציה ל-SD. היום המון אפליקציות לא מסוגלות לעבור, וזה מאוד קריטי לטלפונים חלשים כמו שלי, למרות שהאפליקציה קטנה.
3. לגבי הסרטון, אני חשבתי שהוא חמוד מאוד, הדבר היחידי ששיעמם אותי זה הסלוגן בסוף - WHEN U CANT TALK. מבין שהוא פשוט ומסביר בגדול מה האפליקציה עושה, אבל משהו שם לא זורם לי. כאילו סתם משפט ולא סלוגן, אבל אולי אני טועה פה, ולשיקולך.
4. לגבי השפות, מסכים עם אנשים פה. בישראל אנשים מדברים 4 שפות עיקריות: עברית, אנגלית, ערבית ורוסית. בלוקסמבורג מדברים גרמנית וצרפתית (רוב האנשים שם לא מבינים מילה באנגלית). כדאי לתת אופציות למשתמש.
5. אופציה לשדרוג בגרסאות הבאות: הגדרת סטטוס למספרים מסויימים. לדוגמא אם אשתי מנסה להשיג אותי ואני במקלחת, שזה ישלח לה את הסטטוס, כדי שהיא לא תנסה להתקשר שוב ושוב. אחרים לא צריכים לדעת שאני במקלחת. שיקבלו סטטוס "אני בפגישה חשובה".
...
1. שמח לשמוע
2. מבין ללבך - גם אני כל היום מעביר אפליקציות ל- SD
3. אמממ השאלה שלי היא האם הבעיה היא עם הסלוגן בכללי, או ספציפית בקטע בסוף ? (כן אני יודע שזה ארוך)
4. צודק. כבר עובד על הגירסא הבאה שבא תהיה אופציה לבחור שפה לסטאטוסים ובהמשך גם לכל האפליקציה
5. מסכים לגמרי. אחלה רעיון! אבל אני חושב שאני אשאיר את זה לעדכון עתידי יותר (שיהיה משהו לחדש). האם לדעתך (או לדעת כל חברי הפורום) כדאי כבר להכניס עכשיו את הפיצ'ר הזה או לחכות איתו קצת ?
(מחכה לתשובה גם לסעיף 3)

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #29 

beeZee כתב:
israelihero כתב:1. אני משתמש ב-WILDFIRE שנמצא בימיו האחרונים (שדרוג ל-S3 יגיע בקרוב), בדקתי עכשיו וזה עובד לי במכשיר (אשתי קיבלה SMS).
...
1. שמח לשמוע
2. מבין ללבך - גם אני כל היום מעביר אפליקציות ל- SD
3. אמממ השאלה שלי היא האם הבעיה היא עם הסלוגן בכללי, או ספציפית בקטע בסוף ? (כן אני יודע שזה ארוך)
4. צודק. כבר עובד על הגירסא הבאה שבא תהיה אופציה לבחור שפה לסטאטוסים ובהמשך גם לכל האפליקציה
5. מסכים לגמרי. אחלה רעיון! אבל אני חושב שאני אשאיר את זה לעדכון עתידי יותר (שיהיה משהו לחדש). האם לדעתך (או לדעת כל חברי הפורום) כדאי כבר להכניס עכשיו את הפיצ'ר הזה או לחכות איתו קצת ?
(מחכה לתשובה גם לסעיף 3)
...
3. ההתייחסות שלי הייתה לסלוגן הזה באופן כללי.
5. אם החלטת שאתה מתכוון להוסיף את הפיצ'ר, אני לא רואה טעם לחכות עם זה. כמובן שתמיד כדאי לוודא שכל הפיצ'רים הנוכחיים עובדים כמו שצריך לפני שמתחילים לעבוד על פיצ'רים נוספים.
ואולי עכשיו, כשהאפליקציה טרייה באוויר, כדאי לך לעזוב לרגע את מאמצי הפיתוח (שמנסיון, אינם נגמרים מעולם) ותתרכז בשיווק אגרסיבי. כרגע יש לך ביקורות מאוד חיוביות במארקט, אז כדאי לנצל את המומנטום.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

beeZee פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #30 

אהבתי את ההערות.
אני ממש רוצה להתחיל בשיווק אגריסיבי, אבל אני לא יודע ממש איך..
יש הצעות ?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”