לפני שבוע קניתי אקסטרימר sw3.
יום למחרת הוא חזר לחנות.
מדובר במכשיר נוראי.
הוא איטי בצורה בלתי נסבלת. בין לחיצה על כפתור בשלט לבין קבלת תגובה על המסך עובר בין שניה לשלוש שניות.
עדכון פרטי סרט שזיהית באופן ידני לוקח כחצי דקה עד 50 שניות.
זמן טעינת סרט בגודל 6 ג׳יגה הוא מעל דקה.
הג׳וקבוקס שלו.... אין ממש ג׳וק בוקס. הוא לא יודע לעשות מיון. לדוגמא, יש לי את כל הפרקים של סיינפלד. כולם זוהו בתור אותו פרק (עונה 2 פרק 4 לצורך העניין) למרות שהשמות של הקבצים מפורטים מאוד. לאחר מכן הוא פשוט זורק את כל הפרקים של כל הסדרות בתוך הג׳וקבוקס יחד עם כל הסרטים.
אני עובר על 40 ומשהו פרקים של סיינפלד ואז מגיע לאיזה מקבץ של 7 סרטים, ממשיך לעבור על פרקים של סיינפלד ושוב סרטים, ואז פרקים של סדרה אחרת... כבר אמרתי שכל לחיצה על השלט, זמן התגובה שלה יכול להגיע עד 3 שניות? עכשיו. אתם מבים שזו לא קטנוניות...
עוברים פרק פרק וממתינים בין לחיצה ללחיצה.
הכל בבלגן, הכל מעורבב אחד עם השני, ובתור מתנה ללקוח הפראייר, כשהוא נאלץ לחשוב יותר מדי, הוא קורס ומאתחל את עצמו. כלומר, יש סרטים שאני לא יכול להגיע אליהם כי צריך לעבור דרך יותר מדי פרקי סדרות מעורבבים שם...ובשלב מסויים הוא לא מצליח לעמוד בעומס של לעבד מידע של כל פרק ופרק כדי להציג אותו בפני, אז הוא קורס. ומה קורה כשהוא מאתחל את עצמו לאחר קריסה? אותו דבר שקורה אחרי שמנתקים מהחשמל ומחזירים: הוא שוכח את כל ההגדרות ואת אינדקס הסרטים. מתחילים להגדיר אותו מהתחלה והוא שוב צריך לסרוק אחר תכני המדיה שלך.
הסיפור של ״כנס למקורות קבצים ותאתר סרטים משם לפי הספריות שלך על הדיסק הקשיח״, זה פתרון פרטיזני שמראה על אזלת יד של היצרנית. זה פתרון מסורבל שלא מציג לי את המידע על הסרטים והתכניות כפי שסטרימר של שנת 2012 אמור לעשות.
השלט מפוצץ בכפתורים מיותרים אבל כפתור play/pause אין שם. יש אפשרות להריץ קדימה/אחורה או בקפיצות של שלוש שניות, או ב30 שניות. אין הרצה רציפה קדימה לנקודה לבחירתי. שוב, אל תשכחו את זמן התגובה. אם רוצים להריץ את הסרט 20 דקות קדימה, כבר עדיף לצפות באותן 20 דקות ולא להתחיל להתעסק עם הממשק המעפן הזה.
לגבי תמיכה בתלת מימד על טלוויזיה תומכת sbs הוא לא נותן לי שום דבר יותר מהבוקסי בוקס. שניהם תומכים באותה מידה.
האקסטרימר sw3 הוא סטרימר שהמאפיין העיקרי שלו הוא סירבול.
האיטיות, הבלגן בהצגת התכנים, השלט העמוס בכפתורים שאין בו את הכפתורים הכי בסיסיים, התפריטים המתישים מרובי הפונקציות הבלתי נדרשות...
אפילו שקע חיבור usb3 הוא משהו שלא ראיתי עד היום, ולא מצאתי כבל מתאים לחיבור הhdd שלי אז השתמשתי בחיבור usb2.
בקיצור, ממליץ להתרחק ממנו, ואם זה פאר היצירה של אקסטרימר אז להתרחק מהחברה הזו בכלל.
כאן המקום לציין לשבח את באג, אצלם רכשתי את הסטימר. למרות שהוא היה פתוח ובשימוש ואפילו עידכנתי את מערכת ההפעלה לגרסה rc6 בניסיון לפתור את התקלות, הם זיכו אותי עליו בלי לשחק איתי משחקים. זה ממש לא מובן מאליו.
הוספתי 300 ₪ ולקחתי את הבוקסי בוקס. אני מרוצה ממנו מאוד.
אקסטרימר sidewinder 3 - הסיבה שלא אתקרב לאקסטרימר יותר
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
תתדש ותהינה....שמעתי באמת שהבוקסי בוקס באמת הסטרימר האולטימטיבי נכון להיום
אני לעומת זאת עובד עם HTPC
אני לעומת זאת עובד עם HTPC