עידן + לאייפון ואייפד -מוצר ישראלי
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
נראה מגניב, אבל אין פייפאל ? איך מצפים שנשלם ? אני מזמן לא קונה בחנויות ללא תמיכת פייפאל.
מה זה פלא פיי ? "המתחרים" ?
מה זה פלא פיי ? "המתחרים" ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- TsurHa
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר גם בפיי-פאל
* agent__smith שלח אלי אימייל לכתובת tsurha בג'ימייל נקודה קום ואחזיר אליך לינק לתשלום בפיי-פאל.
* בכל מקרה פלא-פיי הוא ספק סליקת כרטיסי האשראי בו אני משתמש באתר YeshGo
* בכל מקרה פלא-פיי הוא ספק סליקת כרטיסי האשראי בו אני משתמש באתר YeshGo
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
300 שקל עם חתיכת תוספת כדי לראות באייפוד במסך הקטן טלוויזיה וגם זה אם יש קליטה? הגזמנו...
כנסו למדריך שיש בחתימה שלי לצפייה בחינם וכל עוד יש לכם אינטרנט באייפון/אייפוד/אייפד אתם תוכלו לקבל חשיפה ללמעלה ממאה תחנות בחינם כולל מערך ה-DTT, נסו ותראו הבחירה שלכם.
תודה על המידע בכל אופן.
כנסו למדריך שיש בחתימה שלי לצפייה בחינם וכל עוד יש לכם אינטרנט באייפון/אייפוד/אייפד אתם תוכלו לקבל חשיפה ללמעלה ממאה תחנות בחינם כולל מערך ה-DTT, נסו ותראו הבחירה שלכם.
תודה על המידע בכל אופן.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אבל לא ניתן להשוות דונגל של 9 דולר לממיר של 300 שקלים.. זה לא אפשרי, זה מחיר של ממיר לטלוויזיה רגילה.. ושים לב שבזאפ יש לך כבר מיני טלוויזיות קטנות אם אני לא טועה בפחות מ-500 שקל עם מסך גדול, ממיר מובנה, יכולות הקלטה ועוד... אין ספק שמדובר פה בגאדג'ט חמוד אבל יותר מדי יקר לכיס וחבל שכך..
- TsurHa
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
התייחסות לנקודות שהועלו
דבר ראשון תודה על התגובות שלכם. זה עוזר לנו להבין איפה אנחנו צריכים להשתפר בתיקשור ובמיצוב של המוצר.
ספציפצית:
* בנושא הכיסוי של משדרי הרשות השניה. הרבה מהשימושים של הכרמל הם מחוץ לבית ויש ברוב המקומות קליטה מצויינת. אנחנו מציעים פתרון למילואים, לדשא בפארק, לנוסע ברכב (לא לנהג בנהיגה...) או באוטובוס.
* לגבי המדריך לצפייה בחינם: אחלה דבר שעונה על צרכים שונים. כשאתה נייד לא תמיד יש WiFi זמין או ברוחב סרט מספיק. בנוסף, המון אנשים נרתעים מלפרוץ את האייפון/אייפד כפי שנדרש במדריך.
* התייחסות לטלויזיה ניידת: מי שיש לו אייפד לא יסתובב גם עם אייפד וגם עם טלויזיה ניידת אלא יקח כרמל אחד במשקל אפסי ויצפה בשידורים.
* מבחינת מחיר 299 ש"ח כולל משלוח - אנחנו לגמרי תחרותיים. אורנג' מוכרים ב 324 ש"ח... ההשוואה במחיר לממירי עידן הבייתיים זה תפוחים לתפוזים. את האייפד לוקחים בתיק ואילו את הממיר שמתאים לסלון משאירים בסלון.
* לבקשת אוהדי PayPal בשרשור זה. אנחנו כאן בשבילכם ו- PayPal ישמחו לקחת עמלה מכולנו. הוספנו באתר אפשרות תשלום בפיי-פאל. לכו על זה - Put your money where your mouth is
יאללה ביי ולילה טוב!

ספציפצית:
* בנושא הכיסוי של משדרי הרשות השניה. הרבה מהשימושים של הכרמל הם מחוץ לבית ויש ברוב המקומות קליטה מצויינת. אנחנו מציעים פתרון למילואים, לדשא בפארק, לנוסע ברכב (לא לנהג בנהיגה...) או באוטובוס.
* לגבי המדריך לצפייה בחינם: אחלה דבר שעונה על צרכים שונים. כשאתה נייד לא תמיד יש WiFi זמין או ברוחב סרט מספיק. בנוסף, המון אנשים נרתעים מלפרוץ את האייפון/אייפד כפי שנדרש במדריך.
* התייחסות לטלויזיה ניידת: מי שיש לו אייפד לא יסתובב גם עם אייפד וגם עם טלויזיה ניידת אלא יקח כרמל אחד במשקל אפסי ויצפה בשידורים.
* מבחינת מחיר 299 ש"ח כולל משלוח - אנחנו לגמרי תחרותיים. אורנג' מוכרים ב 324 ש"ח... ההשוואה במחיר לממירי עידן הבייתיים זה תפוחים לתפוזים. את האייפד לוקחים בתיק ואילו את הממיר שמתאים לסלון משאירים בסלון.
* לבקשת אוהדי PayPal בשרשור זה. אנחנו כאן בשבילכם ו- PayPal ישמחו לקחת עמלה מכולנו. הוספנו באתר אפשרות תשלום בפיי-פאל. לכו על זה - Put your money where your mouth is
יאללה ביי ולילה טוב!
לצערי, כבר לא ניתן - ההטבה ניתנת במעמד הרכישה בלבד.benny123 כתב:godZilla אפשר יותר פרטים בבקשה? אם יש ברשותי אייפון שנרכש באורנג' האם אני זכאי גם להטבה זו? אם כן זה בהחלט משתלם...
אלא אם כן אתה מכיר מישהו שהולך לקנות שם ולא רוצה את האביזר הנ"ל...