כבל לסאב.
קניתי כבל שמחבר בין הסאב לרסיבר. הכבל עלה לי 500 ש"ח הדגם הוא. Monster 850SW.
הקטע הוא שלא מצאתי עליו במידע כמעט בכלל. הכבל חדש? איך זה שהוא לא מופיע באתר היצרן? מישהו שמע או יודע עליו משהו? האם הוא באמת כלכך טוב ושווה כמו שיגאל מסטריאו סקופ שיבח אותו?
הקטע הוא שלא מצאתי עליו במידע כמעט בכלל. הכבל חדש? איך זה שהוא לא מופיע באתר היצרן? מישהו שמע או יודע עליו משהו? האם הוא באמת כלכך טוב ושווה כמו שיגאל מסטריאו סקופ שיבח אותו?
לחיבור סאב לרסיבר כל מה שצריך זה כבל קואקסיאלי עם קצוות של RCA. גם כבל RG6 בכמה שקלים למטר יעשה יופי של עבודה, ואין ממש צורך להשקיע מעבר לזה.
הקטע הוא שכן השקעתי. אחרי קצת חיפושים מצאתי את הכבל באתר היצרן : http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=3862
הוא כן נראה איכותי .. מה דעתכם?
הוא כן נראה איכותי .. מה דעתכם?
שוב פעם: אין ממש צורך להשקיע מעבר לזה. הכבל שבקישור זה פשוט כבל RG6 (כמו של HOT) בעל הגנה משולשת (יש גם עם הגנה כפולה או מרובעת), עם גימור יפה. המחיר שלו (כמו כל דבר שקשור ל Monster) הוא מוגזם לחלוטין. בכל אופן, קנית כבר את הכבל, והעיקר שזה עובד.הוא כן נראה איכותי .. מה דעתכם?...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
כל נושא הכבלים מתחלק בגדול לשתי אסכולות.
בגדול במקרה של כבל סאב, כמו ברוב הכבלים, אני באסכולה שאם הכבל הוא איכותי (לא יקר אלא איכותי) הוא יעשה את העבודה ללא דופי.
וכבל איכותי ניתן למצוא ביחסית גרושים.
את רוב הכבלים שלי הכנתי בעצמי ( כמובן שאופטים ו hdmi אני רוכש) או שנגשתי לחניות מתמחות בתחום הכבלים בחרתי את הכבל, את האורך, את המחברים ואת ההלחמות ביצעו לי במקום.
בצורה כזו אני בטוח שהיחס עלות תועלת הכי טוב.
אבל כבר רכשת את הכבל ורק נשאר להנות ממנו.
בגדול במקרה של כבל סאב, כמו ברוב הכבלים, אני באסכולה שאם הכבל הוא איכותי (לא יקר אלא איכותי) הוא יעשה את העבודה ללא דופי.
וכבל איכותי ניתן למצוא ביחסית גרושים.
את רוב הכבלים שלי הכנתי בעצמי ( כמובן שאופטים ו hdmi אני רוכש) או שנגשתי לחניות מתמחות בתחום הכבלים בחרתי את הכבל, את האורך, את המחברים ואת ההלחמות ביצעו לי במקום.
בצורה כזו אני בטוח שהיחס עלות תועלת הכי טוב.
אבל כבר רכשת את הכבל ורק נשאר להנות ממנו.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
בצורה כזו אני בטוח שהיחס עלות תועלת הכי טוב....