סוף סוף התחדשתי בפלזמה חדשה פנסוניק 50GT50
לאחר 8 שנים עם אותה פלזמה של סמסונג הQ7 המיתולוגית שמאד הייתי מרוצה ממנה הגיע הזמן להתחדש
לאחר הרבה קריאה של ביקורות של החברים וסקר שוק רווח מאד ואחרי שראיתי הרבה דגמים של טלוויזיות
החלטתי בסוף ללכת על הפנסוניק 50 אינץ GT50
ברצוני להודות מקרב לב לדור ולצוות מפיוצר על היחס החם השירות המקצועי והאדיב!!!!
לאחר הרבה קריאה של ביקורות של החברים וסקר שוק רווח מאד ואחרי שראיתי הרבה דגמים של טלוויזיות
ברצוני להודות מקרב לב לדור ולצוות מפיוצר על היחס החם השירות המקצועי והאדיב!!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בחירה מעולה!
ללא ספק מסך 50" הטוב ביותר שבנמצא (ביבוא סדיר).
פנסוניק הדביקו את הפער הן בנושא העיצוב ובעיקר ברמת ההארה של המסך ולטעמי הגיעו למוצר שמצליח להתגבר על החסרונות של מסכי הפלזמה ויכול לתת "פייט" אמיתי ללד גם בתאורת יום חזקה.
תתחדש.
ללא ספק מסך 50" הטוב ביותר שבנמצא (ביבוא סדיר).
פנסוניק הדביקו את הפער הן בנושא העיצוב ובעיקר ברמת ההארה של המסך ולטעמי הגיעו למוצר שמצליח להתגבר על החסרונות של מסכי הפלזמה ויכול לתת "פייט" אמיתי ללד גם בתאורת יום חזקה.
תתחדש.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
redheat כתב:למרות שאני קצת מאוכזב בצפייה בSD רואים פחות טוב מהסמסונג הישנה שלי...
קצת מוזר מה שאתה טוען...
מאיזו בחינה "פחות טוב"?
לא הדביקו שום פער וגם לא מסוגלים טכנולוגית להדביק בנושא צפיה בתאורה יום חזקה.פנסוניק הדביקו את הפער הן בנושא העיצוב ובעיקר ברמת ההארה של המסך ולטעמי הגיעו למוצר שמצליח להתגבר על החסרונות של מסכי הפלזמה ויכול לתת "פייט" אמיתי ללד גם בתאורת יום חזקה....
מסכי פנסוניק כולל מהסדרה האחרונה דווקא מקבלים בסקירות פידבקים שליליים לגבי יכולתם להתמודד
עם תנאי צפיה בתאורה גבוהה ובכל מה שקשור לעוצמת ההארה של המסכים.
יש לך איזו אסמכתא לגבי מה שטענת פה או שזו דעתך האישית?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
יכול להיות שהוא התכוון לשיפור שנעשה (ואכן נעשה) בתחום עוצמות ההארה משנה שעברה אבל גם מה שאתה אומר נכון - עדיין לסלון מואר מומלץ מסך LCD/LED מאשר פלאזמה.dor8 כתב:לא הדביקו שום פער וגם לא מסוגלים טכנולוגית להדביק בנושא צפיה בתאורה יום חזקה.פנסוניק הדביקו את הפער הן בנושא העיצוב ובעיקר ברמת ההארה של המסך ולטעמי הגיעו למוצר שמצליח להתגבר על החסרונות של מסכי הפלזמה ויכול לתת "פייט" אמיתי ללד גם בתאורת יום חזקה....
מסכי פנסוניק כולל מהסדרה האחרונה דווקא מקבלים בסקירות פידבקים שליליים לגבי יכולתם להתמודד
עם תנאי צפיה בתאורה גבוהה ובכל מה שקשור לעוצמת ההארה של המסכים.
יש לך איזו אסמכתא לגבי מה שטענת פה או שזו דעתך האישית?...
redheat,
תתחדש!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
redheat כתב:לאחר 8 שנים עם אותה פלזמה של סמסונג הQ7 המיתולוגית שמאד הייתי מרוצה ממנה הגיע הזמן להתחדש
ברצוני להודות מקרב לב לדור ולצוות מפיוצר על היחס החם השירות המקצועי והאדיב!!!!...
תתחדש ותהנה אין כמו לרכוש מחנות מתמחה איכותית
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

איציק,9000es כתב:redheat כתב:לאחר 8 שנים עם אותה פלזמה של סמסונג הQ7 המיתולוגית שמאד הייתי מרוצה ממנה הגיע הזמן להתחדש
ברצוני להודות מקרב לב לדור ולצוות מפיוצר על היחס החם השירות המקצועי והאדיב!!!!...
תתחדש ותהנה אין כמו לרכוש מחנות מתמחה איכותית
...
האם אתה מכין את הקרקע לרכישה של ה-65VT50?? או שאין לי עדיין את הסיווג המתאים לשאול את השאלה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

nils3373 כתב:
איציק,
האם אתה מכין את הקרקע לרכישה של ה-65VT50?? או שאין לי עדיין את הסיווג המתאים לשאול את השאלה......
nils3373
שום קרקע ושום נעליים מי מחליף "יצירת מופת"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

nils3373nils3373 כתב:שים לב, לא הזכרתי את המילה "להחליף". פשוט תעביר לחדר שינה את הפיוניר - 60 אינץ' זה כבר קטן עליך....
הלוואי ויכולתי להכניס 50 אינצ' לחדר שינה . תאמין לי שיש מספיק אופציות בגדלים של 46-50
.
בשביל להוציא מסך קורו 60 מהסלון בשביל לקבל עוד 5 אינצ' אני לא רואה בזה שום שום שידרוג .ואף אחד לא מבטיח איכות טובה יותר .
כמו שציינתי כבר כמה פעם בשביל לקבל שידרוג רציני בגודל ובחווית הצפיה רק מקרן איכותי הכולל תלת מימד יכול לתת את המענה לכך .
יום טוב לך
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

9000es כתב:nils3373nils3373 כתב:שים לב, לא הזכרתי את המילה "להחליף". פשוט תעביר לחדר שינה את הפיוניר - 60 אינץ' זה כבר קטן עליך....
הלוואי ויכולתי להכניס 50 אינצ' לחדר שינה . תאמין לי שיש מספיק אופציות בגדלים של 46-50
.
בשביל להוציא מסך קורו 60 מהסלון בשביל לקבל עוד 5 אינצ' אני לא רואה בזה שום שום שידרוג .ואף אחד לא מבטיח איכות טובה יותר .
כמו שציינתי כבר כמה פעם בשביל לקבל שידרוג רציני בגודל ובחווית הצפיה רק מקרן איכותי הכולל תלת מימד יכול לתת את המענה לכך .
יום טוב לך...