לראות ולשמוע מערכת קולנוע ביתי ברמות שלא רואים כל יום
מפאת התחשבות בבעל הנכס היקר הזה לא אוכל בשלב זה לנקוב בשמו
רק אומר .......בעצם תנו לתמונות לדבר
תשתפו את העיניים לשבת

נראה לךLiorDrZ כתב:יואב אני מתפלא עליך שלא שמת לב שיש שם איזה אונקיו...

istarminiistarmini כתב:נראה לךLiorDrZ כתב:יואב אני מתפלא עליך שלא שמת לב שיש שם איזה אונקיו...?? למה אתה חושב ששאלתי?
חדר קולנוע לא רציני ליאור. אונקיו????????? לא סתם כנראה בחרו לא לציין זאת....

אתה צודק נשמה גם אני לא הייתי טורח להזכיר שבחדר כזה (שוב אני אומר הוא פשוט נראה על הפנים בהתחשב בכותרת)LiorShap כתב:חחח
איזה מצחיקים אתם. יש שם ציוד במאות אלפי שקלים ורק אונקיו צריך להזכיר.. גם לא הזכירו שיש שם הגברה של VTL
אז ?!...

מסכים. העיצוב של פח אשפה לפחות לפי מה שרואים בתמונות.LiorDrZ כתב:יואב,
שמע, עזוב כרגע מלחמות אונקיו פיוניר חארטה ברטה זה לא לעניין והעניין כרגע. המערכת נראית מצויין ואני בטוח שגם נשמעת כך ואני מוריד את הכובע בפני הבחור שבנה לו יופי של מערכת ואני מאחל לו שעות רבות של הנאה. אבל בחיית קצת סדר בכבלים, קצת יותר ארגון אולי ריהוט ייעודי אחר היה מקפיץ ומשפר את המראה של החדר הזה בכמה רמות למעלה.
ליאור...

בעל הנכס הזמין פרוססור יעודי .איך הוא ישמע ? כך שהאונקיו זמני אצלו .LiorDrZ כתב:יואב,
שמע, עזוב כרגע מלחמות אונקיו פיוניר חארטה ברטה זה לא לעניין והעניין כרגע. המערכת נראית מצויין ואני בטוח שגם נשמעת כך ואני מוריד את הכובע בפני הבחור שבנה לו יופי של מערכת ואני מאחל לו שעות רבות של הנאה. אבל בחיית קצת סדר בכבלים, קצת יותר ארגון אולי ריהוט ייעודי אחר היה מקפיץ ומשפר את המראה של החדר הזה בכמה רמות למעלה.
ליאור...

סבבה 9000 אבל שאני קורא כותרת כזו אני מפתח ציפיות , פשוט לא עשה לי את זה.9000es כתב:istarminiistarmini כתב:נראה לךLiorDrZ כתב:יואב אני מתפלא עליך שלא שמת לב שיש שם איזה אונקיו...?? למה אתה חושב ששאלתי?
יש הרבה דברים שאני נמנע להתיחס אליהם בכל הקשור לחדר הזה .
לדוגמא .. יש לו מקרן סופר יוקרתי במחיר מטורף שלא הפיל אותי ....

בחדר כזה גם זמניות זה כבוד.9000es כתב:בעל הנכס הזמין פרוססור יעודי .איך הוא ישמע ? כך שהאונקיו זמני אצלו .LiorDrZ כתב:יואב,
ליאור......

istarmini כתב:סבבה 9000 אבל שאני קורא כותרת כזו אני מפתח ציפיות , פשוט לא עשה לי את זה.9000es כתב:istarminiistarmini כתב:נראה לךLiorDrZ כתב:יואב אני מתפלא עליך שלא שמת לב שיש שם איזה אונקיו...?? למה אתה חושב ששאלתי?
יש הרבה דברים שאני נמנע להתיחס אליהם בכל הקשור לחדר הזה .
לדוגמא .. יש לו מקרן סופר יוקרתי במחיר מטורף שלא הפיל אותי ....
לאחרונה ביקרתי בחדר קולנוע ייעודי ,שחבל שהבעלים לא מוכן לשתף ולחשוף, אבל אילו היה מוכן היית מבין מה זה חדר ייעודי על רמה שמושקעת בו מחשבה עד הפרט האחרון הכי קטן שאפשר. נכון אין לו פטפון לא כזה וגם לא אחר....

גם אם האונקיו המעפן שכרגע זמני לחלוטין וגורם רק צער ויגון לבעליו, המקום שהוא מונח עליו בטח גם יאכלס את הפרוססור החדש. וגם עם פרוססור חדש ונוצץ זה עדיין יהיה מקום מבולגן ולא מסודר... רק מה בלי אונקיו השם ירחם ויציל אותנו מכל רע - טפי חמסה חמסה חמסה חמסה שום בצל. כמו חתול שחור מת ומנחוס השם הזה אונקיו.9000es כתב:בעל הנכס הזמין פרוססור יעודי .איך הוא ישמע ? כך שהאונקיו זמני אצלו .LiorDrZ כתב:יואב,
ליאור......