הזמנתי onkyo 616 מחו"ל. איזה ממיר לקנות?
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אחרי חיפוש קצר באמזון ראיתי שיש אלפי סוגים.
הבנתי שאני צריך בסביבות ה 1000w, אבל של מי ואיזה דגם? זה משנה בכלל?
http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_ ... 2887998011
http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_ ... 2887998011
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בארץ עולה ממיר כמו שאתה צריך 500 ש"ח ל 1000 וואט שווה לך לרכוש מחו"ל??yan כתב:אחרי חיפוש קצר באמזון ראיתי שיש אלפי סוגים.
http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_ ... 2887998011...
לדעתי גם 750 וואט מספיק לך. נתון ה 165 וואט של הרסיבר הם עבור ערוץ אחד. ברגע שכולם יעבדו (וזה מה שקורה) ההספק יורד.
לי יש את הרסיבר שלהם ה- 709 ואני עם ממיר 750W , אין שום בעיות הכל דופק כמו שעון גם בווליום מטורף .
מה שכן - לעומת הדנונים שלי הרסיבר הזה חם ... וגם השנאי (אי אפשר לגעת בו יותר מ-2 שניות) .
אני שוקל לאוורר את המזנון בצורה רצינית יותר .
מה שכן - לעומת הדנונים שלי הרסיבר הזה חם ... וגם השנאי (אי אפשר לגעת בו יותר מ-2 שניות) .
אני שוקל לאוורר את המזנון בצורה רצינית יותר .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הרסיברים של אונקיו בנויים לעבוד בחום שנוצר. מה שכן צריך לדאוג לאיורור כמו שצריך ולא לסגור אותם בתוך מזנון.movieman כתב:לי יש את הרסיבר שלהם ה- 709 ואני עם ממיר 750W , אין שום בעיות הכל דופק כמו שעון גם בווליום מטורף .
אני שוקל לאוורר את המזנון בצורה רצינית יותר ....
גם התקנת מאוורר או שניים של מחשב יכול לעזור במידה ומכניסם אותם לתוך מזנון.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מזגן יעודי עוד יותר טוב .istarmini כתב:
הרסיברים של אונקיו בנויים לעבוד בחום שנוצר. מה שכן צריך לדאוג לאיורור כמו שצריך ולא לסגור אותם בתוך מזנון.
גם התקנת מאוורר או שניים של מחשב יכול לעזור במידה ומכניסם אותם לתוך מזנון....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
בסוף אני אחבר לו מע' גז (תחום המחשבים למי שמבין) או קירור מים .
המזנון שלי לא סגור לחלוטין יש מקדימה כניסה של אוויר אבל אני יאוורר אותו בצורה הרבה יותר מאסיבית
מחשבים זה תחום חזק אצלי אז כנראה שאני אחבר שם בקר טמפ' עם שליטת PWM .
המזנון שלי לא סגור לחלוטין יש מקדימה כניסה של אוויר אבל אני יאוורר אותו בצורה הרבה יותר מאסיבית
מחשבים זה תחום חזק אצלי אז כנראה שאני אחבר שם בקר טמפ' עם שליטת PWM .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

התעוררת מהנוק אוט שקיבלת בפעם האחרונה?9000es כתב:מזגן יעודי עוד יותר טוב .istarmini כתב:
הרסיברים של אונקיו בנויים לעבוד בחום שנוצר. מה שכן צריך לדאוג לאיורור כמו שצריך ולא לסגור אותם בתוך מזנון.
גם התקנת מאוורר או שניים של מחשב יכול לעזור במידה ומכניסם אותם לתוך מזנון.......
ברוך בואך חזרה.
ממתין בקוצר רוח להמשך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מעולהmovieman כתב:בסוף אני אחבר לו מע' גז (תחום המחשבים למי שמבין) או קירור מים .
מחשבים זה תחום חזק אצלי אז כנראה שאני אחבר שם בקר טמפ' עם שליטת PWM ....
לאחד החברים פה יש שתי תחנות כח של קרל בארון ,שמחממות את הרחוב.
גם הוא התקין מאוררים עם בקר ועובד אחלה.
9000es כתב:מזגן יעודי עוד יותר טוב .istarmini כתב:
גם התקנת מאוורר או שניים של מחשב יכול לעזור במידה ומכניסם אותם לתוך מזנון.......
הפורום בלי איציק זה ספרד בלי אנייסטה.
ואיציק כמובן צודק- אם ה 708 מתחמם כמו פלטה של שבת מעניין מה קורה בדגמים הבכירים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

