ערב טוב לחברי הפורום
המחשב לא עולה-נישמעים "נקישות" מהדיסק הקשיח.
למייטב הבנתי זה שהוא הלך.ניבדק ע"י טכנאי וגם זה מה שנאמר.הסיבה כניראה נפילת מתח בבית -זה קרה.
האם חברי הפורום הניכבד יודעים כמה עולה לשחזר מיידע מהדיסק הקשיח?ואולי היכן בנימצא?אני גר באיזור השרון.
תודה למשיבים נכונה.[/u]
תיקול בדיסק הקשיח
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אלא אם כן אין לך מידע ממש רגיש ושאתה לא יכול בלעדיו - אל תתעסק.
רק הבדיקה לשחזור מתחילה ב3ספרות והשחזור עצמו מטפס ל4.
אם יש לך מחשב אחר הייתי ממליץ לחבר אותו שם ולהריץ תוכנה לשחזור כגון Active Undelete ENTERPRISE (אפשר "לרכוש" ברשת..).
רק הבדיקה לשחזור מתחילה ב3ספרות והשחזור עצמו מטפס ל4.
אם יש לך מחשב אחר הייתי ממליץ לחבר אותו שם ולהריץ תוכנה לשחזור כגון Active Undelete ENTERPRISE (אפשר "לרכוש" ברשת..).
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
קודם כל, משכבר הבנת שהדיסק בבעיה, אל תפעיל את הדיסק! אל תנסה להעלות את המחשב ממנו ובטח אל תריץ שום תוכנת undelete. כל נסיון כזה יכול להקטין את הסיכוי שתוכל לשחזר את המידע .
אם יש לך מידע חשוב על הדיסק ואתה מתכוון לנסות לשחזר אותו, אני ממליץ בחום לנסות לפני זה תוכנה בשם Spinrite . התוכנה הזאת עושה ניסים. טוב, לא באמת ניסים אבל היא עובדת ברמה הכי נמוכה מול הסקטורים של הדיסק ומצליחה לשחזר כי פיסת מידע שיש סיכוי הכי קלוש שהיא עדיין שם. זה הציל לי יותר מדיסק אחד לאורך השנים.
http://www.grc.com/sr/spinrite.htm
בהרבה מקרים, אפילו כשהדיסק ממש גמור, spinrite מצליחה להביא אותו למצב שאפשר לקרוא ממנו עוד פעם אחת אחרונה, מספיק כדי לגבות את המידע.
היא עולה $89 שזה ממש לא זול אבל בטח יותר זול משחזור שיכול להגיע לאלפי שקלים. קניתי אותה לפני הרבה שנים ומאז היא החזירה את ערכה פי כמה.
אם יש לך מידע חשוב על הדיסק ואתה מתכוון לנסות לשחזר אותו, אני ממליץ בחום לנסות לפני זה תוכנה בשם Spinrite . התוכנה הזאת עושה ניסים. טוב, לא באמת ניסים אבל היא עובדת ברמה הכי נמוכה מול הסקטורים של הדיסק ומצליחה לשחזר כי פיסת מידע שיש סיכוי הכי קלוש שהיא עדיין שם. זה הציל לי יותר מדיסק אחד לאורך השנים.
http://www.grc.com/sr/spinrite.htm
בהרבה מקרים, אפילו כשהדיסק ממש גמור, spinrite מצליחה להביא אותו למצב שאפשר לקרוא ממנו עוד פעם אחת אחרונה, מספיק כדי לגבות את המידע.
היא עולה $89 שזה ממש לא זול אבל בטח יותר זול משחזור שיכול להגיע לאלפי שקלים. קניתי אותה לפני הרבה שנים ומאז היא החזירה את ערכה פי כמה.