אינטר- נטו - ביטול אחזקת קו - מה בזק לא רוצה שתדעו
כבר הרבה זמן שמעתי על כך שמשרד התקשורת מכריח את בזק להפסיק לקחת תשלום מלקוחות אינטרנט על אחזקת קו.
עד היום שילמתי על קו קל 25 שקלים בחודש על "קו" שמעולם לא חובר אליו טלפון. בעבר יצא שירות שנקרא אינטר-נטו בו בזק מאפשרים ללקוח קו "ערום" לאינטרנט עם תשלום חודשי של 25 שקל.
נכון, גם קו קל עולה 25 שקל, אז מה עשינו בזה? כלום. טריק מכוער של בזק.
היום התקשרתי לבזק בנושאים אחרים ושאלתי לגבי אינטר-נטו שוב, לאחר יותר מ 11 חודשים שביררתי לגבי זה.
כמו מילת קסם, המילה אינטרנטו העבירה אותי לשימור לקוחות ללא היסוס.
שם התברר לי שקו אינטרנט "ערום" כיום הוא חינם. זאת אומרת מבוטל החיוב של הקו קל של 25 שקל בחודש ללא שום תשלום נוסף. קמפיין עם גידי גוב על ביטול אחזקת קו ואינטר-נטו לא ראיתי.
יותר מזה, אם תחפשו בגוגל איזכורים לנושא תמצאו דיונים ספורים שרובם מדברים על אינטר-נטו ב 25 שקל לחודש.
בטח ובטח שלאתר של בזק אתם לא תגיעו.
אם ברשותכם חיבור אינטרנט של בזק שלא מחובר אליו טלפון עכשיו זה הזמן להתקשר לבטל את אחזקת הקו ולהצטרף לאינטר-נטו
עד היום שילמתי על קו קל 25 שקלים בחודש על "קו" שמעולם לא חובר אליו טלפון. בעבר יצא שירות שנקרא אינטר-נטו בו בזק מאפשרים ללקוח קו "ערום" לאינטרנט עם תשלום חודשי של 25 שקל.
נכון, גם קו קל עולה 25 שקל, אז מה עשינו בזה? כלום. טריק מכוער של בזק.
היום התקשרתי לבזק בנושאים אחרים ושאלתי לגבי אינטר-נטו שוב, לאחר יותר מ 11 חודשים שביררתי לגבי זה.
כמו מילת קסם, המילה אינטרנטו העבירה אותי לשימור לקוחות ללא היסוס.
שם התברר לי שקו אינטרנט "ערום" כיום הוא חינם. זאת אומרת מבוטל החיוב של הקו קל של 25 שקל בחודש ללא שום תשלום נוסף. קמפיין עם גידי גוב על ביטול אחזקת קו ואינטר-נטו לא ראיתי.
יותר מזה, אם תחפשו בגוגל איזכורים לנושא תמצאו דיונים ספורים שרובם מדברים על אינטר-נטו ב 25 שקל לחודש.
בטח ובטח שלאתר של בזק אתם לא תגיעו.
אם ברשותכם חיבור אינטרנט של בזק שלא מחובר אליו טלפון עכשיו זה הזמן להתקשר לבטל את אחזקת הקו ולהצטרף לאינטר-נטו
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
בלי לאכזב אותך, זה מעט ישן, ויש כאן לא מעט פוסטים על זה.
כל מי שבאמת איכפת לו כמה הוא משלם כבר ביטל את זה, אני ביום שזה יצא ביטלתי בקלות מול שירות הלקוחות של בזק.
כל מי שבאמת איכפת לו כמה הוא משלם כבר ביטל את זה, אני ביום שזה יצא ביטלתי בקלות מול שירות הלקוחות של בזק.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אני לא מאוכזב. וגם לא ישן בעמידה! (גג מנמנם)
בדיוק כמו שאני לא הייתי מודע לכך שהשירות כיום מוצע בחינם אולי יש כאן עוד כמה כמוני.
לפני פירסום הדיון חיפשתי בגוגל ובפורום מידע על אינטרנטו ללא הצלחה. אולי כישורי החיפוש שלי לוקים בחסר.
בדיוק כמו שאני לא הייתי מודע לכך שהשירות כיום מוצע בחינם אולי יש כאן עוד כמה כמוני.
לפני פירסום הדיון חיפשתי בגוגל ובפורום מידע על אינטרנטו ללא הצלחה. אולי כישורי החיפוש שלי לוקים בחסר.
מה שמעצבן זה שאני ביטלתי, לא הם. החזירות של החברות האלה ממש מגעיל אותי. הרי אני בטוח שבקלות יתרה הם יכולים לבדוק במערכות שלהם מי לא הוציא או קיבל שיחה בשנתיים האחרונות בקו טלפון שלו. רק הצרכן ה "נבון" שקורא בפורומים וער לשוק יוכל לחסוך כמה שקלים.