תביעה נגד הוט: מטעה לקוחות אינטרנט
בבקשה לאישור תביעה ייצוגית שהוגשה נגד הוט על סך 50 מיליון שקלים, נטען כי החברה מבטיחה גלישה במהירות 100 מגה, ובפועל מספקת גלישה במהירות נמוכה בעשרות אחוזים.
בקשה לתביעה ייצוגית בכ-50 מיליון שקל נגד חברת הוט: החברה מדווחת היום (א') לבורסה כי קיבלה בקשה לאישור תביעה ייצוגית נגדה ונגד החברה הבת הוט נט, בטענה להטעיית הלקוחות באשר למהירות הגלישה באינטרנט שמספקת הוט בפועל.
בתביעה שהוגשה בבית המשפט המחוזי בתל-אביב נטען כי הוט מטעה את הלקוחות שהצטרפו לחבילת גלישה במהירות 100 מגה, ויוצרת מצג שווא בפניהם ביחס למהירות הגלישה שהיא מספקת.
לכתבה המלאה: http://www.mako.co.il/digital-internet/ ... =872836990
בקשה לתביעה ייצוגית בכ-50 מיליון שקל נגד חברת הוט: החברה מדווחת היום (א') לבורסה כי קיבלה בקשה לאישור תביעה ייצוגית נגדה ונגד החברה הבת הוט נט, בטענה להטעיית הלקוחות באשר למהירות הגלישה באינטרנט שמספקת הוט בפועל.
בתביעה שהוגשה בבית המשפט המחוזי בתל-אביב נטען כי הוט מטעה את הלקוחות שהצטרפו לחבילת גלישה במהירות 100 מגה, ויוצרת מצג שווא בפניהם ביחס למהירות הגלישה שהיא מספקת.
לכתבה המלאה: http://www.mako.co.il/digital-internet/ ... =872836990
האמת שזה תלוי בשעות, בבקרים\לילה מגיעים ל100 חלק, אמצע היום יורד ל60-70.
מה שנכון זה שהם הבטיחו 100 מגה ולא עד 100, אני זוכר שהם התגאו בזה באתר שלהם והשוו את הUFI 100 מגה לעומת הTOP 100 של בזק + בטלפון ציינו את זה בפניי כמה פעמים.
בכל מקרה המחירים זולים ל100 מגה, גם אם מקבלים 60-70 זה סביר לדעתי.
מה שנכון זה שהם הבטיחו 100 מגה ולא עד 100, אני זוכר שהם התגאו בזה באתר שלהם והשוו את הUFI 100 מגה לעומת הTOP 100 של בזק + בטלפון ציינו את זה בפניי כמה פעמים.
בכל מקרה המחירים זולים ל100 מגה, גם אם מקבלים 60-70 זה סביר לדעתי.
בוננז'ה גם אם אתה משלם מחיר נמוך אתה עדין משלם על מוצר מלא
ככה שאתה אמור לקבל ב 99 אחוז מהזמן את משאתה משלם גם אם זה 10 שח בחודש
לא מספיק בזק והוט נותנות לנו אפלאוד מסכן שבקושי מגרד את רף ה 1.5 מגה במקרים נדירים
ועוד מתקמצנים על רוחב הורדה
לא מספיק בזק והוט נותנות לנו אפלאוד מסכן שבקושי מגרד את רף ה 1.5 מגה במקרים נדירים
ועוד מתקמצנים על רוחב הורדה
בסדר אבל ככה זה גם בספקיות אחרות\תשתיות אחרות פה... אם אתה הולך על זה תתבע את כולן, במיוחד את אלה שמגבילות בחשאי.MrYair כתב:בוננז'ה גם אם אתה משלם מחיר נמוך אתה עדין משלם על מוצר מלא
ועוד מתקמצנים על רוחב הורדה...
תאמת להגיד לך שאני ב 014 ואין לי הגבלת אפלאודBonanja כתב:בסדר אבל ככה זה גם בספקיות אחרות\תשתיות אחרות פה... אם אתה הולך על זה תתבע את כולן, במיוחד את אלה שמגבילות בחשאי.MrYair כתב:בוננז'ה גם אם אתה משלם מחיר נמוך אתה עדין משלם על מוצר מלא
ועוד מתקמצנים על רוחב הורדה......
ניסיתי את היוזר שלי בתשתית של מישהו בעבודה שלו
תשתית סימטרית של 100 על 100 אם היוזר שלי של ה 100 מגה
קבלתי הורדה של 98.5 והעלאה של 99 וזה עוד בשעות היום שכל החברה
עובדת על האינטרנט
ככה שלגבי 014 בטוח שאין הגבלה מצד שלהם לגבי שאר הספקיות אין לי מושג
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אני נוסע בכביש 6 וכתוב שם 110. לפעמים יש פקק ואני נוסע 60.
