פלזמה LG60PM6700 -סקירה של חובב
שלום חברים,
טוב לאחר כשבוע של שימוש במוצר החדש של LG אנעי רוצה קצת לשתף אתכם בחוויה.
לא תהיה כאן טרמינולוגיה מקצועית ולא מונחים כמו חדות ובהירות וכו'... את אלו אשאיר למביני ענין...
מה שכן כמה מילים של צרכן הדיוט שאוהב לקבל את הכי טוב.
אז בואו נתחיל מההתחלה...
צמד המתקינים הגיעו אלי הביתה בזמן המובטח וזו כבר התחלה טובה.
יחד עם זה נדמה לי שככל שהמכשירים מתקדמים ככה המתקינים הולכים לאחור...
ההתקנה היתה מהירה וטובה אבל ציפיתי שבמכשיר כזה יגיע איזה טכנאי שיודע להסביר קצת על המכשיר
ואני מדבר על הסבר מעבר ל :"הכתפור האדום פותח וסוגר" ..... נו באמת ?
המכשיר מרהיב בעיצובו ומזכיר את ליין הפלזמות של LG מהשנתיים האחרונות - דק דק (כמו שניצלים של מאמא עוף) והמסגרת הדקה בהחלט מותירה רושם שכל המסך כמעט כולו הוא בעצם טלויזיה עם מינימום מסגרת.
למכשיר מצורף לראשונה שלט מיוחד אשר מתממשק עם הפלזמה ומתפקד כעכבר + עוד כמה פונקציות נחמדות ובנוסף מגיע גם השלט הרגיל כאשר עבר מתיחה קלה והוא בהחלט פונקציונלי ונוח מאוד.
בכל הקשור לחווית הצפיה ובתור אחד שמאוד אוהב פלזמות זו פעם ראשונה שאני מנסה מסך 60" וניתן לחלק את הענין לשני חלקים: כשמדובר על תמונת HD (סטרימר או ממיר) אני יכול להגיד לכם שהתמונה המתקבלת היא בהחלט ברמה גבוה מאוד , חדה ברורה ומבחינים שחל שיפור רב בגוונים השחורים כפי שהמבקרים מתארים.
בשידורים רגילים SD - ככל שהמסך גודל ומרחק הצפיה נותר זהה (סביב 4 מטר) חלה ירידה באיכות התמונה.
לי באופן אישי זה לא ממש משנה מאחר ורוב התכנים שאני ומשפחתי רואים הינם באיכות HD.
3D - טוב זו פעם ראשונה שאני נחשף לטכנולוגיה הזו וכאשר קניתי את הפלמה היתי בטוח שזה יהיה הדבר האחרון שיענין אותי... יחד עם זה ולמרות זאת רכשתי זוג משפקים נוסף (אחד מגיע באריזה) וכאן אני חייב להגיד לכם חברים - זו פשוט חוויה מדהימה !!! התמונה חדה ביותר ואפקט ה 3D פשוט עוצמתי ומרהיב !!!! ושוב אני מתנצל שאין ביכולתי להעניק לכם סקירה מקצועית אבל קחו את זה ממני , כאחד העם - פשוט מדהים ! כמובן שיש מספר סוגים של שידורי 3D ביו היתר יש המרה מ 2D ל 3D ויש SBS ועוד ואני לא מכיר את ההבדלים בדיוק.
ברגע שאתה מעביר לסרט 3D אתה בוחר את סוג ה 3D למשל SBS ומשם זה פשוט רץ לבד כולל תרגום למי שמצרף. כאן המקום לציין שאני צופה בסרטים על ידי תוכנת PLEX שמשמשת כסטרימר תומך 3D לכל דבר.
SMART TV - בנקודה הזו אני חייב לציין שאני מעט מאוכזב. אכן יש המון אפליקציות ומבחר מטורף של תכנים ולמעשה טרם גילית 10% ממה שיש למכשיר להציע. אבל... לא ברור לי מדוע אבל התוכנה נתקעת מידי פעם ולעיתים יש לסגור את המסך ולפתוח שנית כדי לאפס. השיטוט עצמו קל ופשוט ושוב יש עוד עולם שלם שלא גיליתי.
המכשיר מגיע עם מתאם WI-FII ומזהה את הרשת במהירות אבל אין סיכוי לעבוד בצורה נוחה וחלקה ללא כבל קווי על אחת כמה וכמה כשמדובר בצפייה בתכני 3D אז חייבים חיבור קווי.
דפדפן האינרטנט של המסך נראה סבבה לגמרי ועובד די חלק.
טוב אז הגיע הזמן לתת שורת סיכום - נכון ?
אז ככה, הפלזמה החדשה מציעה הכל מהכל באכות מעולה ונוחות שימוש מירבית.
מומלץ....
אוריה
טוב לאחר כשבוע של שימוש במוצר החדש של LG אנעי רוצה קצת לשתף אתכם בחוויה.
לא תהיה כאן טרמינולוגיה מקצועית ולא מונחים כמו חדות ובהירות וכו'... את אלו אשאיר למביני ענין...
