iRacing - הקהילה הישראלית

קונפיגורציות מחשב לגיימינג, אביזרים, כרטיסי מסך רלוונטיים וכו'
שלח תגובה
H3avyM3tal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שאין בינתיים, אבל אני מקווה לטוב.

כפי שידוע לחלקכם, הייתה כאן היענות חביבה למדי בעבר הלא רחוק בכלל למפגשים ב-Gran Turismo 5 על הפוסי3. מאז עברו הרבה מים בנהר, ואני, שכבר שמעתי על iRacing (ואני בטוח שגם חלקכם), החלטתי לנסות אותו.

למי שלא יודע, זה משחק סטייל MMO - תשלום חודשי. למה לעזאזל תשלום חודשי למשחק מכוניות? לדעתי זה שווה את זה אך ורק בגלל האפשרויות הקהילתיות שהמשחק נותן. אפשר לעשות הכל שם - לבנות ליגות, קבוצות, תחרויות ומה לא. קחו את זה ושימו את זה במשחק שמתהדר בריאליזם מהגבוהים ביותר (ואולי אפילו ה-), ותקבלו משהו מאוד מעניין. אני הייתי מתאר את זה כדבר הכי קרוב לקריירת מירוץ אמיתית בעולם הוירטואלי - אם לוקחים את זה ברצינות כמובן (מה שלא צריך להיות קשה לחובבי הגה שמשחקים GT5 או פורצה או LFS או מה לא).

אני יודע שיש כמה ישראלים (בסביבות ה-15 לפי רפרופ אחרון בטבלה באתר), אבל אני חושב שהם לא הכי פעילים מהסטאטים שלהם. אז אני חושב ששווה לנסות להעיר את תשומת ליבכם, נהגי מירוץ חובבים יותר וחובבים פחות, לסימולציה הזו.

אז אם יש לכם הגה ורצון, אני בעד לעשות משהו ישראלי במשחק. אפשר לפתוח קבוצה ישראלית ולהתחרות במטרה להשאיר את חותמנו הפיצפון, או אפילו לעשות ליגה ישראלית.

שאלות?
אני מקווה שמישהו מהותיקים במשחק יצטרף לכאן וישתף עוד מידע. אני חדש במשחק, והאמת זה יכול להיות טיפה מאיים.

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

ניסיתי את iRacing...נחמד מאד, גרפיקה מיושנת מאד בחלק מהמקרים אבל כן מרגיש מציאותי.

הבעיה שאני לא משחק מספיק בשביל להצדיק תשלום חודשי עבור השירות שלהם.

H3avyM3tal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

יש להם כל מיני מבצעים מטורפים. למשל עכשיו עד סוף החודש יש להם את כל המנויים בחצי מחיר:

מנוי לשנה עולה עכשיו רק 50$. זה פחות מ-5$ לחודש.

שווה טילים, לא משנה איך אתה מסתכל על זה. אני לא יודע מתי ניסית אותו, אבל הגרפיקה שלו לדעתי דווקא מאוד טובה. המכוניות נראות מעולה ומפורטות מאוד - לא מפורטות כמו GT5, אבל מפורטות מספיק - והמסלולים נראים טוב יותר. אני הבנתי שהמשחק עבר שדרוג לפני כמה זמן.

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

נדמה לי שגם חייבים הגה, נכון ?

Dynamitry
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

מומלץ הגה - לא חובה G25/G27

דרישת המינימום היא גיימפד, לא ממליץ מחוסר FFB.
[center]iRacing.com
My Sim Rig - http://goo.gl/S8IXBQ
[/center]

H3avyM3tal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אני לא חושב שכדאי לשחק בזה בלי הגה, ואם תנסה תבין מיד.

העניין כאן הוא שיש פה פוטנציאל עצום באמת למשהו קהילתי באמת. יש כאן את כל הכלים, והכל זמין לכולנו - לא צריך GM או אחראי שרתים או מה לא. הכל קיים, פשוט צריך אנשים. קמו קבוצות שמתחרות במשחק בינן לבין עצמן ובתחרויות הגדולות (שאגב, הפרסים שם בהחלט נחמדים).

עדי, קח לדוגמא את הקהילה מיני שהיתה לנו עם GT5. סתם נכנסנו לעשות מירוצים. אבל עם iRacing יש כלים אמיתיים לבנות מזה משהו מבוסס. כל העסק של ניקוד ורייטינג - הכל עושה המשחק. יש כאן משהו באמת שווה אם אתה חולה או חובב הגה.

ggabay
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
שם מלא: גולן גבאי

שליחה #7 

חברים, קחו בחשבון שלשלם 50 דולר בשנה זה לא כ"כ נורא...
אני קניתי את F1 2011 באיזה 40$ אם אני לא טועה ואז ב- 2012 כמובן שיצא F1 2012 ואם היה לי זמן לשבת ולשחק בו (בשנה האחרונה לא היתה לי כ"כ אפשרות) אז הייתי רוכש גם אותו...
כלומר זה בערך אותם סכומים ולעומת F1, ה-iRacing מכיל המון סוגי מכוניות והמון מסלולים...

אני יכול להגיד שאשמח להצטרף.
לא יודע אם אוכל להתחייב להתחרות כל שבוע ושבוע אבל אם תהיה היענות משאר החברים, אני בפנים.

Dynamitry
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #8 

יש מבצע חדש למשתמשים חדשים - חצי שנה חינם + 3 מסלולים נוספים בחינם (Mid Ohio, Infineon ו-Mosport).
ע"מ לקבל את ההטבה, יש להירשם דרך האתר https://cadillaccupracing.com. חבל לפספס הזדמנות שכזו!

עריכה:
עכשיו גם ניתנת הנחה למשתמשים קיימים - חברות של שנתיים במחיר של שנה - 99$.
[center]iRacing.com
My Sim Rig - http://goo.gl/S8IXBQ
[/center]

שלח תגובה

חזור אל “PC גיימינג”