סוללה ב sgs3 ובכלל

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

פרסמתי את הודעתי בשרשור על בעיות בחיווי סוללה ב sgs3 אך לא זכיתי להתייחסויות. אולי כאן ילך יותר טוב...:

אני שוקל לקנות sgs3 וסוגיית הסוללה מטרידה אותי (כיום יש לי בלקברי אז המצב לא מורכב בתחום הסוללה).

אני יודע שניתן לקנות סוללות חלופיות עם נתונים מוצהרים עדיפים, עד כמה סוללות אלו באמת עומדות בהבטחה. יש כבר בשוק כאלו שמתאימות ל sgs3? מחירים?

זכור לי שבעבר נתקלתי באחד השרשורים בהמלצות מאוד חמות לחברה שמייצרת סוללות חלופיות... לא זוכר את שמה. מי זוכר או יכול להמליץ על חברה שכזו?

ה sgs3 מאפשר החלפה עצמאית של הסוללה. זה פותח פתח לרכישה של סוללה שניה לימים קשים. אבל אני יודע שסוללות נפרקות/מתרוקנות גם בלי שימוש וגם בלי שהן בכלל במכשיר. כמה זמן הן מחזיקות בצד כסוללה לעתודה. אם צריך להטעין את העתודה כל יום יומיים אז זה מטרד. אם אפשר להטעין ולזרוק בתיק לשבוע - 10 ימים אז זה יכול להיות שימושי.

אני ברשת פלאפון (בינתיים?). זה אומר שאי אפשר לשנמך את השימוש לדור g2. עד כמה שנמוך כזה עוזר בימים בהם השימוש כבד? ברור שהשנמוך מאפשר רק שיחות, הודעות וקצת מאוד גלישה. אבל אני לפעמים צרכן שיחות כבד בלי יכולת להטעין.

אני מבין שהרשת בפלאפון הכי מהירה אבל אם השנמוך עוזר בימים של הרבה שיחות אולי אעבור מפעיל.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

יש סוללות כאלו שעומדות בהבטחה, אישית אני מביא סוללות של חברת ANKER לארץ ובנתיים אין לי מילים רעות להגיד עליה.

בגדול אי אפשר להזמין את הסוללה של S3 לארץ ישירות אבל אני מארגן סבבי הזמנות באופן תקופתי כאשר אחד יוצא בקרוב (לא מפרסם בפורום בצורה מסודרת מבחינת נהלים, אבל אם תרצה לקרוא אתה מוזמן http://iandroid.co.il/forum/topic80622.html )

הסוללה אולי נפרקת כשהיא לא בשימוש אבל לא בצורה דרסטית, אתה גם יכול לזרוק אותה במצב של 100% לחזור אחרי שבוע ולגלות 99%

אישית בתור אחד שמשתמש הרבה בפלאפון שלו (Galaxy NOTE) אני מחזיק תמיד סוללה רזרבית בכיס

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”