denon avr 3200
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הרסיבר denon avr 3200. בהתחלה שמעתי בו ממש טוב אבל שמתי לב שהנורה של הover load מהבהבת , אז נכנסתי להגדרות בנסיון לתקן את הבעיה ולא רק שלא תיקנתי גם כל הכוון של הרסיבר נהרס ועכשיו שומעים ממש חלש וגרוע .
אם אפשר שמישהו שיש לו את הרסיבר הנל או שמכיר אותו ויכול לעזור לי לכוון אותו חזרה ואולי גם לגרום לנורה של הover load להפסיק להבהב אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכל העוזרים
אם אפשר שמישהו שיש לו את הרסיבר הנל או שמכיר אותו ויכול לעזור לי לכוון אותו חזרה ואולי גם לגרום לנורה של הover load להפסיק להבהב אני ממש אשמח תודה רבה רבה לכל העוזרים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
בדוק את חיבורי הכבלים ברסיבר . יש מצב שאחד הגידים נוגע בגוף. זו הודעת הגנה ,מה שאתה מקבל ,ובדרך כלל זו הסיבה.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אצלי היה פעם את הAVR3600[{היה ספינת הדגל} וגם אצלו הנורה היתה מהבהבת כל הזמן.
ככה הוא עבד אצלי יותר מ3 שנים.{עד שמכרתי אותו}
הבעיה היא כזאת ברסיברים האלה.אם אתה מחבר להם רמקולים פחות מ8 אום הם ישר מתחילים להבהב!
הרמקולים שלי היו 6 אום...ושעשיתי ניסיון וחיברתי לו רמקולים של 8 אום הוא הפיק להבהב.
בכל אופן לא התייחסתי לזה יותר מדי....
ככה הוא עבד אצלי יותר מ3 שנים.{עד שמכרתי אותו}
הבעיה היא כזאת ברסיברים האלה.אם אתה מחבר להם רמקולים פחות מ8 אום הם ישר מתחילים להבהב!
הרמקולים שלי היו 6 אום...ושעשיתי ניסיון וחיברתי לו רמקולים של 8 אום הוא הפיק להבהב.
בכל אופן לא התייחסתי לזה יותר מדי....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מה שיעזור זה רק כיול וכיוון הגדרות מחדש בהתאם לרמקולים שלך ואקוסטיקת החדר.
אם אינך מבין בנושא מציע לך להעזר באיש מקצוע העוסק בתחום שיכוון את המערכת לאיכות שמע מירבית וביחס לפרמטרים שרשמתי מקודם.
אם אינך מבין בנושא מציע לך להעזר באיש מקצוע העוסק בתחום שיכוון את המערכת לאיכות שמע מירבית וביחס לפרמטרים שרשמתי מקודם.