אני מתלבט איזה מסך טוב יותר לקנייה? SHARP או SAMSUNG מהדגמים :
שלום לכולם
אני מתלבט בין שני מסכי LED 40 אינטש
הראשון
סמסונג 40EH5000
השני
SHARP 40LE530
כשהסתכלתי על שניהם בחנות לא ראיתי הבדלים משמעותיים בתמונה,
פרט לזה ההבדלים שיש
לסמסונג יש אפשרות לקרוא כתוביות SRT
ולSHARP אפשרות לבצע הקלטה על USB + כניסות 21 פינים.
אשמח לדעת אם למישהו יש את הדגמים הנ"ל ומה דעתו.
האם יש בעיות או דברים שצריך לדעת לפני הקנייה על כל דגם?
תודה
WizKid
נ.ב.
המסך עבור ההורים שלי.
אני מתלבט בין שני מסכי LED 40 אינטש
הראשון
סמסונג 40EH5000
השני
SHARP 40LE530
כשהסתכלתי על שניהם בחנות לא ראיתי הבדלים משמעותיים בתמונה,
פרט לזה ההבדלים שיש
לסמסונג יש אפשרות לקרוא כתוביות SRT
ולSHARP אפשרות לבצע הקלטה על USB + כניסות 21 פינים.
אשמח לדעת אם למישהו יש את הדגמים הנ"ל ומה דעתו.
האם יש בעיות או דברים שצריך לדעת לפני הקנייה על כל דגם?
תודה
WizKid
נ.ב.
המסך עבור ההורים שלי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
במידה ומדובר בין שארפ לסמסונג אני מעדיף את סמסונג .
רק במקרה קיצוני אני מעדיף את דגם "העילית" של שארפ . שמדובר במסך הליד הטוב ביותר בעולם .
רק במקרה קיצוני אני מעדיף את דגם "העילית" של שארפ . שמדובר במסך הליד הטוב ביותר בעולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מהו מסך העילית של SHARP ?9000es כתב:במידה ומדובר בין שארפ לסמסונג אני מעדיף את סמסונג .
רק במקרה קיצוני אני מעדיף את דגם "העילית" של שארפ . שמדובר במסך הליד הטוב ביותר בעולם ....
האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני לסמסונג כדי לראות משם סרטים ?
תודה
WizKid
ניתן לחבר כונן. יש לי את הדגם הנ"ל ומחובר אצלי כונן בנפח 1000GB.wizkid כתב:האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני לסמסונג ולראות משם סרטים?daimond כתב:אבל איך תנגן סרט 1080p או 720p ב DVD שלך הנגן בסמסונג מנגן הכל סוף! ומראה כתוביות מנגן הכל...
תודה
WizKid...
אבל הדפדוף בין התיקיות איטי (אני לא יודע אם זה בגלל הכונן או בגלל הטלויזיה, עדיין לא ניסיתי לחבר זיכרון פלאש).
. האם אתה מרוצה מהדגם זה?IBD כתב:ניתן לחבר כונן. יש לי את הדגם הנ"ל ומחובר אצלי כונן בנפח 1000GB.wizkid כתב:האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני לסמסונג ולראות משם סרטים?daimond כתב:אבל איך תנגן סרט 1080p או 720p ב DVD שלך הנגן בסמסונג מנגן הכל סוף! ומראה כתוביות מנגן הכל...
תודה
WizKid...
אבל הדפדוף בין התיקיות איטי (אני לא יודע אם זה בגלל הכונן או בגלל הטלויזיה, עדיין לא ניסיתי לחבר זיכרון פלאש)....
איכות התמונה, הקול ?
איך איכות התמונה בשידורים רגילים ? (לא HD )
תודה
WizKid
בטח! עובד סוף! מראה את כל הפורמטים ישר מהדיסק אין בעיות עם הקול משמיע DTS הכל בסבבה ומראה כתוביות בכל מני גדלים לא מתבלבל עם הפסיקים כמו LGwizkid כתב:האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני לסמסונג ולראות משם סרטים?daimond כתב:אבל איך תנגן סרט 1080p או 720p ב DVD שלך הנגן בסמסונג מנגן הכל סוף! ומראה כתוביות מנגן הכל...
תודה
WizKid...
הלכתי לחנות ושם גיליתי שאין לסמסונג חיבורdaimond כתב:בטח! עובד סוף! מראה את כל הפורמטים ישר מהדיסק אין בעיות עם הקול משמיע DTS הכל בסבבה ומראה כתוביות בכל מני גדלים לא מתבלבל עם הפסיקים כמו LGwizkid כתב:האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני לסמסונג ולראות משם סרטים?daimond כתב:אבל איך תנגן סרט 1080p או 720p ב DVD שלך הנגן בסמסונג מנגן הכל סוף! ומראה כתוביות מנגן הכל...
תודה
WizKid......
למחשב ?
כיצד ניתן לחבר אליו מחשב נייד שאין לו HDMI ?
תודה
WizKid
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
sharp 60x5fd (לדעתי מסך מכוער למדי וסופר יקר):wizkid כתב:מהו מסך העילית של SHARP ?9000es כתב:במידה ומדובר בין שארפ לסמסונג אני מעדיף את סמסונג .
רק במקרה קיצוני אני מעדיף את דגם "העילית" של שארפ . שמדובר במסך הליד הטוב ביותר בעולם ....
תודה
WizKid...
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 04013.html
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nils3373 כתב:sharp 60x5fd (לדעתי מסך מכוער למדי וסופר יקר):wizkid כתב:מהו מסך העילית של SHARP ?9000es כתב:במידה ומדובר בין שארפ לסמסונג אני מעדיף את סמסונג .
תודה
WizKid...
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 04013.html...
nils3373
1 . לא הייתי קורא לו מכוער עד שלא תראה אותו במציאות .
2. יקר ... אני לא מכיר את המונח הזה . מדובר במסך הליד הטוב ביותר בעולם
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני מרוצה מהסמסונג. היא עונה בדיוק על הצרכים שלי, יש רמקולים סבירים יחסית לטלויזיה (במקרה הזה נראה לי שהעובי מהווה יתרון), לדעתי רואים יפה גם שידורים רגילים של הוט (וגם HD).wizkid כתב:. האם אתה מרוצה מהדגם זה?IBD כתב:ניתן לחבר כונן. יש לי את הדגם הנ"ל ומחובר אצלי כונן בנפח 1000GB.wizkid כתב:האם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני לסמסונג ולראות משם סרטים?daimond כתב:אבל איך תנגן סרט 1080p או 720p ב DVD שלך הנגן בסמסונג מנגן הכל סוף! ומראה כתוביות מנגן הכל...
תודה
WizKid...
אבל הדפדוף בין התיקיות איטי (אני לא יודע אם זה בגלל הכונן או בגלל הטלויזיה, עדיין לא ניסיתי לחבר זיכרון פלאש)....
איכות התמונה, הקול ?
איך איכות התמונה בשידורים רגילים ? (לא HD )
תודה
WizKid...
סה"כ אני מבסוט מאוד.
וגם היא נותנת תמורה מלאה לכסף - 2900 ש"ח (וגם קיבלתי 500 ש"ח שוברים).
במחיר הזה לא נראה לי שאפשר להביא משהו טוב יותר...
אהה ועוד יתרון (אצלי לפחות) המסך מאט ויש הרבה פחות השתקפות מהחלון לעומת מסך מבריק.