אלקטרה מחשבים יותר זולה מ- KSP.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם לא הכי זולים ,יש להם מוצרים מסויימים שזולים יותר מחנויות אחרות ,אבל יש גם בחנויות אחרות כמו TMS/RSM וIQPC מוצרים אחרים שזולים יותר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כבר הם התייאשו?
אם זה נכון, מדובר בכשל שיווקי חמור, כי בסה"כ הגב הכלכלי שלהם אמור להיות חזק יחסית.
אם זה נכון, מדובר בכשל שיווקי חמור, כי בסה"כ הגב הכלכלי שלהם אמור להיות חזק יחסית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אכן ניראה חזוי,פחות משנה וסוגרים 4 סניפים מתוך 9pixies כתב:כבר הם התייאשו?
אם זה נכון, מדובר בכשל שיווקי חמור, כי בסה"כ הגב הכלכלי שלהם אמור להיות חזק יחסית....
חחח המנכ"ל הזה ללא ספק שיחק אותה,גם מכר להם את חברת גלקסי מחשבים וגם הכניס את אלקטרה להרפתקה של פתיחת רשת שנכשל כישלון חרוץ....אני עוד זוכר לפני שנה דיברו על רכישה של אייבורי בסוף החליטו לפתוח לבד.
אני דווקה הופתעתי לטובה מ-WELLCOM
http://wellcom.co.il/catalog/
שזה בפועל CD-LOG,ניראה לי היום נישאר אחד היבואנים הכי גדולים בארץ שמוכרים בכל מקום.
לאחותי החלפתי מחשב,אחרי כמה שנים שאני פחות בעיניין במה שקורה במסחר של המחשבים (חוץ מזה שכל התחום הזה בהתרסקות בעידן של טאבלט וסמארטפונים),וגם אני בשנים האחרונות הייתי רוכש מ-KSP כאשר רציתי לשדרג איזה חלק.
גם הפעם ישר ניגשתי לאתר שלהם אבל משום מה לא מצאתי שם את הלוח אם GA-B75M-D3H
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817215
משם הגעתי אליהם.......חזוי היום באיזה מחיר מרכיבים מחשב לא רע לוח אם עם USB3 + INTEL G620+ 4GB ב-800 ש"ח
....על הדרך גם הילד הגדול הרוויח שידרוגון HD6950 ב-999 ש"ח VALUE 4MONEY מטורףףףףףף
http://wellcom.co.il/catalog/advanced_s ... &x=18&y=10
בקיצור לא האמנתי שיש חנות ב-10% פחות מ-KSP בממוצע,המשלוח היגיע תוך 48 שעות עם UPS תמורת 5 ש"ח
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ocsi גם אני קונה מוולקם ואין בפי דבר אחד רע לומר עליהם
הזמנתי 3 UPS אלה שעולים 200 ש"ח בוואלה, הגיע אלי יום לאחר ההזמנה על הבוקר עם משלוח UPS וזו לא פעם ראשונה שאני מזמין מהם, אחלה יבואן במחירים זולים.
הזמנתי 3 UPS אלה שעולים 200 ש"ח בוואלה, הגיע אלי יום לאחר ההזמנה על הבוקר עם משלוח UPS וזו לא פעם ראשונה שאני מזמין מהם, אחלה יבואן במחירים זולים.
הרכבת מחשב בלי צורב, מארז+ספק, ודיסק קשיח ....ocsi כתב:
משם הגעתי אליהם.......חזוי היום באיזה מחיר מרכיבים מחשב לא רע לוח אם עם USB3 + INTEL G620+ 4GB ב-800 ש"ח![]()
![]()
מי שלא גיימר לא צריך יותר מזה
...
לא הרכבה מחשב. שידרגת מחשב קיים... ויש הבדל במושג.
הרכבתי שם מחשב שקניתי מאלקטרה (די דומה מאוד מבחינת המפרט והחברות) מוכן לדודתי ב 1200 ש"ח .
יצא בלי הרכבה - רק החלקים 1322 ש"ח...
Processor Intel Pentium Dual Core G620 Tray
₪273
Cooler CPU Zalman 7000V Al System Integration Edition
₪47
Mainboard Gigabyte GA-GA-H61M-S2V-B3
₪275
HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX
₪382
Memory KINGSTON DDR3 2Gb 1333Mhz
₪74
DVDRW SONY/NEC SATA x24 Model 7280
₪102
Ippon M200 mATX MB + Small Desktop + 8cm Fan on top
בלי קשר אבדוק אותם בקשר למחירים ואם יהיו יותר זולים אעבור לקנות שם.
זה המשולש המקודש לוח אם+מעבד+זיכרון,המארז שלה איכותי עם ספק לא ג'נרי,וירשה מימני דיסק קשיח RAPTOR כי אני עברתי ל-SSD כבר לפני שנה.
ללא קשר דווקה לאלקטרה יש קופונים שווים בביג דיל או YNETSHOP (שגם שייך לאלקטרה
),לפני שבוע היה מחשב מבוסס I3 עם 4GB ו-500GB ב-1290 ש"ח,אחלה מחיר לכל הדעות.
לי היה חשוב בהסתכלות קדימה צ'פסט מתקדם + USB3,אני יודעה מה אני מחפש,אלקטרה מחשבים יכול לתת מענה רק ב-LOW END.
מנגד KSP ו-WELLCOM יש לך את כל האפשרויות.
ללא קשר דווקה לאלקטרה יש קופונים שווים בביג דיל או YNETSHOP (שגם שייך לאלקטרה
לי היה חשוב בהסתכלות קדימה צ'פסט מתקדם + USB3,אני יודעה מה אני מחפש,אלקטרה מחשבים יכול לתת מענה רק ב-LOW END.
מנגד KSP ו-WELLCOM יש לך את כל האפשרויות.
http://www.themarker.com/consumer/1.1807386itaysh כתב:לא הייתי ממהר ולקנות ברשת שהיא על סף סגירה, אגב הם כבר סגרו 4 סניפים בשבוע.....
ברגע שמנסים להכנס לאתר של אלקטרה מחשבים,מגעים ל-YNETSHOP
בקיצור כל התחום התרסק.נשארנו עם 2 רשתות (אייבורי וק.אס.פי),וכמה בודדים למתמחים כמו זיגזג או IQPC.בצפון בכלל נשארנו רק עם חנויות שכונתיות שמתקיימות על שירותי תיקון (זוכרים פעם פנדה,נועה ??).
באג לא ברור לי מי קונה שם,עובדתית פריירים לא מתים,אחרת לא מבין איך הם מתקיימים עם עלויות שכירות רצחניות כאלו,הרי החנויות שלהם לרוב בקניונים/ביג.
אופיס דיפו על הקרשים עם מוכרנים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.....בקיצור VIVA LA TABLET/SMARTPHONE