היי חברה, יש לי בעית סאונד ב-HTPC
היי חברה,
סה"כ הייתי מאוד מרוצה עד כה מה-HTPC שקניתי.
יש ברשותי מחשב HTPC המחובר לרסיבר 521-VX בכבל HDMI כרטיס המסך הוא Intel® HD Graphics 2000
היום, ללא הודעה מוקדמת, הקול התחיל לעשות בעיות. אני מקבל הודעות על ה-desktop שחובר מקור קול ושנותק מקור קול...
הממיר של YES גם מחובר לרסיבר, אבל אין שום בעיות בקול כשצופים בתכנים של YES...
האם זה יכול להיות כבל HDMI תקול, חלילה משהו בכרטיס המסך של ה-HTPC, או בכלל הרסיבר ??
עזרו לי בבקשה, מה אתם חושבים שצריך לבדוק ?
תודה רבה על עזרתכם
סה"כ הייתי מאוד מרוצה עד כה מה-HTPC שקניתי.
יש ברשותי מחשב HTPC המחובר לרסיבר 521-VX בכבל HDMI כרטיס המסך הוא Intel® HD Graphics 2000
היום, ללא הודעה מוקדמת, הקול התחיל לעשות בעיות. אני מקבל הודעות על ה-desktop שחובר מקור קול ושנותק מקור קול...
הממיר של YES גם מחובר לרסיבר, אבל אין שום בעיות בקול כשצופים בתכנים של YES...
האם זה יכול להיות כבל HDMI תקול, חלילה משהו בכרטיס המסך של ה-HTPC, או בכלל הרסיבר ??
עזרו לי בבקשה, מה אתם חושבים שצריך לבדוק ?
תודה רבה על עזרתכם
עדכון,
אז הוצאתי את כל החיבורים ואת ה- HTPC ממקומו ווידאי חיבור של ה-HDMI וכו' והכל עבד פיקס (הרצתי סרט כשעה והסאונד לא התנתק אפילו פעם אחת), אבל איך שהכנסתי את המחשב חזרה למקומו בארון עוד פעם ישנן קטיעות בקול או שבכלל הקול מתנתק (מקבל הודעה על ה-start bar שמקור קול הוצא ואז הוכנס)...
האם זה כבל ה-HDMI שתקול ? מה בדיוק לומר לטכנאי (יש לי עדיין אחריות).
אז הוצאתי את כל החיבורים ואת ה- HTPC ממקומו ווידאי חיבור של ה-HDMI וכו' והכל עבד פיקס (הרצתי סרט כשעה והסאונד לא התנתק אפילו פעם אחת), אבל איך שהכנסתי את המחשב חזרה למקומו בארון עוד פעם ישנן קטיעות בקול או שבכלל הקול מתנתק (מקבל הודעה על ה-start bar שמקור קול הוצא ואז הוכנס)...
האם זה כבל ה-HDMI שתקול ? מה בדיוק לומר לטכנאי (יש לי עדיין אחריות).
תודה על תשובתך.
העניין הוא שכאשר אני מוציא את ה-HTPC ממקומו ומריץ סרט, הסרט רץ טוב, ללא בעיות. הבעיות קורות רק כשאני מכניס את המחשב חזרה למקומו.. האם עניין שהכבל קצת משתחרר בהכנסה ? ניסיתי ללפף אותו, אך עדיין קיימות קטיעות... האם ישנו כבל HDMI עם קליפסים כאלו כמו בכבלי רשת ??
העניין הוא שכאשר אני מוציא את ה-HTPC ממקומו ומריץ סרט, הסרט רץ טוב, ללא בעיות. הבעיות קורות רק כשאני מכניס את המחשב חזרה למקומו.. האם עניין שהכבל קצת משתחרר בהכנסה ? ניסיתי ללפף אותו, אך עדיין קיימות קטיעות... האם ישנו כבל HDMI עם קליפסים כאלו כמו בכבלי רשת ??
גם אני חשבתי כך בהתחלה...windshear כתב:תודה על תשובתך.
העניין הוא שכאשר אני מוציא את ה-HTPC ממקומו ומריץ סרט, הסרט רץ טוב, ללא בעיות. הבעיות קורות רק כשאני מכניס את המחשב חזרה למקומו.. האם עניין שהכבל קצת משתחרר בהכנסה ? ניסיתי ללפף אותו, אך עדיין קיימות קטיעות... האם ישנו כבל HDMI עם קליפסים כאלו כמו בכבלי רשת ??...
אבל במחשבה שנייה, אם היה מדובר על חיבור רופף של ה- HDMI, גם הווידאו ולא רק הסאונד אמור היה לקרטע.
בכל מקרה אולי כדאי לך לפתוח את המארז ע"מ לבדוק שכרטיס המסך מקובע בצורה תקינה ללוח, ועם בורג לדופן המארז.
windshear כתב:עדכון,
אבל איך שהכנסתי את המחשב חזרה למקומו בארון עוד פעם ישנן קטיעות בקול או שבכלל הקול מתנתק (מקבל הודעה על ה-start bar שמקור קול הוצא ואז הוכנס)......
האם הארון מאוורר ? , אולי חם ל HTPC בתוך הארון
אתה יודע בכל זאת חם בזמן האחרון
תבדוק את זה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מצטער, אין לי מושג מה הבעייה אצלך... 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"