חיבור סאונד בין לוח אם בלי SPDIF לכרטיס מסך HDMI
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
איזה סוג כרטיס מסך זה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לכרטיס המסך הזה אין בכלל תמיכה בחיבור של SPDIF.
הפתרון הכי פשוט בשבילך יהיה לרכוש כרטיס מסך חדש, כמו ה-Sapphire HD5450 שעולה כ-160 ש"ח או ה-Sapphire HD6450 שעולה כ-200 ש"ח.
שני הכרטיסים כוללים כרטיס קול דיגיטלי מובנה ותומכים גם בפורמטי האודיו המתקדמים. היקר יותר תומך גם בוידאו 3D.
הפתרון הכי פשוט בשבילך יהיה לרכוש כרטיס מסך חדש, כמו ה-Sapphire HD5450 שעולה כ-160 ש"ח או ה-Sapphire HD6450 שעולה כ-200 ש"ח.
שני הכרטיסים כוללים כרטיס קול דיגיטלי מובנה ותומכים גם בפורמטי האודיו המתקדמים. היקר יותר תומך גם בוידאו 3D.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה בטוח? כי בנתוני כרטיס המסך לא מצויין כלל שיש כניסה כזו או יציאת HDMI.
כנראה שיש לך דגם אחר ולא מה שציינת.
בכל מקרה, לכל כרטיס קול שיש לו יציאת SPDIF קואקסיאלית (לא אופטית) אפשר להכין די בקלות כבל שיתאים לכרטיס מסך עם כניסת SPDIF, כשבצד אחד שלו יש תקע RCA ובצד שני יש לו את התקע המתאים לכרטיס המסך.
אבל לדעתי זה ממש לא שווה את הכסף, ובמחיר ממש דומה כבר עדיף לך לרכוש כרטיס מסך עם תמיכה מובנית בסאונד.
כנראה שיש לך דגם אחר ולא מה שציינת.
בכל מקרה, לכל כרטיס קול שיש לו יציאת SPDIF קואקסיאלית (לא אופטית) אפשר להכין די בקלות כבל שיתאים לכרטיס מסך עם כניסת SPDIF, כשבצד אחד שלו יש תקע RCA ובצד שני יש לו את התקע המתאים לכרטיס המסך.
אבל לדעתי זה ממש לא שווה את הכסף, ובמחיר ממש דומה כבר עדיף לך לרכוש כרטיס מסך עם תמיכה מובנית בסאונד.
מוזר, הכרטיס בלינק שלך נראה שונה משלי אבל השם אותו שם. בכל מקרה בשלי יש חיבור שעובד.
מצאתי את הכרטיס קול הזה http://www.bit-tech.net/hardware/2008/0 ... 2008-psp/2
הוא עולה 320 בקי אס פי, לדעתי זול יותר מכרטיס מסך.
האם כרטיס מסך שלא צריך חיבור נפרד לסאונד כמו הכרטיסים החדשים של ATI יעבירו בוודאות את הסאונד או שזה תלוי גם בלוח האם?
תודה על העזרה!
מצאתי את הכרטיס קול הזה http://www.bit-tech.net/hardware/2008/0 ... 2008-psp/2
הוא עולה 320 בקי אס פי, לדעתי זול יותר מכרטיס מסך.
האם כרטיס מסך שלא צריך חיבור נפרד לסאונד כמו הכרטיסים החדשים של ATI יעבירו בוודאות את הסאונד או שזה תלוי גם בלוח האם?
תודה על העזרה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

320 ש"ח? זה עולה כמו כמעט 2 כרטיסי מסך... תסתכל במחירים שכתבתי קודם...
לשאלתך, כרטיסי המסך של ATI/AMD כוללים כרטיס קול דיגיטלי מובנה, ממש התקן סאונד לכל דבר (ללא יציאות אנלוגיות). זה לא תלוי כלל בלוח האם.
לשאלתך, כרטיסי המסך של ATI/AMD כוללים כרטיס קול דיגיטלי מובנה, ממש התקן סאונד לכל דבר (ללא יציאות אנלוגיות). זה לא תלוי כלל בלוח האם.
פיקסיס, תודה על העזרה.
פיספסתי את תשובתך לגבי מחירי כרטיסי מסך.
רכשתי Sapphire HD6450, אך גילתי שXP לא משייך את הכרטיס כהתקן שמיעה. נוסה בכמה מחשבים עם מערכות הפעלה של XP.
ווינדוס 7 הותקן עם דרייבר לכרטיס מסך והסאונד עובר דרך כרטיס המסך.
שוב תודה על העזרה!
פיספסתי את תשובתך לגבי מחירי כרטיסי מסך.
רכשתי Sapphire HD6450, אך גילתי שXP לא משייך את הכרטיס כהתקן שמיעה. נוסה בכמה מחשבים עם מערכות הפעלה של XP.
ווינדוס 7 הותקן עם דרייבר לכרטיס מסך והסאונד עובר דרך כרטיס המסך.
שוב תודה על העזרה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מצויין, העיקר שהסתדר. 
תתחדש ותיהנה!
תתחדש ותיהנה!