istarmini כתב:התעוררת מהנוק אוט שקיבלת בפעם האחרונה?9000es כתב:מזגן יעודי עוד יותר טוב .istarmini כתב:
גם התקנת מאוורר או שניים של מחשב יכול לעזור במידה ומכניסם אותם לתוך מזנון.......![]()
![]()
ברוך בואך חזרה.![]()
האמת חסרת לי פה. הגיע איזה סוחר מהצפון במקומך אבל מסתבר שאין לך תחליף.
ממתין בקוצר רוח להמשך.
...
istarmini
עם מי יש להמשיך לדבר ? תלמדו לספור עד 10 ואז נמשיך . הרי הוכחתי לך ולחברך שחור ע"ג לבן את הנתונים של המכשיר .
תמשיך לחיות בעולם האשליות שלך לפנטז על כל מיני "נוק אוטים" למינייהם .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

LiorShap כתב:9000es כתב:מזגן יעודי עוד יותר טוב .istarmini כתב:
גם התקנת מאוורר או שניים של מחשב יכול לעזור במידה ומכניסם אותם לתוך מזנון.......![]()
הפורום בלי איציק זה ספרד בלי אנייסטה.
ואיציק כמובן צודק- אם ה 708 מתחמם כמו פלטה של שבת מעניין מה קורה בדגמים הבכירים....
LiorShap
לגבי מיזוג לרסיבר של אונקיו במידה וזה ניתן זה הרבה יותר טוב ממאוורר של מחשב .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני מחכה לסטיסטיקות של חברות הביטוח על שריפות שנגרמו כתוצאה ישירה מהפעלת רסיבר של אונקיו לפני שאני מגיב... 
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
ה809 לא מתחמם כל כך.
אצלי הוא בשידה שפתוחה מאחורה והוא ממש לא מתחמם.
אצלי הוא בשידה שפתוחה מאחורה והוא ממש לא מתחמם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא נכון9000es כתב:istarmini כתב:התעוררת מהנוק אוט שקיבלת בפעם האחרונה?9000es כתב:מזגן יעודי עוד יותר טוב .istarmini כתב:
![]()
ברוך בואך חזרה.![]()
האמת חסרת לי פה. הגיע איזה סוחר מהצפון במקומך אבל מסתבר שאין לך תחליף.
ממתין בקוצר רוח להמשך.
...
istarmini
עם מי יש להמשיך לדבר ? תלמדו לספור עד 10 ואז נמשיך . הרי הוכחתי לך ולחברך שחור ע"ג לבן את הנתונים של המכשיר .
תמשיך לחיות בעולם האשליות שלך לפנטז על כל מיני "נוק אוטים" למינייהם ....
אתה עדין חושב שה 90 הוא 11.2 ?
אני נכנע
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

LiorDrZ כתב:11.2...
...
- epony
- חבר במועדון 10K

לא יודע איך זה אצלכם, אבל מנסיוני מאז סדרת ה-xx8 שיצאה ב-2010 הרסיברים של אונקיו ממש לא מתחממים, ועל אחת כמה וכמה אם נותנים להם מספיק מרחב מחיה (שזה רעיון טוב בלי קשר לטמפרטורה הגבוהה שהם עשויים לכאורה להגיע אליה...)
השאלה היא מה ההגדרה שלך למכשיר שמתחמם.
מבחינתי - אם אני שם את היד על המגבר ואחרי 7 שניות צריך להסיר את היד בגלל החום - אז המגבר חם.
אבל... לכל אחד גם ישנה רגישות שונה בידיים ולכן מדידת הטמפ' רק תוכל לספק מידע אובייקטיבי ביחס למגברים אחרים .
מבחינתי - אם אני שם את היד על המגבר ואחרי 7 שניות צריך להסיר את היד בגלל החום - אז המגבר חם.
אבל... לכל אחד גם ישנה רגישות שונה בידיים ולכן מדידת הטמפ' רק תוכל לספק מידע אובייקטיבי ביחס למגברים אחרים .
- epony
- חבר במועדון 10K

אין שום משמעות להגדרה סובייקטיבית למכשיר ש-"מתחמם" (בטח ובטח לא לזאת שתיארת לעיל), לבין טווח המעלות המקובל לפעולת המגבר, ואין בהכרח קשר בין הטווח הנ"ל עבור מגבר אחד בהשוואה למגבר השני...movieman כתב:השאלה היא מה ההגדרה שלך למכשיר שמתחמם.
אבל... לכל אחד גם ישנה רגישות שונה בידיים ולכן מדידת הטמפ' רק תוכל לספק מידע אובייקטיבי ביחס למגברים אחרים ....