מה שכן כמה מילים של צרכן הדיוט שאוהב לקבל את הכי טוב.
אז בואו נתחיל מההתחלה...
צמד המתקינים הגיעו אלי הביתה בזמן המובטח וזו כבר התחלה טובה.
יחד עם זה נדמה לי שככל שהמכשירים מתקדמים ככה המתקינים הולכים לאחור...
ההתקנה היתה מהירה וטובה אבל ציפיתי שבמכשיר כזה יגיע איזה טכנאי שיודע להסביר קצת על המכשיר
ואני מדבר על הסבר מעבר ל :"הכתפור האדום פותח וסוגר" ..... נו באמת ?
המכשיר מרהיב בעיצובו ומזכיר את ליין הפלזמות של LG מהשנתיים האחרונות - דק דק (כמו שניצלים של מאמא עוף) והמסגרת הדקה בהחלט מותירה רושם שכל המסך כמעט כולו הוא בעצם טלויזיה עם מינימום מסגרת.
למכשיר מצורף לראשונה שלט מיוחד אשר מתממשק עם הפלזמה ומתפקד כעכבר + עוד כמה פונקציות נחמדות ובנוסף מגיע גם השלט הרגיל כאשר עבר מתיחה קלה והוא בהחלט פונקציונלי ונוח מאוד.
בכל הקשור לחווית הצפיה ובתור אחד שמאוד אוהב פלזמות זו פעם ראשונה שאני מנסה מסך 60" וניתן לחלק את הענין לשני חלקים: כשמדובר על תמונת HD (סטרימר או ממיר) אני יכול להגיד לכם שהתמונה המתקבלת היא בהחלט ברמה גבוה מאוד , חדה ברורה ומבחינים שחל שיפור רב בגוונים השחורים כפי שהמבקרים מתארים.
בשידורים רגילים SD - ככל שהמסך גודל ומרחק הצפיה נותר זהה (סביב 4 מטר) חלה ירידה באיכות התמונה.
לי באופן אישי זה לא ממש משנה מאחר ורוב התכנים שאני ומשפחתי רואים הינם באיכות HD.
3D - טוב זו פעם ראשונה שאני נחשף לטכנולוגיה הזו וכאשר קניתי את הפלמה היתי בטוח שזה יהיה הדבר האחרון שיענין אותי... יחד עם זה ולמרות זאת רכשתי זוג משפקים נוסף (אחד מגיע באריזה) וכאן אני חייב להגיד לכם חברים - זו פשוט חוויה מדהימה !!! התמונה חדה ביותר ואפקט ה 3D פשוט עוצמתי ומרהיב !!!! ושוב אני מתנצל שאין ביכולתי להעניק לכם סקירה מקצועית אבל קחו את זה ממני , כאחד העם - פשוט מדהים ! כמובן שיש מספר סוגים של שידורי 3D ביו היתר יש המרה מ 2D ל 3D ויש SBS ועוד ואני לא מכיר את ההבדלים בדיוק.
ברגע שאתה מעביר לסרט 3D אתה בוחר את סוג ה 3D למשל SBS ומשם זה פשוט רץ לבד כולל תרגום למי שמצרף. כאן המקום לציין שאני צופה בסרטים על ידי תוכנת PLEX שמשמשת כסטרימר תומך 3D לכל דבר.
SMART TV - בנקודה הזו אני חייב לציין שאני מעט מאוכזב. אכן יש המון אפליקציות ומבחר מטורף של תכנים ולמעשה טרם גילית 10% ממה שיש למכשיר להציע. אבל... לא ברור לי מדוע אבל התוכנה נתקעת מידי פעם ולעיתים יש לסגור את המסך ולפתוח שנית כדי לאפס. השיטוט עצמו קל ופשוט ושוב יש עוד עולם שלם שלא גיליתי.
המכשיר מגיע עם מתאם WI-FII ומזהה את הרשת במהירות אבל אין סיכוי לעבוד בצורה נוחה וחלקה ללא כבל קווי על אחת כמה וכמה כשמדובר בצפייה בתכני 3D אז חייבים חיבור קווי.
דפדפן האינרטנט של המסך נראה סבבה לגמרי ועובד די חלק.
טוב אז הגיע הזמן לתת שורת סיכום - נכון ?
אז ככה, הפלזמה החדשה מציעה הכל מהכל באכות מעולה ונוחות שימוש מירבית.
מומלץ....
אוריה
יודע כיצד לבצע עדכון שכזה ?integral כתב:תודה!
שלט המג'יק באמת נהדר והפתיע גם אותי לטובה. לא משתמש בכלל בשלט ברגיל.
לגבי התקיעות עם ה PLEX, דבר עם ח.י. ובדוק לגבי עדכוני קושחה. זה לא צריך לקרות....
תזכיר לי איזה מסך יש לך?