את מי אני יכול לגייס לתביעה?
את מי אני יכול לגייס לתביעה?
את כביש 6.... כי הם לא מרחיבים את הכביש.oferlaor כתב:אני נוסע בכביש 6 וכתוב שם 110. לפעמים יש פקק ואני נוסע 60.
את מי אני יכול לגייס לתביעה?...
אם הם רואים שכל הכביש שלהם מפוצץ פקקים כל היום ובאמת אי אפשר לנסוע שם על 110 קמ"ש אלא רק בשעות הלילה המאוחרות אז אני מצפה מהם שירחיבו את הכביש ויעשו עוד נתיבים.
השלט מותיר נסיעה במהירות של עד 110 קמ"ש.. לכן לא נראה לי שנכון לעשות כאן גזרה שווה.oferlaor כתב:אני נוסע בכביש 6 וכתוב שם 110. לפעמים יש פקק ואני נוסע 60.
את מי אני יכול לגייס לתביעה?...
ואם כבר בכביש 6 עסקיננו, הכנסת הורידה את התמיכה שלה במתן פטור מאגרה כאשר יש פקקים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4249502,00.html
דווקא את הוט
מי המצחיק הזה...
אם כבר לתבוע את בזק על מבצע ה TOP100 שמגיע קבוע אצל רוב האנשים לפחות. (שהם התחייבו בהתחלה לזה שהם מגיעים למאה כל היום)
בתור צורר הוט ובעיקר לקוח מאוכזב, הדבר היחיד שאני כן מרוצה ממנו זה מהירות האינטרנט וה 100 מגה.
היציב, פינגים זה סיפור אחר.
מאז ה 100 אני לא רואה טלוויזיה
לא צריך להתעצבן... 100 קבוע כל היום...
ובעיקר הוט לא חוסמת או מנטרת את המידע שאני מוריד, בניגוד להרבה חברות לפניה. ועל זה נגיד לה תודה
אם כבר לתבוע את בזק על מבצע ה TOP100 שמגיע קבוע אצל רוב האנשים לפחות. (שהם התחייבו בהתחלה לזה שהם מגיעים למאה כל היום)
בתור צורר הוט ובעיקר לקוח מאוכזב, הדבר היחיד שאני כן מרוצה ממנו זה מהירות האינטרנט וה 100 מגה.
מאז ה 100 אני לא רואה טלוויזיה
ובעיקר הוט לא חוסמת או מנטרת את המידע שאני מוריד, בניגוד להרבה חברות לפניה. ועל זה נגיד לה תודה
היום גיליתי שהאינטר שלי התחיל לעבוד גג 10 מגה במקום 100 והנה סיפור קטן
היום הופתעתי משירות ש הוט בכל השנים שלא קרה דבר כזה. ענה בחור שהציג את עצמו בחורה והתחיל להשתיק אותי בכל פעם שדיברתי.כל הזמן זרק הערות שפשוט התעלמתי . כשהוא ביקש ממני לבדוק מהירות של אינטרנט בזמן שהמודם לא מחובר למחשב אני חייב לציין לא מחובר למחשב. ביקשתי לדבר עם מנהל. תנחשו מה שמעתי. הלו הלו הלו ניתוק.
פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה ואני די מופתע מהיכולת שלהם ככה לזלזל 
היום הופתעתי משירות ש הוט בכל השנים שלא קרה דבר כזה. ענה בחור שהציג את עצמו בחורה והתחיל להשתיק אותי בכל פעם שדיברתי.כל הזמן זרק הערות שפשוט התעלמתי . כשהוא ביקש ממני לבדוק מהירות של אינטרנט בזמן שהמודם לא מחובר למחשב אני חייב לציין לא מחובר למחשב. ביקשתי לדבר עם מנהל. תנחשו מה שמעתי. הלו הלו הלו ניתוק.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מצטער אבל זה נשמע מופרח, או שדיברת עם מישהוא שמעוניין לאבד את עבודה או שכבר איבד
ביקשתי עכשיו להתנתק מהתשתית של בזק ומיד ניתקו אותי
הנציגה הציעה לי 30 מגה ב105 ש"ח ולא רציתי
לא העבירה אותי לשימור ל'קוחות פשוט אמרה לי אין בעיה וניתקה
חשבה שאני יתרגש מזה חח
אבל יש לי שאלה שימור לקוחות יחזור אליי או שכבר פשוט לעבור להוט?
הנציגה הציעה לי 30 מגה ב105 ש"ח ולא רציתי
לא העבירה אותי לשימור ל'קוחות פשוט אמרה לי אין בעיה וניתקה
חשבה שאני יתרגש מזה חח
אבל יש לי שאלה שימור לקוחות יחזור אליי או שכבר פשוט לעבור להוט?