מעצבן שהוט מובייל לא מאפשרים פתיחת נקודת גישה אישית.
שנוסעים עם המשפחה או בפארק בפיקניק או שיש צורך, אני נוהג באייפון לפתוח נקודת גישה אישית ובני המשפחה נהנים. זהו שימוש סביר והוגן, למרות זאת הוט מובייל לא מאפשרים זאת.
למה תמיד צ"ל איזה "זובי" שיקלקל את הטוב שהם הביאו?
למה תמיד צ"ל איזה "זובי" שיקלקל את הטוב שהם הביאו?
שוחחתי עם נציגי השירות שאמרו שנקודת הגישה האישית חסומה. יש לך מידע אחר?
mp3lll כתב:איך החלטת שהם לא מאפשרים את זה ? ( להבדיל מאורנג שלוקחת כסף על זה)...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם בעצמם כתבו בחיבור למחשב - נקודת גישה המהירות תיהיה 64Kbps ,לא אמרו שום דבר על זה שזה יהיה חסום .
מה שגם שהרבה פה התחברו להוטמובייל ואמרו שאין אצלהם שום הבדל במיהרות בין גלישה בסלולארי לבין שימוש בנקודת הגישה.
מה שגם שהרבה פה התחברו להוטמובייל ואמרו שאין אצלהם שום הבדל במיהרות בין גלישה בסלולארי לבין שימוש בנקודת הגישה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ניסית והמהירות אצלך מוגבלת כשאתה משתמש בנקודמת הגישה? כי כמה משתמשים פה אמרו שאין להם שום בעיה ,אחד אפילו הראה תוצאה מSpeed Test שהראתה יותר מ6Mbps אם אני לא טועה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
כן.ניסיתי גם יש לי כמה חשבונות של הוטמובייל ב89 שקל.IamEzio כתב:ניסית והמהירות אצלך מוגבלת כשאתה משתמש בנקודמת הגישה? כי כמה משתמשים פה אמרו שאין להם שום בעיה ,אחד אפילו הראה תוצאה מSpeed Test שהראתה יותר מ6Mbps אם אני לא טועה ....
אם יש קישור אשמח אם תעלה.
מושההשפיץ כתב:כיצד?nerya40 כתב:זה עדיין לא התממש, אבל גם אם כן יש אלף ואחת דרכים לעקוף את החסימה הזו.......
דרכים חלופיות לשיתוף האינטרנט הסלולארי שלכם, ללא תשלום:
אפליקציית FoxFi פשוטה וקלה מאד לתפעול – חשוב מאד לקבוע סיסמת אבטחה מיד בהפעלה, על מנת למנוע ממשתמשים אחרים לעשות שימוש ברשת שלכם. מיועדת עבור אנדרואיד 2.2 ומעלה.
אפליקציית PdaNet המאפשרת חיבור אלחוטי באמצעות Bluetooth או באמצעות כבל USB (אפשרות זו דורשת הורדת תוכנה גם למחשב). מיועדת עבור iOS, BlackBerry ו-Windows Mobile.
אפליקציית JoikuSpot Light המאפשרת חיבור אלחוטי אך לא מאובטח בסיסמה (הדבר אפשרי רק בגרסה המלאה בתשלום, אולם ניתן לנמצוא אותה גם במקומות אחרים). מיועדת עבור Symbian.
בהצלחה!
לכתבה המלאה: http://www.gadgety.co.il/44025/%D7%90%D ... %98%D7%A8/