אוריה
מצאתי את האתר הזה לצורך עדכון...
http://www.lg.com/us/support-product/lg-60PM6700
לא מופיע שם גרסת התוכנה ולכן כיצד אני יודע מה בדיוק מותקן אצלי ואם זו אכן הגרסה העדכנית ?
תודה
http://www.lg.com/us/support-product/lg-60PM6700
לא מופיע שם גרסת התוכנה ולכן כיצד אני יודע מה בדיוק מותקן אצלי ואם זו אכן הגרסה העדכנית ?
תודה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
צריך להיזהר עם עדכונים לטלוויזיות המיועדות לשווקים שונים.
אם כבר תוריד מפה:
http://www.lg.com/il/support/product/su ... e=60PM6700
אבל תבדוק קודם כל איזו קושחה יש לך באותו התפריט.
האמת שזה צריך להתעדכן אוטומטית וצריכה להיות דרך להפעיל את העדכון האינטרנטי בטלוויזיה עצמה. אצלי יש כזו אופציה ואני בטוח שגם אצלך.
אצלי זה נראה ככה:
אם כבר תוריד מפה:
האמת שזה צריך להתעדכן אוטומטית וצריכה להיות דרך להפעיל את העדכון האינטרנטי בטלוויזיה עצמה. אצלי יש כזו אופציה ואני בטוח שגם אצלך.
אצלי זה נראה ככה:
גם אצלי זה נראה בדיוק ככה וכשאני מבקש ביצוע בדיקה הוא מחזיר שאין תוצאות...integral כתב:צריך להיזהר עם עדכונים לטלוויזיות המיועדות לשווקים שונים.
אם כבר תוריד מפה:
אצלי זה נראה ככה:...
מה שמטריד זה שאת הבדיקה הוא מבצע ב 2 שניות... נראה לי מהר מידי.
לפי הלינק ששלחת הגרסה שלי לא מעודכנת כי אצלי הגרסה זה - 03.00.17
כיצד ניתן לבצע עדכון ידני אם בכלל ? ואיזה תוכנה בדיוק מורידים ?
האם את smart share PC
tאו software file ?
אוריה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

א. תנסה כמה פעמיםאוריה כתב:גם אצלי זה נראה בדיוק ככה וכשאני מבקש ביצוע בדיקה הוא מחזיר שאין תוצאות...integral כתב:צריך להיזהר עם עדכונים לטלוויזיות המיועדות לשווקים שונים.
אם כבר תוריד מפה:
אצלי זה נראה ככה:...
מה שמטריד זה שאת הבדיקה הוא מבצע ב 2 שניות... נראה לי מהר מידי.
לפי הלינק ששלחת הגרסה שלי לא מעודכנת כי אצלי הגרסה זה - 03.00.17
כיצד ניתן לבצע עדכון ידני אם בכלל ? ואיזה תוכנה בדיוק מורידים ?
האם את smart share PC
tאו software file ?
אוריה...
ב. אם זה לא עובד, אז זה קובץ ההוראות:
http://www.lg.com/il/support/product/su ... e=60PM6700#
וזה הקובץ המכיל את הקושחה.
http://www.lg.com/il/support/product/su ... e=60PM6700#
פעל בהתאם להוראות.
אם אתה לא יודע להתעסק עם זה אז צלצל לח.י., תגיד להם שיש בעיה עם הסמארט, שיש קושחה חדשה, והטלוויזיה לא מזהה אז שיעזרו לך.
היי ותודה רבה !movieman כתב:קודם כל תתחדש !!
דבר שני - תעלנ כמה תמונות כדי שנוכל להתרשם
ודבר שלישי - האם הצלחת לעדכן ?? נפתרה הבעיה ?...
לענין התמונות אני חייב להגיד שלא ברור לי כל הענין הזה של לעלות תמונות... הרי יש מלא תמונות של הדגם באתרים של LG ובכלל - לא ? ואם מרימים תמונה של תוכן אז בלתי ניתן להתרשם באמת..
לענין העדכון - ממש לא ! עבדתי לפי הוראות ברורות מהאתר של LG והעברתי את הקובץ לספריה שיצרתי בדיסק און קי ומשם חיברתי לטלויזיה אבל היא לא מזהה את הקובץ כלל אלא רק את הדיסק און קי עצמו.
יש לך מושג בענין ?
ובנוסף בעיה חדשה ומוזרה - פתאום המכשיר מכבה עצמו ומדליק מחדש תוך שניה בלי שאף אחד נוגע... קרה לי אתמול בערב פעמיים - למישהו יש מושג ?
אוריה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

[left]To return to initial settingsאוריה כתב:לא מצאתי שיחזור הגדרות - יודע היכן למצוא ?עמישי כתב:תיכנס להגדרות, ותנסה שיחזור הגדרות מפעל.......
HOME ➾ Settings ➙ OPTION ➙ Factory Reset
Deletes all optional settings and returns to initial default mode.
Once initialization is complete, the TV will turn off and on by itself.
✎✎If Lock System is activated, a pop-up password prompt will appear.
✎✎Do not turn off the power during initialization.[/left]