גלקסי S2 - המיילים מגיעים ישירות ורק לפלאפון, איך אני יכול לקבל אותם במחשב?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #1 

כמו בכותרת. מהרגע שהוגדר המייל בפלאפון, הוא מושך את המיילים באופן בלעדי אליו - ואני מעוניין שהוא יגיע גם לפלאפון וגם למחשב במקביל, פוש, אבל אם אבצע פעולה במחשב או בפלאפון היא תשפיע גם על המכשיר השני.

תודה לעוזרים.

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

תן קצת יותר פירוט... איזה מייל (GMAIL, HOTMAIL, EXCHANGE) ואיך הגדרת אותו

ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #3 

GMAIL. כבר יש חשבון, אז הוכנסו שם המשתמש והסיסמא. רום בסיסי של אורנג', מכשיר חדש לגמרי. חסר עוד משהו?

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

תן לי לראות אם הבנתי כמו שצריך... אתה משתמש באפליקצית GMAIL, מקבל לשם את המיילים בדחיפה אבל המיילים לא מגיעים למחשב?
אם כן, זה לא הגיוני

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #5 

אף פעם לא בדקתי את זה אבל מה קורה אם מוגדר באתר של GMAIL שהמיילים ימחקו מהשרת לאחר שמושכים אותם ואותו אדם מושך משתי מקורות שונים?

leirus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

התשובה בגוף השאלה. אם אתה מגדיר שהמיילים ימחקו לאחר שמושכים אותם, ברור שלאחר שנמשכו ממקום אחד, הם כבר לא זמינים למשיכה נוספת.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #7 

האם זה המצב פה?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #8 

אני לא מכיר יותר מידי את ה GMAIL אבל ...

אם רוצים למשוך משני מקומות מיילים חייבים להשאיר את המיילים על הסרוור לכמה ימים כדי שכל הצרכנים כמו טלפון נייד, מחשב נייד, טאבלט, והמחשב השולחני יספיקו לקרוא את המייל לפני שהוא ימחק מהסרוור.

אני משאיר אותו על הסרוור לשלושה ימים כך גם כאשר הקבוע שלי כבוי בסוף שבוע אני מקבל את המיילים (בדרך כלל ג'אנק שנשלחים בסופי שבוע אבל אין לי אומץ לקחת צ'אנס ולוותר על סופי שבוע) ביום ראשון

נראה לי שהבעיה פה די זהה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #9 

אם אתה משתמש באפליקציית בשם Email (הכללית) אז כמו שנאמר צריך להגדיר שלא ימחק מהשרת. זה בהגדרות של החשבון, תחת Incoming Setiings ושם זה תחת delete email from server.

אבל, וזה אבל גדול, אם מדובר בGmail אז תשתמש באפליקציית Gmail. זה הרבה יותר נוח וכולל ממשק לפיצ'רים של ג'ימייל שאתה מכיר מהווב. השאלה ששאלת בכלל לא הייתה עולה במקרה הזה כי הוא לא מושך ב POP .
משה

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #10 

אם אתה משתמש בתוכנת מייל, שמגיעה עם הטלפון, תבדוק שמוגדר שרת דואר נכנס IMAP, עם כתובת דואר נכנס imap.gmail.com, יש הסבר באתר gmail איך להגדיר. זה יאפשר סינכרון בין שרת לתוכנת מייל בטלפון. אצלך, ככל הנראה, מוגדר pop3, שזה פרוטוקול יותר ישן, ולא מאפשר סינכרון. מקסימום הוא מאפשר לשמור מיילים על השרת.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”