חיי השתנו......החלפתי את מסך ה-LCD למסך פלאסמה
בשבוע שעבר החלפתי את מסך ה-LCD מסוג Sony Bravia 40 לפלאסמה Pioneer 436RXE.
בתחילת דברי ברצוני להבהיר שמסך ה-LCD היה טוב אולם הוא לא התאים לדרישותיי (להורי יש טלויזיה כזאת והם מרוצים!).
כמו כן, ברצוני לשבח את השרות והתמיכה שקיבלתי מחברת ישפאר, יבואנית סוני, ולהבהיר שאם למישהו יש ספק מדוע כדאי (ורצוי) לקנות מיבואן רשמי, אזי אחת התשובות העיקריות צריכה להיות השרות שהיבואן הרשמי נותן. כאמור במקרה שלי השרות שקיבלתי היה מצוין ולאחר למעלה מחודשיים החזרתי את הטלוויזיה ליבואן וקיבלתי זיכוי מלא ברשת בה קניתי את הטלוויזיה (אלמ).
ועכשיו לגבי ה- Pioneer, מדובר בטלוויזיה מדהימה שבקרוב תחובר ל-OPPO. ההבדל המשמעותי (והחשוב ביותר מבחינתי) הוא שידורי הטלוויזיה (אני מחובר ל-YES, ממיר 3100 באמצעות RGB). אומנם גם היום קיימים מספר שידורים שבהם האיכות לא מדהימה, אולם לרוב האיכות טובה מאוד (בהשוואה למסך הקודם שהיה לי) ואני מאוד מרוצה מההחלטה שעשיתי.
למתלבטים בין LCD ופלאסמה אני ממליץ בחום ללכת לחנויות ולהשוות מסך מול מסך וכמובן לדרוש שמקור הוידאו יהיה גם YES או HOT (לא ערוץ 10).
שאלות:
האם מישהו יודע האם וכיצד ניתן להאיץ את זמן ההרצה של המסך?
כיצד ניתן לדעת כמה זמן עבר מאז תחילת ההרצה?
האם יש הגדרות אופטימליות למסך?
מצ"ב מספר תמונות:
בתחילת דברי ברצוני להבהיר שמסך ה-LCD היה טוב אולם הוא לא התאים לדרישותיי (להורי יש טלויזיה כזאת והם מרוצים!).
כמו כן, ברצוני לשבח את השרות והתמיכה שקיבלתי מחברת ישפאר, יבואנית סוני, ולהבהיר שאם למישהו יש ספק מדוע כדאי (ורצוי) לקנות מיבואן רשמי, אזי אחת התשובות העיקריות צריכה להיות השרות שהיבואן הרשמי נותן. כאמור במקרה שלי השרות שקיבלתי היה מצוין ולאחר למעלה מחודשיים החזרתי את הטלוויזיה ליבואן וקיבלתי זיכוי מלא ברשת בה קניתי את הטלוויזיה (אלמ).
ועכשיו לגבי ה- Pioneer, מדובר בטלוויזיה מדהימה שבקרוב תחובר ל-OPPO. ההבדל המשמעותי (והחשוב ביותר מבחינתי) הוא שידורי הטלוויזיה (אני מחובר ל-YES, ממיר 3100 באמצעות RGB). אומנם גם היום קיימים מספר שידורים שבהם האיכות לא מדהימה, אולם לרוב האיכות טובה מאוד (בהשוואה למסך הקודם שהיה לי) ואני מאוד מרוצה מההחלטה שעשיתי.
למתלבטים בין LCD ופלאסמה אני ממליץ בחום ללכת לחנויות ולהשוות מסך מול מסך וכמובן לדרוש שמקור הוידאו יהיה גם YES או HOT (לא ערוץ 10).
שאלות:
האם מישהו יודע האם וכיצד ניתן להאיץ את זמן ההרצה של המסך?
כיצד ניתן לדעת כמה זמן עבר מאז תחילת ההרצה?
האם יש הגדרות אופטימליות למסך?
מצ"ב מספר תמונות:
יפה מאוד
תתחדש..
אבל היא קצת עקומה לא? פינה ימנית למעלה יותר..
תתחדש..
אבל היא קצת עקומה לא? פינה ימנית למעלה יותר..
כבר מהיום הראשון לא הייתי מרוצה מהתמונה. הייתי בקשר רציף אתם, היו אצלי כ-5 טכנאים ולבסוף כאשר "נכשלו" כל הניסיונות הטלוויזיה הוחלפה.רדנקו כתב:דבר אחד מענין אותי לדעת - איך קיבלת זיכוי מלא על טלביזיה שעבדה אצלך חודשיים?...
אתם צודקים:reuveney כתב:תתחדשNba כתב:יפה מאוד![]()
תתחדש..
אבל היא קצת עקומה לא? פינה ימנית למעלה יותר.....![]()
כמו שניסים אמר משהו בתמונה מוזר{כאילו הכל נוטה לצד ימין}...
1. הצילום עצמו עקום.
2. הסנטר שעומד למטה לא ישר.
2. הטלוויזיה באמת טיפה לא מפולסת! - יתוקן ברגע שה-OPPO יגיע ואני העביר את הכבל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: