האם יורוקום הולכת לייבא פלזמות בגדלים נוספים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Anton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #1 

שלום,

רציתי לשאול אם מישהו יודע לגבי התוכניות של יורוקום לייבא פלזמות בגדלים נוספים בעתיד הקרוב?
(למשל ST50 בגודל 50 או 55 ו-UT בגודל 50 או 55)

כרגע המבחר ממש מצומצם (UT רק ב-60, ST רק ב-65).

אני מניח שהשיקולים שלהם יכולים להיות המלאי של UT30 ו-ST30 שנשאר, אם זו הסיבה אז אולי בעתיד הם כן יביאו.
או אולי חוסר רצון שלהם בקניבלזציה של המסכים שלהם באותו גודל מה שיכול לגרום להם להוריד מחירים, אם זו הסיבה אז לא בטוח שניראה שינוי.

אני חושב שהמהלך של יורוקום שמצד אחד מביאים את כל הדגמים אבל מצד שני המבחר בכל גודל הוא קטן ביותר ממש מטעה. כאילו הוא לטובת הצרכנים, אבל בעצם אין לנו כצרכנים ממש מבחר, ברגע שנסגרנו על הגודל הרצוי.

מקווה לשינוי בחודשים הקרובים, כי פלזמה של פנסוניק זו בהחלט אחת האופציות הרציניות שאני שוקל לדירה החדשה.

המתופף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

אני מניח שהשיקולים שלהם יכולים להיות המלאי של UT30 ו-ST30 שנשאר, אם זו הסיבה אז אולי בעתיד הם כן יביאו.
או אולי חוסר רצון שלהם בקניבלזציה של המסכים שלהם באותו גודל" מה שיכול לגרום להם להוריד מחירים", אם זו הסיבה אז לא בטוח שניראה שינוי.

נראה לי שקלעת בול לדעת "חכמי-יורוקום"...!!! הכל מחושב אצל היבואנים עד השקל האחרון-וברור וברור שלא טובת הצרכנים בראש מעייניהם.
בברכה... ובהצלחה בקניית מכשיר חדש דנדש.

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #3 

כמו יבואני הרכב. וכמו סטלין. הם יחליטו בשבילך מה טוב לך. אתה לא יודע מה טוב לך! :lol:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”