צריך אוזניות ל dj
-
nananoam123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תקציב 900
חריגה 1200
צריך אוזניות סגורות over ear
בקשות : בקשה לא ביטס
שהיה הרבה באס אבל לא מוגזם
וקצת לגימינג
חריגה 1200
צריך אוזניות סגורות over ear
בקשות : בקשה לא ביטס
שהיה הרבה באס אבל לא מוגזם
וקצת לגימינג
-
nananoam123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הקפצה
מה שעולה לי בראש כרגע משלל האוזניות שיש לי זה שור 750 שיש להם כמות נכבדה של בסים ואודיו טכניקה M50 שהן אוזניות מעולות למחירן אבל עם פחות בסים (יש בפורום שירשור).
עד כמה שידוע לי הסנהייזר HD25 (עם 2 הקשתות) נחשבות לאוזניות ה-DJ האולטימטיביות, אבל בניגוד ל-2 הראשונות לא שמעתי אותן.
עד כמה שידוע לי הסנהייזר HD25 (עם 2 הקשתות) נחשבות לאוזניות ה-DJ האולטימטיביות, אבל בניגוד ל-2 הראשונות לא שמעתי אותן.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לפני כמה שנים הייתי עם SONY. פיונר, דנון וטכניקס לא היו נעימים לי לאוזן... AKG היה FLAT מדי והבאס היה נבלע ולא הצלחתי להגיע לבאלאנס בין המוניטור לאוזן...
לאחר שהרגשתי דחף להתחדש, רכשתי מקילומבו את סנהייזר HD25 SP (אז לא היה את הדגם עם השני קשתות וציר נוסף לקפסולות)...
עד היום, האוזניות ממשיכות לעבוד ללא שום תקלה ושום זיוף... הקנייה הכי טובה שעשיתי בשדרוג הציוד (טוב הכי טובה מס' 2 אחרי הכי טובה מס' 1 שזה פטיפון טכניקס 1200 האגדי...)
לא ממליץ בכלל לרכוש מיד2, הילדים היום לא יודעים להשתמש בציוד כראוי, עובדים על TRIM כל הזמן, מתעללים בציוד ללא שום ידע ומקצועיות... (זו גם אחת הסיבות שהזנחתי את המסיבות ואת הפאבים ועברתי לאנדרגראונד).
קנייה מהנה
לאחר שהרגשתי דחף להתחדש, רכשתי מקילומבו את סנהייזר HD25 SP (אז לא היה את הדגם עם השני קשתות וציר נוסף לקפסולות)...
עד היום, האוזניות ממשיכות לעבוד ללא שום תקלה ושום זיוף... הקנייה הכי טובה שעשיתי בשדרוג הציוד (טוב הכי טובה מס' 2 אחרי הכי טובה מס' 1 שזה פטיפון טכניקס 1200 האגדי...)
לא ממליץ בכלל לרכוש מיד2, הילדים היום לא יודעים להשתמש בציוד כראוי, עובדים על TRIM כל הזמן, מתעללים בציוד ללא שום ידע ומקצועיות... (זו גם אחת הסיבות שהזנחתי את המסיבות ואת הפאבים ועברתי לאנדרגראונד).
קנייה מהנה