צריך חוות דעת על TC-4209
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שלום,
יהיה קל יותר לענות על השאלה ולתת המלצה או אי המלצה אם תגיד למה אתה צריך את המסך ?
דוגמאות לשימוש: מסך לחדר שינה, לסטודיו, לסלון...
באופן כללי כמעט ולא ימליצו לך על חברות מדבקה. TEAC אינה יצרנית של מסכים. קיים גם סיכוי גדול שלא מכירים אותה כאן בפורום ולכן אין עליה חוות דעת.
מעבר לזה: במה תצפה ? סרטי בלו ריי, טלוויזיה סטנדרטית בכבלים, סרטים מהסטרימר, מהמחשב, איכויות HD או SD, ספורט ?
תגדיר צרכים ונוכל להתמקד יותר.
אני באופן אישי לא מכיר את TEAC במסכים, ואני טיפוס של מותגים, לכן לא אוכל להמליץ על המסך.
יהיה קל יותר לענות על השאלה ולתת המלצה או אי המלצה אם תגיד למה אתה צריך את המסך ?
דוגמאות לשימוש: מסך לחדר שינה, לסטודיו, לסלון...
באופן כללי כמעט ולא ימליצו לך על חברות מדבקה. TEAC אינה יצרנית של מסכים. קיים גם סיכוי גדול שלא מכירים אותה כאן בפורום ולכן אין עליה חוות דעת.
מעבר לזה: במה תצפה ? סרטי בלו ריי, טלוויזיה סטנדרטית בכבלים, סרטים מהסטרימר, מהמחשב, איכויות HD או SD, ספורט ?
תגדיר צרכים ונוכל להתמקד יותר.
אני באופן אישי לא מכיר את TEAC במסכים, ואני טיפוס של מותגים, לכן לא אוכל להמליץ על המסך.
Vocare Ad Regnum
השימוש העיקרי זה סדרות/סרטים HD מהמחשב הנייד וPS3
זה לחדר שלי.והמרחק צפייה בין 1.5 מטר ל2.5 מטר תלוי אם אני יושב.
חוץ מהיורו אני לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי משהו בטלויזיה ואני בכלל חושב להעיף את הממיר מהחדר...
אני עוד מעט טס לחודש חודשיים ולפני שיפוץ בדירה ולכן לא תכננתי לקנות עדיין טלויזיה אבל כשראיתי שהמחיר כל כך נמוך חשבתי לראות אם זה שווה משהו.
לא מצאתי עליה ביקורות גם בחו"ל והאמת אין לי שום ידע כשזה נוגע לטלויזיות.
אתה חושב כדי להשקיע בה לחדר או כדי לחכות ולקנות משהו נורמלי יותר כשאחזור?
תודה על התגובה.
זה לחדר שלי.והמרחק צפייה בין 1.5 מטר ל2.5 מטר תלוי אם אני יושב.
חוץ מהיורו אני לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי משהו בטלויזיה ואני בכלל חושב להעיף את הממיר מהחדר...
אני עוד מעט טס לחודש חודשיים ולפני שיפוץ בדירה ולכן לא תכננתי לקנות עדיין טלויזיה אבל כשראיתי שהמחיר כל כך נמוך חשבתי לראות אם זה שווה משהו.
לא מצאתי עליה ביקורות גם בחו"ל והאמת אין לי שום ידע כשזה נוגע לטלויזיות.
אתה חושב כדי להשקיע בה לחדר או כדי לחכות ולקנות משהו נורמלי יותר כשאחזור?
תודה על התגובה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מוצרי מדבקה תמיד יהיו במבצע.
סע, תהנה, ותמצא משהו כשתחזור. אם תחליט להשקיע במשהו "נורמלי יותר" (כהגדרתך), תרויח כי המחירים יורדים עם יציאת דגמים חדשים. אם תחליט שאתה מסתפק במשהו ברמה הזו - אני בטוח שתמצא משהו במחיר דומה.
סע, תהנה, ותמצא משהו כשתחזור. אם תחליט להשקיע במשהו "נורמלי יותר" (כהגדרתך), תרויח כי המחירים יורדים עם יציאת דגמים חדשים. אם תחליט שאתה מסתפק במשהו ברמה הזו - אני בטוח שתמצא משהו במחיר דומה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
1.5-2.5 מטרים גם 37 אינץ' תהיה בסדר. הייתי גם בודק פלזמה 42 לצרכים שלך. אבל כמו שכותב ידידי המלומד אורי: אתה נוסע ? סע בשלום. תחזור ותקבל המלצות יותר טובות ומחירים כנראה קצת יותר נמוכים.
לא הייתי נוגע בה לצרכים שלך. המחיר אטרקטיבי, אבל המחיר שתשלם על הבחירה ככל הנראה יהיה גבוה יותר.
לא הייתי נוגע בה לצרכים שלך. המחיר אטרקטיבי, אבל המחיר שתשלם על הבחירה ככל הנראה יהיה גבוה יותר.
Vocare Ad Regnum