לא מזמן נחשף באתרי חדשות שונים כי יס השקיעה כ-10 מיליון ש"ח בממשק חדש לגמרי (שירוץ גם על הממירים הקיימים). חבר האתר elisms חושף כאן ב-HT, לראשונה לקהל הרחב, צילומים מהממשק החדש.
לא יודע, לדעתי לא משהו בכלל!!
אין שינוי כזה מהותי. סתם גרפיקה מעט שונה
עדיין נשארו עם הטבלה המבולגנת הזאת שלדעתי לא נוחה בכלל
הוט לפחות שינו מהקצה לקצה ועברו לepg במתכונת שונה לגמרי שאני בעדה
בבקשה אל תתחילו עכשיו להגיד לי איזה מעפן הממיר hd והתוכנת epg וכל ההקלטות שלא עובדות ובלה בלה בלה זה לא האישיו
אני מסתכל בצורה כללית על תוכנת ה epg בממיר ה magic hd מול זאת של יס. ואחרי שיפתרו כל הבאגים לדעתי ה epg החדש של הוט הרבה יותר מוצלח .
החשש הכי גדול שלי הוא: העומס האדיר שצפוי על מוקד שירות הלקוחות!
במידה והממשק יוטמע הן בממירים הישנים והן בחדשים כדי ליצור אחידות, וטוב שכך לדעתי, צפוי עומס אדיר על שירות הלקוחות.
על חברת יס להיערך לכך:
- בהשקה איטית ומבוקרת;
- לפרסם ערוץ מרכזי ובו מדריך ויזואלי שיעשה היכרות לצופה;
- לא לבצע את השינוי בן לילה לאלפי לקוחות אלא למאות בלבד;
- לפתוח קו טלפון ייעודי לתמיכה!
אני לא יודע איך זה ירגיש לעבוד עם הממשק של יס, כי לא היה לי יס בחיים. נראה טוב, פרט לטבלה עם המסגרות הלבנות, זה נראה כאילו זה לקוח מ-WINDOWS 98.
אני חושב שהוט שיחקה אותה עם הממשק (סליחה, האקדמיה ללשון העברית, מנשק לא נשמע לי טוב כמו ממשק) למרות שחשבתי בהתחלה שהוא לא משהו עד שהתחלתי לשחק איתו והבנתי שהוא כל כך נוח לעבודה. אז נכון, יש בעיות עם המג'יק HD, אבל היי - ה-VOD לא היה יציב כל כך בהתחלה ורק אחרי כמה שנים הוא היה תקין. תנו להוט לתקן את התקלות, מספר חודשים. למזלי, נפלתי על גירסה טובה יחסית מהאחרות.