סופר סלולרי ברטה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #1 

משהו התנסה ?
מבדיקה קצרה שערכתי זול זה לא. בכל אופן אל מול חצי חינם שם אני קוונה.
חבל.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

בינתיים האפליקציה עושה לי בעיות. שלחתי להם מייל על זה.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #3 

עבודה בעיניים ואפשר לתבוע אותם, המחירים שמוצגים שם הם פשוט שיקריים, רושמים לך שבמגה ושופרסל זה עולה כפול מהמחיר האמיתי ( ואני לא מדבר על מבצעים אלה מחירים רגילים ) בקיצור הם יקרים בטירוף

kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

היום ביצעתי קניות בחצי חינם ושמרתי את החשבון. בשישי שבת אני אבצע קניה וירטואלית ואבדוק את הסל שלהם אל מול חצי חינם ונראה. דיווח בהמשך

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

כבר בדקה הראשונה שבדקתי מחירים הבנתי שזה עבודה בעיניים, במבה שוש- כמעט 6 שח ( בשופרסל מחיר רגיל ללא מבצע 3.30 ) פסטה אוסם בצבעים כמעט 11 שח ( בשופרסל ללא מבצע 7.20 ) הצהובה הטובה 5% של כפיר - 16 שח ( בשופר סל מחיר רגיל 15, במבצע זה 10 ) והם רושמים שם גבינה צהובה, למרות שזה לא גבינה, זה גם הטעיה, רסק עגבניות פרי נור 4.5 ( בשופרסל ללא מבצע 3.5 ) זה באמת על קצה המזלג, אפילו חלב בשקית עולה אצלהם איזה 30 אג יותר, לא מצאתי אפילו מוצר אחד שבאמת נמוך יותר או אפילו באותו מחיר כמו בשופרסל, שלא נדבר על כל המבצעים, וגם על מותג הבית שלהם ( וגם של מגה ) ואם אלה המחירים בשופרסל אני מניח שגם במגה אותו הדבר, אני פשוט קונה בשופרסל אז אין לי מושג מה המחיר במגה, בקיצור עבודה בעיניים, שקרנים מפרסמים בכל מקום שהם יותר זולים ממגה בשופרסל

אגב כתבתי את זה על הקיר שלהם בפייסבוק, אבל מאתמול אין תגובה מהם ( לפחות עוד לא מחקו את זה )

ברטה_מובייל
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שלום לכולם

שליחה #6 

שלום לכל הנוכחים,

אני מרגישה חובה וזכות נעימה לעלות כאן לשיחה זו ולבקש לנהל מולכם שיח פתוח וענייני בנושא.

אני נמצאת בימים הראשונים של תחילת הפעילות וכמו כל עסק חדש גם לי חבלי לידה ברורים. אז ניגש לנושאים שהעלתם:

1. תמחור- אינני מתמחרת את המוצרים, אלא התמחור אצלי נקבע לפי הזול ביותר מבין מגה ושופרסל פר מוצר. אני מסכימה שלעיתים המחירים ברשת גבוהים יותר מחנויות פיזיות. אבל זה מכיוון שגם לחיסכון בזמן, בדלק, בעצבים בחניה ובפקקים, ביצוע של קניות דחף ליד הקופה ועוד יש מחיר. מעבר לכך, מכיוון שאני רוצה לספק חוויית קניה איכותית, מוצרים איכותיים, שירות ברמה גובהה, משלוח מהיר ואריזה נאותה- כל זה עולה גם.

2. עדכון מחירים- אני מקבלת את הביקורת ואני עובדת בימים אלו ע"מ לתקן את מערכות הניטור האוטומטיות אשר תפקידם "לשאוב" את המחירים אשר מוצגים באתרים המתחרים. כמו שאמרתי חבלי לידה.

אני חייבת להגיד שמה שאני מנסה למכור בברטה זה לא בהכרח המחיר, אז מי שהמחיר זה הדבר היחידי שמעניין אותו, כנראה שלא יהיה לקוח אצלי. ההתחייבות שלי בסוגיית המחיר בשל נושא של ההשוואה הינה "אצלי לא תצא פראייר".

אשמח להמשיך ולנהל את הדיאלוג, או אם מישהו רוצה לשלוח עוד פידבקים למייל אז אשמח: [email protected]

יום מקסים,

ברטה

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

את מבינה שהתמכור שלך הוא דיי מבדח, ויותר קרוב למכולת השכונתית שלי, מאשר לסופרים, בכלי התקשורת פורסם שאתם יותר זולים ממגה ושופרסל, אם לא כך הדבר אז כנראה שאת צריכה לתבוע אותם, אבל אני מניח שזה לא המצאה שלהם, ולכן מבחינתי זה פרסום שיקרי והטעיה, לא מצפה אפילו שאצלך זה יהיה יותר זול, אבל המחיר לא קרוב, לא מבין מה הקשר לזה שאת יזמית צעירה, שיהיה בהצלחה, אני לא יודע מי את, זה גם לא רלוונטי, האם זה אומר שאנחנו צריכים לממן את החלום שלך לפתוח עסק בגלל שאת יזמית צעירה?

"אני לא חברת ענק אלא יזמית בתחום שכולנו רוצים בו שינוי"

מה שאנשים רוצים זה מחיר טוב, זה ממש לא השינוי שאנשים מחפשים בתחום, אני לא מבין איך בדיוק הגעת לזה, את קצת סותרת את עצמך, כדי שקודם תחליטי איזה לקוחות את בדיוק רוצה, את מדברת על זה שאנשים חוסכים זמן וזה גם עולה כסף, אהה יופי, כאילו שלא משלמים לך גם על השירות ועל המשלוח בנוסף למחירים ההזויים, ומה עם החיסכון שלך לאומת סופר ענק עם מאות עובדים וקופאיות ? להם אף אחד לא משלם על השירות, הוצאות הפירסום וכו'.... בכל מקרה, מבחינתי את גם יכולה למכור פי 10 ממה שעולה בסופר, זו זכותך וזה עסק שלך ( אם יקנו או לא זה כבר אנשים יחליטו ) אל תצאי בפרסום שיקרי ומטעה שאת זולה ממגה ושופרסל ב-7-10%, זאת הבעיה היחידה שלי, אני לא מבין איך זה והסלוגן שלך "אצלי לא תצא פראייר" מתחברים, אולי כדי שתעשי בדק בית, כי זה בהחלט הטעיה, או שכנראה פראייר אצלך זה מי שמשלם הרבה הרבה פחות.... שיהיה בהצלחה

kobbi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

שלום לנציגות ברטה
ראשית מברך אתכם על המיזם וכן על הצטרפותך לפורום.
כפי שאת יכולה לקרוא לא קל בפורומים שכן תגובות האנשים לא תמיד נעימות או מפרגנות.
אבל גם לנו הצרכנים לא קל ואני כמו גם אחרים כאן ציפינו למשהו אחר , לסוג של מהפכה סלולרית בקניות.

קניות מהוות מרכיב משמעותי בהוצאה המשפחתית ואני כמו גם האחרים פחות מחפשים חסכון בזמן ואריזות יפות ויותר סחורה טובה במחיר זול.
כיום לפחות באזור הוד השרון ״ שוחטים ״ אותנו כבר מספר שנים. אתן לך דוגמא :
מחירי הפרות הוירקות עלו בשנים האחרונות לרמה שאינני מרשה לעצמי לקנות ענבים, אבטיח, נקטריות ופרות רבים עד שהמחירים מתייצבים על משהו סביר ועדייין יקר. מדוע קילו ענבים עולה 13-15 שח כשעד לפני כמה שנים עלה חצי מכך. מדוע הורי שגרים בצפון קונים את הכל בחצי מחיר ממני ? ובסופר ברטה ענבים עולים 23 לקילו..........
עלות קופסת סימילאק זאת שערוריה. השערוריה מתגלה בעיתות מבצעים שאז מחיר הקופסא הבודדת יורד ב 25 שח לקופסא. הזוי.
לפני כשבועיים נרשמתי לאתרכם בתקווה שהגיעה השעה לעשות אצבע משלולשת לחצי חינם וחבריהם אבל ברגע שהתחלתי לבחור מוצרים ולהחסף למחירים הבנתי שאין קשר בין הפרסום למה שאני מקבל בפועל. בשבוע שעבר ביצעתי גם בדיקה מקצ׳ועית ומלאה אל מול חשבונית מחצי חינם וראיתי שאינני טועה. הרוב המוחלט של המוצרים יקר יותר אצלכם. בודדים במחיר זהה ואחד זול יותר.
חבל, בניתי עליכם אבל אם אני מבין אותך נכון המיזם שלכם ישרת את אילו שהכסף מצוי בכיסם והמחיר פחות מעניין אותם.
אמשיך בשיטה שפתחתי, הקניות בסופר הן זמן איכות עם ילדי לביצוע חישובים מתמטים באחוזים ומה כדאי לקנות שכן גם כאן הרמאות חוגגת והאריזה הגדולה היא לאוו דווקא הזולה יותר.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”