במשך 4 שנים אני נהנה מאיכות ללא פשרות עם הפיוניר KURO 5090.
כעת אני חושב שהגיע הזמן להתקדם קדימה, כאשר הדגש הוא על מסך גדול יותר, שלא נופל באיכותו ממה שהורגלתי.
אוסיף ואומר שאני "שם לב לפרטים" וגם זו הסיבה מראש שקניתי את הפיוניר - הנחת היסוד הייתה -> אם יש משהו מעוות בתמונה - אני אמצא אותו ואז זה יציק לי כל פעם שאראה סרט...
אני מחפש לקנות טלויזיה לפחות בגודל "60 שלא תיפול ברמתה.
חשוב לי שתתמוך בתלת מימד.
לפי התקציב והביקורות לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות - 65ST50...
כשראיתי אותה בהשקה של יורוקום התמונה הייתה מדהימה, אבל אני לא יודע איך היא תהיה למישהו שכבר 4 שנים צופה בקורו.
לצערי, להשקה של סמסונג לא הסתדר לי להגיע אז לא נחשפתי עדיין למסכים החדשים, אבל מבחינתי הפנסוניק בכל מקרה הייתה לוקחת ולו בגלל 5 שנות האחריות לעומת שנה-שנתיים באחרות.
בהמשך לדבריו של tvholic ולפי הדרישות שלך (מעל ל-60 אינץ') והתקציב (15K גמיש) אז באמת שיש רק את ה-65ST50 - אלא אם כן אתה מגדיר/מותח מחדש את המושג "גמיש" לכיוון ה-20 עד 30 אלף ואז גם ה-64ES8000 של סמסונג, ה-65HX923 של סוני וה-65VT50 נכנסות למשוואה.
עם זאת קיימים גם מסכי הענק של שארפ אבל אני אישית לא הייתי בוחר בהם (ביקורות צוננות למדי).
למה שלא תלך על היורש של הקורו,מסך הדגל של פנסוניק מסידרת vt?
.לא נראה לי שתתגעגע לקורו.
גודל 55 ייכנס לתקציב שלך,על 65 תצטרך להוסיף.
אבל רגע-למה שלא תקנה קורו 60 יד שניה?
ראיתי באחד הלוחות שמציעים אותה ב 12 k ,אבל ללא אחריות
פיליפס הודיעו שהם סוגרים את הבסטה ומעבירים את המושכות ואת המפעלים לחברה אחרת (הודעה יצאה בתחילת אפריל) ולכן לא הייתי ממליץ לרכוש מסכים שלהם לטווח הארוך.
nils3373,
לגבי פיליפס - הם לא "סוגרים את הבסטה", אלא חתמו על הסכם שיתוף פעולה (בתחום המסכים כמובן) עם יצרן מסכים גדול מאוד מהמזרח הרחוק, כאשר השת"פ נקרא TP Vision.
סיפרתי על זה יותר בהרחבה פה, וקרא גם את התגובות למאמר.
פיליפס הודיעו שהם סוגרים את הבסטה ומעבירים את המושכות ואת המפעלים לחברה אחרת (הודעה יצאה בתחילת אפריל) ולכן לא הייתי ממליץ לרכוש מסכים שלהם לטווח הארוך.
...
דווקא התוצאות הראשוניות של שיתוף הפעולה החדש שלהם מעניינות מאוד, וגם מבחינת המחיר שנראה אטרקטיבי:
nils3373 - קודם כל 65HX923 עולה 47K ש"ח מחיר מחירון. לעומת התקציב שהוא הגדיר זאת כבר לא מתיחה אלא קריעה החושרמוטה.
staticx - אני הייתי ממליץ לרדת ל - 55" ולקחת LED ולא פלזמה. לי באופן אישי היא עושה את זה.
ראיתי את ה - WT50 של פנסוניק והיא עשתה לי צמרמורת. אני מאמין שלהרגשה הזאת התכוונתה. אבל תצטרך עדיין למתוח את התקציב.
ST50 בגודל 65 היא אכן טלויזיה מעולה, ונותנת את היחס עלות / תועלת הטוב ביותר. מכיוון שהתקציב שלך בכל זאת מוגבל - תצטרך להחליט איפה להתפשר - על הכסף, האיכות או הגודל.
גם אני חיפשתי איכות ללא פשרות, וגם אצלי התקציב היה לחוץ. כל אחד והבחירות שלו.
dor8 - אומרים שהנגלה הבאה באמצע או בסוף החודש הזה. כל מוכר והסיפורים שלו.
vt50 בגודל 55 בהחלט נכנסת לתקציב ומהווה יורשת ראויה.
לא הייתי פוסל את ה-ST אם כי בסדרה הקודמת (30) ה-VT הציגה תמונה עדיפה ועל פי התרשמותי אתה לא תתפשר על פחות מהטוב ביותר.
לגבי סדרה 50 למיטב ידיעתי עדיין אין את שני המסכים בתצוגה (ראיתי רק את ה-GT).
staticx כתב:מה ההבדלים בין P55VT50M לבין P55VT50E?
ומה ההבדל בין Plasma ל Neo-Plasma...
פעם הייתי יותר חזק בחומר..
תודה
...
בדקתי - אין הבדל טכני בין M ל E , זה פשוט מסמל EUROPE ו MIDDLE -EAST
אבל
יש בעייה אחרת -
מיורוקום נמסר שהדגם יגיע עוד חודש וחצי , וגם - כל המשלוח כבר מכור...
עוד הצעות?
...
יש מספר הבדלים. הדגם של יורוקום מגיע בלי טיונר וכתוצאה מכך גם בלי הקלטה לכרטיס SD וכונן חיצוני כמו בדגם האירופאי. ובדגם של אירופה יש יותר חיבורים + כניסה לכרטיס חכם.
uriler כתב:nils3373,
לגבי פיליפס - הם לא "סוגרים את הבסטה", אלא חתמו על הסכם שיתוף פעולה (בתחום המסכים כמובן) עם יצרן מסכים גדול מאוד מהמזרח הרחוק, כאשר השת"פ נקרא TP Vision.
סיפרתי על זה יותר בהרחבה פה, וקרא גם את התגובות למאמר.
...
אורי,
קראתי את המאמר שלך בזמנו אבל גם קראתי מאמרים של עיתונאים אמינים אחרים. לא מדובר בדיוק על הסכם פעולה אלא יותר על העברת בעלות (70 אחוז) על מפעלי המסכים כאשר עדיין יהיה שימוש בלוגו של פיליפס.
לפי דעתי מדובר על ספין של פיליפס (המהלך בוצע 100% בגלל הפסדים) כאשר המעורבות של פיליפס תיהיה מינימאלית.
בשורה התחתונה המו"פ לא יהיה אותו המו"פ, TV Vision הוא יצרן פאנלים בינוני למדי (AOC רחוקה מאוד מ-SONY ו-SAMSUNG) וכפועל יוצא המסכים לא יהיו באותה שורה עם המובילים.
...
אתה טועה ומטעה.
פיליפס לא סגרו שום באסטה. הם ממשיכים לייצר ולפתח בדיוק באותה מתכונת של פעם, רק שמבנה הבעלות על חטיבת המסכים השתנה.
...
אתה טועה ומטעה.
פיליפס לא סגרו שום באסטה. הם ממשיכים לייצר ולפתח בדיוק באותה מתכונת של פעם, רק שמבנה הבעלות על חטיבת המסכים השתנה.
...
מרטין,
אני לא טועה ולא מטעה. תקרא את שירשור התגובה שלי לאורי.