אין קול באקסבוקס
אין קול בטלויזיה או אין קול דרך האונקיו?Xbox360 כתב:אז קניתי אקסבוקס חיברתי אותו בחיבור HDMI לפלזמה ואכן יש תמונה אך אין קול!
יש לי רסיבר של ONKYO לא זוכר דגם (אם זה חשוב אבדוק) עברתי בכל האינפוטים ופשוט אין קול...
נראה לי שדווקא הגדרתי טוב תהגדרות קול של האקסבוקס....
דודי.
חיברת את ה-X לאונקיו או רק לטלויזיה?
בעיקרון ה-X מוציא במקביל דרך HDMI ודרך יציאת SPDIF. כדי לקבל קול באונקיו מטבע הדברים, אתה צריך לחבר כבל אופטי גם לכניסה המתאימה באונקיו.Xbox360 כתב:אין לטלויזיה רמקולים אז אין דרך הONKYO...
אם חיברת את הכבל האופטי ועדיין אין אודיו, תחבר לכניסה אופטית אחרת שעובדת אצלך כבר כמו למשל מהDVD אוBD ותראה אם אתה שומע קול. אם לא, כנס לSETTINGS בתפריט אודיו של ה-X ותוודא שהכל שם כמו שצריך.
דודי.
Re: חיברת את ה-X לאונקיו או רק לטלויזיה?
מה לא הבנתי כלום..dudil כתב:בעיקרון ה-X מוציא במקביל דרך HDMI ודרך יציאת SPDIF. כדי לקבל קול באונקיו מטבע הדברים, אתה צריך לחבר כבל אופטי גם לכניסה המתאימה באונקיו.Xbox360 כתב:אין לטלויזיה רמקולים אז אין דרך הONKYO...
אם חיברת את הכבל האופטי ועדיין אין אודיו, תחבר לכניסה אופטית אחרת שעובדת אצלך כבר כמו למשל מהDVD אוBD ותראה אם אתה שומע קול. אם לא, כנס לSETTINGS בתפריט אודיו של ה-X ותוודא שהכל שם כמו שצריך....
אתה אומר שבנוסף לכבל HDMI שיוצא מהאקסבוקס צריך לצאת עוד כבל לסאונד?
מה זה קבל אופטי? הרי שאני סתם דוגמא רואה יס בטלויזיה אני כן שומע סאונד מאונקיו.. הHDMI לא מעביר סאונד לרסיבר?
תשמע...
כבל HDMI מעביר גם וידאו וגם אודיו. אם אתה מחבר כבל HDMI לטלויזיה יעבור גם האודיו וגם הוידאו ואם היו לך רמקולים בטלויזיה היית שומע דרכם.Xbox360 כתב:זה ממש לא נשמע הגיוני שהרסיבר מעביר תמונה לטלויזיה? למה שהתמונה תעבור מהאקסבוקס לרסיבר ומשם לטלויזיה?
והכבל סאונד שעובר מהרסיבר לטלויזיה הוא לא HDMI אני לא יודע איזה כבל זה...
אתה רוצה לשמוע דרך הרסיבר, אין בעיה אבל האודיו חייב להגיע מהיכן שהוא. הדרך הטובה ביותר היא לחבר את הרסיבר בחיבור HDMI לטלויזיה כך שהוא בעצם מרכזיית הוידאו והאודיו ואת כל מקורות הוידאו\אודיו לחבר אליו. כל מקור עם כבל HDMI משלו.
צורה נוספת לחיבור האודיו במקרה שלך היא כבל HDMI מה-X ישירות לטלויזיה בשביל הוידאו ועוד כבל אופטי מה-X לרסיבר.
דודי.
תשמע...
קצת קשה להסביר דברים כאלו בסיסיים... אולי יש לך חבר שיוכל לבוא ולחבר לך את הדברים כמו שצריך?Xbox360 כתב:מה זה בדיוק הכבל אופטי הזה?
יש לי חיבור של הרסיבר לטלויזיה לא יודע איזה חיבור זה אבל הוא לא HDMI יש לי ויש לי גם כבל AU עם 3 בננות וכבל HDMI שמחובר מהX לTV...
דודי.
אתה צריך לחבר כבל אופטי
כדי להינות מאודיו היקפי מה-X לרסיבר. אני לא זוכר אם מגיע בערכה גם כבל אנאלוגי (צהוב, אדום, לבן). אם כן אז אתה צריך לחבר את האדום והלבן בכניסה המתאימה ברסיבר.Xbox360 כתב:אין לי מישהו שמבין בדברים האלה אבל זה כולה חיבור כבלים
בדקתי עכשיו ברסיבר (הזזתי הכל היה קשה ביותר) ואין חיבור HDMI...
עריכה:
כיאלו אין ברסיבר אפשרות להכניס HDMI...
דודי.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ממש לא.
החיבור היחידי שאתה צריך הוא HDMI מה360 לרסיבר שלך, אין סיבה שלא תשמע, תבדוק בהגדרות סאונד ב360 ותבדוק שאתה בערוץ הנכון ברסיבר.
מקווה שהרסיבר כמובן מחבור למסך בשביל לקבל תמונה, אם הבנתי נכון ככה אתה רואה כבלים.
החיבור היחידי שאתה צריך הוא HDMI מה360 לרסיבר שלך, אין סיבה שלא תשמע, תבדוק בהגדרות סאונד ב360 ותבדוק שאתה בערוץ הנכון ברסיבר.
מקווה שהרסיבר כמובן מחבור למסך בשביל לקבל תמונה, אם הבנתי נכון ככה אתה רואה כבלים.
חבל שלא קראת את השרשור
לפני שקפצת...kingshoko כתב:ממש לא.
מקווה שהרסיבר כמובן מחבור למסך בשביל לקבל תמונה, אם הבנתי נכון ככה אתה רואה כבלים....
דודי.
וואללה...
הקונקטור של האנאלוג חוסם את ה-HDMI...Xbox360 כתב:אני לא יכול להוציא כבל HDMI לטלויזיה וכבל AU (עם הבננות הלבן והאדום) לרסיבר האקסבוקס לא מאפשר את זה...
יש פתרונות אבל...
http://www.ebay.com/itm/RCA-Audio-TOSLI ... 336905d82e
בכל אופן הייתי מציע לך לקפוץ לחנות ולקנות כבל אופטי.
דודי.