לפני כמה ימים עברתי ניוד לחברה חדשה ומאז שהכנסתי את הסים החדש נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה.
מידי פעם המסך הופך להיות בצורה מאוזנת לבד! זה יכול להישאר ככה שעות, זה יכול לחלוף אחרי כמה דקות וזה לא משתנה באתחול. ברור כמובן שאני מחזיק אותו במצב מאונך וזה לא משמעותי מבחינתו.
כמה נתונים:
מכשיר: Nexus S
גירסה: 4.0.4
רום: Cyanogenmod מתאריך 23/06/12
הדבר יכול לקרות באמצע עבודה, או כשהוא במצב שינה.
קורה שישר אחרי הפעלה מחדש שלו, אחרי שהלוגו של ציאנוגן מסיים, הוא ישר מתהפך.
הפעלתי תוכנת טילט-מטר, הטילט תקין, כלומר אין בעיה בחישן.
עשיתי Restore לגירסה הקודמת, קרה שוב.
עשיתי Restore בלי כניסה להגדרות (כלומר בלי רישום) כי חשבתי אולי הוא טוען הגדרות שגויות מהיוזר. - לא עזר.
הכנסתי SIM אחר, ועשיתי Restore, ישר בלי טעינת הגדרות - לא עוזר.
ביטלתי Auto-rotation - לא עוזר.
מדי פעם הוא חוזר לעצמו ואז שוב זה קורה. אין לי מושג מה זה ואיך זה נוצר!
עזרה בבקשה!!!
תקלה מוזרה מאוד באנדרואיד
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לירן
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
כיוון שאתה משתמש ברום שהוא עדין בפיתוח הייתי מציע לך (זמנית) לשנמך ל CM7 7.2 - יצאה גירסא יציבה לפני מספר ימים
http://download.cyanogenmod.com/?type=s ... ice=crespo
בלי קשר ראיתי שקיים גירסא חדשה יותר מתאריך 26.6 וישנה אפילו גירסאת CM9 RC1
נסה אותם. לדעתי זה לא קשור לחברת הסלולר
http://download.cyanogenmod.com/?type=s ... ice=crespo
בלי קשר ראיתי שקיים גירסא חדשה יותר מתאריך 26.6 וישנה אפילו גירסאת CM9 RC1
נסה אותם. לדעתי זה לא קשור לחברת הסלולר
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תודה על התגובה!
עשיתי wipe ל- data ול- cache והתקנתי את ה- CM7. עשה רושם שהוא בסדר. לאחר שעה עשיתי שוב wipe והתקנתי את ה- CM9 RC1.
שלוש שעות הוא החזיק מעמד בצורה טובה ואז במהלך שיחה הוא פשוט העביר לבדו את השיחה לספיקר והתהפך על הצד.
לא ציינתי שני סימפטומים נוספים שקורים כשהוא על הצד:
כשעונים לשיחה הוא ישר מפעיל ספיקר.
כשהוא מתהפך הוא מעביר לאפליקציה של השעון המעורר (לא פנימה לרשימת השעון המעורר, אלא למסך עם השעון הגדול).
למעשה אלו שלוש גירסאות של CM9 שכולן מתהפכות באופן שרירותי. אבל, וזה האבל הכי חשוב, אני נמצא כמעט מתהגירסה הראשונה שיצאה של CM9 ועד עכשיו התופעה הזו לא קרתה מעולם. ממש מוזר.
עשיתי wipe ל- data ול- cache והתקנתי את ה- CM7. עשה רושם שהוא בסדר. לאחר שעה עשיתי שוב wipe והתקנתי את ה- CM9 RC1.
שלוש שעות הוא החזיק מעמד בצורה טובה ואז במהלך שיחה הוא פשוט העביר לבדו את השיחה לספיקר והתהפך על הצד.
לא ציינתי שני סימפטומים נוספים שקורים כשהוא על הצד:
כשעונים לשיחה הוא ישר מפעיל ספיקר.
כשהוא מתהפך הוא מעביר לאפליקציה של השעון המעורר (לא פנימה לרשימת השעון המעורר, אלא למסך עם השעון הגדול).
למעשה אלו שלוש גירסאות של CM9 שכולן מתהפכות באופן שרירותי. אבל, וזה האבל הכי חשוב, אני נמצא כמעט מתהגירסה הראשונה שיצאה של CM9 ועד עכשיו התופעה הזו לא קרתה מעולם. ממש מוזר.
לירן