בדומה להמשך שאלה שמצאתי פה בפורום : http://www.httv.co.il/vt117731.%D7%94%D ... 7%A1%D7%AA
יש לי שאלה חשובה שקשורה לאיכות ובעיקרון לבעיה שאתה חווית, יש לי את אותו המסך 42 8404.
הגדרתי אותו לכמעט מושלמות לפי הרבה מדריכים וכל מיני בדיקות למיניהם ועכשיו רואים איך שאמורים לראות.
אבל יש לי 2 שאלות.
קודם כל מבחינת הגדרה של מחשב כשאני בוחר כחיבור HDMI של PC אז PC MODE דולק ואי אפשר לכבות אותו, מחובר ב HDMI 1 שמחובר ל NVIDIA MINI-HDMI. יש לי כרטיס מסך 480GTX עם דרייברים 304.48 הכי חדשים. בדרייברים האלו יש אפשרות להציג כמו את ה ATI בעיקרון לבחור בין RGB לבין YCbCr444, ידוע שיש באג בדרייברים של NVIDIA שבעיקרון מגדירים את RGB כ LIMITED בלבד ויש רג'סטרי שמתקן את זה ל FULL RGB שאנשים ב GURU3D מצאו. עכשיו כששאלתי את PHILIPS הם אמרו שהטלויזיה לא תומכת ב FULL RGB אלא רק ב LIMITED שכן הרבה טלויזיות לא תומכות בזה אלא רק אולי החדשות LED והממש חדשות, או מספר מצומצם של חברות כגון SAMSUNG.
ואפשרי לראות שהטלויזיה לא תומכת היא בבדיקה של PS3 שיש שם את האפשרות לשים על LIMITED או FULL שכן ב FULL כל השחור נהיה שחור לגמרי ללא פרטים מאחורי זה פשוט שחור, שכן ב LIMITED רואים את מה שצריך לראות בכן את הפרטים הקטנים, שכן אומר שזה לא עובד תקין עם FULL או שלא נתמך.
עכשיו ב ATI אני מאמין שזה גם אותו דבר שכן דובר על זה שאפשרי יותר בקלות לשנות את זה כמו שאתה עשית שכן אין את הבאג.
עכשיו לא הבנתי אם יש לי את הטלויזיה הזאת ושפיליפס אמרה ש FULL RGB לא נתמך וגם ב PS3 רואים זאת, למה כל הזמן ממליצים להשתמש ב FULL RGB ? בפורום GURU3D מבלבלים אותו ואומרים שכן לשים וחלקם אומרים שלא לשים FULL. כרגע אני משתמש ב YCbCr444 כי הצבעים נראים יותר טוב עם זה ואין לי אפשרות לדעת איזה RGB זה משתמש כאשר אני משתמש בו בדרייבר של NVIDIA בדומה ל ATI.
וב PS3 בחרתי בקונסולה משחקים וכן ב PC MODE עובד, אולי כדאי לשים אותו על PC ואולי יהיה שינוי ?
אין בדיקות שאפשר לעבוד לפיהם וזה מה שמעצבן