beeZee – האפליקציה החדשה שתשאיר אתכם עסוקים, או בעצם לא
היי לכולם. אני גאה להציג בפניכם את האפליקציה הראשונה שלי...
אשמח לשמוע תגובות והערות מכולם – תודה
בכללי האפליקציה שימושית כאשר אתם עסוקים (ומפה השם beeZee) כשאתם לא יכולים לענות מכל סיבה שהיא (עבודה, שיעור, חדר כושר, נהיגה או כל דבר אחר)
אתם פשוט בוחרים את הסטאטוס המתאים לכם (למה אתם לא יכולים לענות) ואם אתם לא עונים האפליקציה מחזירה הודעה עם הסטאטוס שבחרתם
סרטון הפעלה:
להורדה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .beezeeapp
מחכה להערות (אם אפשר אז בונות)
תודה,
גלעד.
אשמח לשמוע תגובות והערות מכולם – תודה
בכללי האפליקציה שימושית כאשר אתם עסוקים (ומפה השם beeZee) כשאתם לא יכולים לענות מכל סיבה שהיא (עבודה, שיעור, חדר כושר, נהיגה או כל דבר אחר)
אתם פשוט בוחרים את הסטאטוס המתאים לכם (למה אתם לא יכולים לענות) ואם אתם לא עונים האפליקציה מחזירה הודעה עם הסטאטוס שבחרתם
סרטון הפעלה:
להורדה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .beezeeapp
מחכה להערות (אם אפשר אז בונות)
תודה,
גלעד.
רעיון נחמד, אם היה גם עובד
הערות:
1) זה פשוט לא עובד
. דבר ראשון קבעתי שאני במקלחת. צלצלתי לעצמי, והגעתי לאחר כמה צלצולים לתא הקולי, כרגיל.
2) ה FAQ נמצא בדף ווב שלא מותאם לקריאה בנייד.
3) הסרטון שלמעלה הרבה יותר מידי ארוך. צריך לחתוך לאיזה 30 שניות, מקסימום דקה.
הערות:
1) זה פשוט לא עובד
2) ה FAQ נמצא בדף ווב שלא מותאם לקריאה בנייד.
3) הסרטון שלמעלה הרבה יותר מידי ארוך. צריך לחתוך לאיזה 30 שניות, מקסימום דקה.
משה
beeZee,
שים לב שאתה עושה טעות חמורה בזה שאתה שם את זה בPlay עוד לפני שזה בדוק אפילו לגבי הפונקציונאליות הכי בסיסית של זה.
אתה מסתכן בקבלת כמה ציוני 0 עם הערות שזה לא עובד, מה שימנע מאחרים להוריד. להתרומם אח"כ כבר יהיה די בלתי אפשרי בלי לשנות את השם, והשם דווקא מוצלח.
שים לב שאתה עושה טעות חמורה בזה שאתה שם את זה בPlay עוד לפני שזה בדוק אפילו לגבי הפונקציונאליות הכי בסיסית של זה.
אתה מסתכן בקבלת כמה ציוני 0 עם הערות שזה לא עובד, מה שימנע מאחרים להוריד. להתרומם אח"כ כבר יהיה די בלתי אפשרי בלי לשנות את השם, והשם דווקא מוצלח.
משה
איינשטיין ומשה, אשמח אם תשלחו לי מייל ל [email protected]
לעזור לי להבין למה זה לא עובד כי אני מסתכל על זה פה וזה עובד.
תודה!
לעזור לי להבין למה זה לא עובד כי אני מסתכל על זה פה וזה עובד.
תודה!
אם כך אז בסדר, אבל אם יש לך כבר את השפות, תן אפשרות למשתמש לבחור שפה אחרת. לא כולם מדברים בשפת המקום שבו הם נמצאים. תחשוב על תיירים בחו"ל.beeZee כתב:אה - כי זה זיהה את האיי פי שלך (ישראל)
חשבתי שזה נחמד שכל אחד יקבל בשפה שלו....
דווקא ברירת מחדל לפי שפת המכשיר, זה הגיוני. לפי מיקום גאוגרפי - לא.
משה
רק רגע, שאני אביןdgent כתב:ניסיתי כרגע , אני נמצא בגרמניה עם Desire HD , האישה קיבלה סמס:)....
אתה בגרמניה ואשתך מצלצלת ומקבלת SMS שאתה עסוק,
וכל זה עם "נייד" עם שם מגרה כמו "חשק HD".
נשמע כמו התחלה של בדיחה..
מה בדיוק עשית שם?
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
סרט תדמיתי מקסימום של המקסימום דקה.
אתה מאבד תצופים עוד לפני שהם התחילו לראות, X נלחץ ברגע שרואים 2:21 בצד שמאל למטה
אתה מאבד תצופים עוד לפני שהם התחילו לראות, X נלחץ ברגע שרואים 2:21 בצד שמאל למטה